registruota pirmenybinė trečia diena voliojas mano pašte, kur ją ir pridaviau
QUOTE(Cartman @ 2013 12 19, 08:21)
registruota pirmenybinė trečia diena voliojas mano pašte, kur ją ir pridaviau
Reg, skubi siunta į JAV iškeliavo po 4 dienų voliojimosi Rodunioj .
Tiesiog žmonės negali greitai adaptuotis, per šventes, mažiau laiko praleidžiant delfi skaitymo vietoje :-).
Merginos, ar tikrai siunta i JAV kainuoja apie 30lt su registravimu, jei gramu tarkim, tarp 500 ir 1kg? Nors gal ne 500g nesieks, tai pasto psl kaina randu 7.20lt plius registravimas 7Lt?
QUOTE(zaRAza @ 2013 12 21, 17:45)
Merginos, ar tikrai siunta i JAV kainuoja apie 30lt su registravimu, jei gramu tarkim, tarp 500 ir 1kg? Nors gal ne 500g nesieks, tai pasto psl kaina randu 7.20lt plius registravimas 7Lt?
Pirmenybinis registruotas i USA iki 500g 18,75
QUOTE(I'm love @ 2013 12 21, 17:22)
Pirmenybinis registruotas i USA iki 500g 18,75
Su registravimu?
QUOTE(zaRAza @ 2013 12 21, 16:25)
Su registravimu?
I'm love parase, kad registruotas ir pirmenybinis iki 500 gr. - 18,75 Lt
Iki 1 kg. registruotas ir pirmenybinis - 47,95 Lt, o tik registruotas iki 1 kg.- 31,10 Lt
Kazkaip praskaiciau, kad registruota Bet kokia brangi pirmenybe i USA
QUOTE(zaRAza @ 2013 12 21, 19:16)
Faktas, kad siunčiant siuntas į JAV pirmenybines ir ne, nepajaučiau jokio skirtumo :-).
Greit nueina nepirmenybinės ir greitai pirmenybinės, visos keliauja oro paštu :-).
QUOTE(Turbopower @ 2013 12 21, 19:21)
Faktas, kad siunčiant siuntas į JAV pirmenybines ir ne, nepajaučiau jokio skirtumo :-).
Greit nueina nepirmenybinės ir greitai pirmenybinės, visos keliauja oro paštu :-).
As esu bandzius patikrint kaip pirmenybe veikia i UK siusdama Is LT iskeliavo tiek pirmenybine, tiek nepirmenybine vienu metu, bet UK ribose nepirmenybine keliavo ilgiau. Gal tik sutapimas cia, bet daugiau nepirmenybiniu nebesiunciu.
QUOTE(zaRAza @ 2013 12 21, 18:16)
Kai daznai siunciu ne i ES salis, tai jau pripratau prie tokiu kainu .
QUOTE(naitas @ 2013 12 10, 17:06)
Gausit kodą ir į el paštą, jei paprašysit, kad siuntėjas nurodytų, nes neprivaloma jo įvesti. Į Vilnių siuntinys per paštomatą nuėjo per per nepilną para: įdėjau 19 val, 10 val ryto jau buvo gavėjo pageidautame paštomate.
Gal žinot kokiam tinklapyje galėčiau pažiūrėti siuntinio kelionę (iš LT į Vokietiją)?
Post.lt nurodo tikrint per UPU http://globaltracktrace.ptc.post Bet ten rašo, jog "No tracking information is available from GERMANY".
Sumoki 80 Lt už greitą siuntimą ir negali būt ramus Noriu pažiūrėt kur tas siuntinys..ilgokai negauna..
Aš pati gavau per tris dienas siuntinį (iš to paties DE adreso, į kurį siunčiu), o iš LT savaitę gimdoma
Post.lt nurodo tikrint per UPU http://globaltracktrace.ptc.post Bet ten rašo, jog "No tracking information is available from GERMANY".
Sumoki 80 Lt už greitą siuntimą ir negali būt ramus Noriu pažiūrėt kur tas siuntinys..ilgokai negauna..
Aš pati gavau per tris dienas siuntinį (iš to paties DE adreso, į kurį siunčiu), o iš LT savaitę gimdoma