Planuoju uzsisakyti is Amerikos elektronikos preke uz mazdaug 220 doleriu. Kiek man mazdaug atsieis visi papildomi mokejimai (PVM, muitines mokesciai ir pan).
Ir ar galima is JAV siustis baterijas ir bateriju pakrovejus? Ar geriau nerizikuoti?
QUOTE(FruitSalad @ 2013 12 25, 22:48)
Planuoju uzsisakyti is Amerikos elektronikos preke uz mazdaug 220 doleriu. Kiek man mazdaug atsieis visi papildomi mokejimai (PVM, muitines mokesciai ir pan).
Ir ar galima is JAV siustis baterijas ir bateriju pakrovejus? Ar geriau nerizikuoti?
220USD+21%+muitas keli % ir 30lt pašto paslauga = kaina.
Arba bus tiesiog 220 USD jei praeis be mokesčių:-).
Jei pardavėjas siunčia, vadinasi galima, teko siųstis keletą.
Bandyčiau siųstis maršrutu USA-UK-LT, šiek tiek didesnė tikimybė, kad praeis be mokesčių.
QUOTE(FruitSalad @ 2013 12 25, 21:48)
O per tarpininkes ne pigiau gautusi?
Na, man 21proc+30 Lt primoket ne beda, tai tiesiai i LT siusciau, tik noretusi, kad nebutu papildomu islaidu - kokiu ismuitinimo mokesciu, muitines tarpininkui (pirma karta siunciuos, tai neisivaizduoju kaip viskas vyksta, o kuo daugiau skaitau, tuo neaiskiau darosi).
Per tarpininkus siustis nenoriu.
Per tarpininkus siustis nenoriu.
Dar muita mokesit. 21% tai cia PVM.
Tai muitas juk tik keli procentai, nebaisu.
o as tokia problema su pastu apturejau:
pries Kaledas siunciau siuntinuka i Danija. ir tik namuose uz poros dienu pastebejau, kad cekyje pasto darbuotoja atspausdino adresa neteisinga. siuntini isgabeno i D.Britanija! siuntu paieskoje internete rodo, kad is Lietuvos siuntinys isskrido, o Britanijoj apie ji nieko nera.
Gal kas buvot tokioj situacijoj? kaip sekes susigrazinti siuntini?
pries Kaledas siunciau siuntinuka i Danija. ir tik namuose uz poros dienu pastebejau, kad cekyje pasto darbuotoja atspausdino adresa neteisinga. siuntini isgabeno i D.Britanija! siuntu paieskoje internete rodo, kad is Lietuvos siuntinys isskrido, o Britanijoj apie ji nieko nera.
QUOTE(flysky @ 2013 12 28, 15:41)
Siuntinys keliaus pagal adresą kurį nurodėt ant voko
Danijos pašto puslapyje nebandėt žiūrėt ?
QUOTE(flysky @ 2013 12 28, 15:41)
Nurimkit ir man taip buvo, bet viskas ok. Čia tik jums tą kvitą spausdino ir suklydo, o ką įrašėte pati ant voko, tas ir keliauja.
QUOTE(Rasma @ 2013 12 23, 16:46)
Gal žinot kokiam tinklapyje galėčiau pažiūrėti siuntinio kelionę (iš LT į Vokietiją)?
Post.lt nurodo tikrint per UPU http://globaltracktrace.ptc.post Bet ten rašo, jog "No tracking information is available from GERMANY".
Sumoki 80 Lt už greitą siuntimą ir negali būt ramus Noriu pažiūrėt kur tas siuntinys..ilgokai negauna..
Aš pati gavau per tris dienas siuntinį (iš to paties DE adreso, į kurį siunčiu), o iš LT savaitę gimdoma
Post.lt nurodo tikrint per UPU http://globaltracktrace.ptc.post Bet ten rašo, jog "No tracking information is available from GERMANY".
Sumoki 80 Lt už greitą siuntimą ir negali būt ramus Noriu pažiūrėt kur tas siuntinys..ilgokai negauna..
Aš pati gavau per tris dienas siuntinį (iš to paties DE adreso, į kurį siunčiu), o iš LT savaitę gimdoma
https://www.deutsche...ml?locale=en_GB