Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

Na ne taip ir retai siunčiuosi ką nors iš kinų. tai keliauja nuo 3 savaičių iki 1.5 mėnesio.
Atsakyti
Kiek ilgiausiai siuntiniai keliauja Lietuvoje iš miesto į meistą? Penktadienį turėjo išsiųsti man siuntinį, o šiandien dar negavau unsure.gif jau imu baimintis, kad prapuolė kažkur. Ten viena iš kalėdinių dovanų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 12 03, 23:03)
Kiek ilgiausiai siuntiniai keliauja Lietuvoje iš miesto į meistą? Penktadienį turėjo išsiųsti man siuntinį, o šiandien dar negavau unsure.gif  jau imu baimintis, kad prapuolė kažkur. Ten viena iš kalėdinių dovanų doh.gif

O kaip siuntė: pirmenybiniu ar ne pirmenybiniu? Jei registruotas, lai duoda koduką, jei neregistruotas galite ir nesulaukti.
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 12 03, 22:03)
Kiek ilgiausiai siuntiniai keliauja Lietuvoje iš miesto į meistą? Penktadienį turėjo išsiųsti man siuntinį, o šiandien dar negavau unsure.gif  jau imu baimintis, kad prapuolė kažkur. Ten viena iš kalėdinių dovanų doh.gif

Turejo, dar nereiskia, kad issiunte, kantrybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 12 03, 22:03)

paskutiniu metu ilgiau negu anksčiau eina. prieš pora savaičių palikau pirmenybinę siuntą pašte sekmadienį, gavėjo pašte ji buvo tik ketvirtadienį smile.gif
jei išsiuntė kokį šeštadienį, tai bent mano pašto tempais tikrai normalu, kad šiandien dar nėra. klauskit numeriuko, jei registruotas buvo.
Atsakyti
Sveikos,

ant paskutinių siuntinių radau tokius lipdukus g.gif

user posted image

Ar girdėjote kažką apie tai?
Jeigu iš užsienio siuntiniai keliauja...
Ar čia bus naujas pinigų plovimo būdas, kadangi reforma nepavyko? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmogeliukas @ 2013 12 04, 01:10)
Sveikos,

ant paskutinių siuntinių radau tokius lipdukus  g.gif

matyt, naujas būdas gaudyt klientą.. bet įsivaizduojant, 100 proc taiklumo reklama. Nieko pro šalį - klijuoja ant gaunamų siuntų. Matyt, reikia pateisinti tų LP boxų buvimą. Tai pakeltų jų kažkokius statistinius duomenis.
Registruokitės ir patikrinkit sąlygas. Abejoju, kad sms su informacija siųs nemokamai.
Be to, kai gaunat į savo paštą, tai privalo atnešti į namus. O kaip čia bus? Ateisit pasiimt, o kaip su pristatymo parašu?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2013 12 04, 11:09)
matyt, naujas būdas gaudyt klientą.. bet įsivaizduojant, 100 proc taiklumo reklama. Nieko pro šalį - klijuoja ant gaunamų siuntų. Matyt, reikia pateisinti tų LP boxų buvimą. Tai pakeltų jų kažkokius statistinius duomenis.
Registruokitės ir patikrinkit sąlygas. Abejoju, kad sms su informacija siųs nemokamai.
Be to, kai gaunat į savo paštą, tai privalo atnešti į namus. O kaip čia bus? Ateisit pasiimt, o kaip su pristatymo parašu?

Jus gausit SMS su kodu (apie ideda siunta i pastomata), koda panaudosit atsidarant dureles, tai ir bus, kaip Jusu parasas biggrin.gif . Jei siuntejas LT gyventojas, jis taip pat gaus pranesima apie pasiimta siunta biggrin.gif . Uzsiregistravus visa eiga galima matyti ax.gif

Papildyta:
QUOTE(zhmogeliukas @ 2013 12 03, 23:10)
Sveikos,

ant paskutinių siuntinių radau tokius lipdukus  g.gif

Ar girdėjote kažką apie tai?
Jeigu iš užsienio siuntiniai keliauja...
Ar čia bus naujas pinigų plovimo būdas, kadangi reforma nepavyko?  lotuliukas.gif

Man pasirode visai geras budas biggrin.gif , ypatingai mazinant eiles. Nors is kitos puses nemanau, kad sumazins, vis tiek ir toliau naudosis iprastu pastu, kaip su mokesciu moketojais vis tiek jie eina i pasta mok. moketi, nors kitoje gatves puseje PayPost kioskelis be eiliu ir be klientu lotuliukas.gif doh.gif . Ir zinoma patogu tik tiems jei pastomatai arti namu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 04 gruodžio 2013 - 11:45
Mane tai erzina tie lipdukai, kaip jie gali ant mano siuntos reklamą klijuot? O dažnai dar ir ant deklaracijos užliopina, kurią man visada smalsu paskaityt.
Atsakyti
As nusisausiu.. verysad.gif verysad.gif 11d lapkricio issiunciau reg siuntinuka i USA.. iki ten greit nuejo, o ten kazkur strigo.. sad.gif ir iki dabar nedaeina iki vietos.. kur rasyt, ka daryt.. doh.gif doh.gif ? Lietuviai itariu sakys, ka cia ne ju beda.. nes iki usa daejo normaliai.. o ten kazkur strigo.. sad.gif(
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2013 12 04, 22:29)
As nusisausiu..  verysad.gif  verysad.gif 11d lapkricio issiunciau reg siuntinuka i USA.. iki ten greit nuejo, o ten kazkur strigo.. sad.gif ir iki dabar nedaeina iki vietos.. kur rasyt, ka daryt..  doh.gif  doh.gif ? Lietuviai itariu sakys, ka cia ne ju beda.. nes iki usa daejo normaliai.. o ten kazkur strigo.. sad.gif(

Jauciu nedarasiau vienos eilutes, ir klaidzioja gal(nzn ant kiek ji svarbi).. bet kaip man tiksliai suzinot, ar sita priezastis, ir ka daryt jei taip.. laukt kol grys atgal?? doh.gif verysad.gif apsiverskiu
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2013 12 04, 21:29)
As nusisausiu..  verysad.gif  verysad.gif 11d lapkricio issiunciau reg siuntinuka i USA.. iki ten greit nuejo, o ten kazkur strigo.. sad.gif ir iki dabar nedaeina iki vietos.. kur rasyt, ka daryt..  doh.gif  doh.gif ? Lietuviai itariu sakys, ka cia ne ju beda.. nes iki usa daejo normaliai.. o ten kazkur strigo.. sad.gif(

Sorry,kad ne su patarimu as cia....kai reikia seskti siunta issiusta i USA.As taip pat issiusnciau,tai noreciau pasekti siuntos eiga.Dekoju.
Atsakyti