Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

Tikrai kone kasdieną gaunu siuntinius. Tai "LP Express" kurjerių darbu palyginus esu patenkinta (kaip ir "DPD" bei kitais) ir skųstis neturiu kuo (tfu tfu tfu), bet kai tik veža "VENIPAK" - taip bėdos doh.gif.

Niekad iš anksto nepaskambina susitarti dėl siuntos pristatymo laiko. Dažniausiai būna, kad skambina ir sako : aš jūsų kieme, ar esate? blink.gif Na, aš darbe nesėdžiu nuolat nuo 8 iki 17 val., tenka neplanuotai išeiti, išvykti darbo reikalais, galiu pagal situaciją pasirinkti man patogų pietų pertraukos laiką ir t.t. Ir jeigu neranda manęs tam tikru laiku darbe (iš anksto nesitaręs ir neįspėjęs), vos ne velnių gaunu ir sako, kad nebeveš kitą kartą, grąžins siuntinį siuntėjui, jis antrą kartą nemokės už siuntimą ir t.t. biggrin.gif. Šiandien sulaukiau didžiausio nepasitenkinimo, kad turėjo manęs laukti 5 minutes, taip pat kad PATI NEPASKAMBINAU ir nepranešiau kurjeriui, kada nebūsiu biggrin.gif. O atsakymo, kad jo darbas yra man skambinti bei siuntinį pristatyti suderintu laiku nelabai norėjo suprasti g.gif. Anksčiau dar būdavo, kad paskambina ir liepia į kiemą nusileisti siuntinio paimti - bet tokių dalykų tikrai nepraktikuoju, nes siuntas privalo pristatyti nurodytu adresu, o ne atiduoti kiemuose. Žodžiu, šiandieną baigėsi kantrybė dėl aplaidaus darbo, susisiekiau su "VENIPAK" administracija ir išreiškiau savo nuomonę apie kurjerio darbą bei paprašiau pakeisti mano adresu vežantį siuntas darbuotoją - sakė, jog informaciją perduos vadybininkui ir dar susisieks. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 kovo 2016 - 15:19
QUOTE(Victorious @ 2016 03 18, 16:08)
Ir jeigu neranda manęs tam tikru laiku darbe (iš anksto nesitaręs ir neįspėjęs), vos ne velnių gaunu

o nepraktikuoja palikimo kitam asmeniui? As tai dazniausiai randu kolegu priimta ir man ant kedes palikta.

Man venipakas kliuna, tik kad gan anksti zinutes informacines atsiuncia - as tuo metu dar miegu.

p.s. o derinimo, nors ir zinuteje/pranesime buna nurodyta, kad kurjeris susisieks ir suderins pristatymo laika, nelabai ir prisimenu is kurio ar bebuvau sulaukusi. Veza kada jiems pagal marsruta iseina ir viskas.

Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2016 03 18, 17:30)
o nepraktikuoja palikimo kitam asmeniui? As tai dazniausiai randu kolegu priimta ir man ant kedes palikta.

*Man venipakas kliuna, tik kad gan anksti zinutes informacines atsiuncia - as tuo metu dar miegu.

Mano kolegos irgi ištisai nuo 8 iki 17 val. nebūna darbe. Žinoma, jeigu kas nors būna ofise, tai priima siuntinius.
Pasitaiko, kad ir kitų bendrovių kurjeriai nebūtinai iš anksto derina pristatymo laiką, bet važiuodami pro šalį paskambina, pasiteirauja, ar esu darbe, jei ne, klausia, kur būtų patogu priimti siuntinį, kada gali atvežti kitą dieną ir dažnai bendrauja maloniai ir draugiškai - be problemų viską galima susiderinti bei sutarti. smile.gif
Gal man taip "pakliuvo", bet išskirtinai "VENIPAK" kurjeris niekada iš anksto nepaskambina. Skambina tik kai būna kieme ar lipa laiptais, o jei neranda, tada pyksta, šaukia, jog siuntinį gausiu tik kitą savaitę arba visai negausiu, grąžins siuntėjui, nes nerado gavėjo nurodytu adresu ir t.t.
Šios bendrovės atstovė minėjo, jog kurjeris turėtų paskambinti bent pusvalandį prieš pristatymą - niekada to nebuvo.

*Pamenu, kai vienos siuntų tarnybos kurjerė 5.30 ryto skambino pasiteirauti, kada galėtų siuntą pristatyti, tai "Venipak" rytinės žinutės - ne taip ir blogai. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 kovo 2016 - 16:35
Sveikos!
Kiek keliauja siunta iš JAV į LT? g.gif
ir aš, ir draugė iš JAV išsiuntėm Velykines dovanas tą pačią dieną - kovo 18d, ji jau praeitą savaitę gavo, o aš vis dar nieko.

post.lt iš vis nieko nerašo, o usps.com rašo,kad siunta gauta Vilniaus oro uoste kovo 23. bet jau praėjo 2 sav nuo tos kovo 23d. ir jokių žinių iš Lietuvos pašto.

tai dabar nežinau ar čia jau pradėt nerimauti ar čia viskas normalu blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ChoiE: 10 balandžio 2016 - 20:12
Per kiek laiko LP atsako į skundus/ pretenzijas ir ar išvis atsako?
Atsakyti
va naudinga info dėl muitų ir pvm smile.gif

http://www.verslosav...iuju-saliu.html
Atsakyti
QUOTE(miurdock @ 2016 06 21, 11:32)
va naudinga info dėl muitų ir pvm smile.gif

http://www.verslosav...iuju-saliu.html

ar teisingai supratau, kad dovanoms dabar išimties nebeliko, t.y. žiūrima tik į vertę, nepaisant to, kad pažymėta "gift"?

Anksčiau nekomercinio pobūdžio prekėms buvo taikoma išimtis.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 06 21, 12:39)
ar teisingai supratau, kad dovanoms dabar išimties nebeliko, t.y. žiūrima tik į vertę, nepaisant to, kad pažymėta "gift"?

Anksčiau nekomercinio pobūdžio prekėms buvo taikoma išimtis.

Ir dabar taikomos išimtys, jei sugebėsi įrodyti, kad gauta siunta tikrai nekomercinė. Nei užrašyta maža vertė, nei pažymėjimas gift nuo patikrinimo neapsaugo, nes muitininkai jau seniai žino šituos "apgaudinėjimus".
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2016 06 21, 13:42)
Nei užrašyta maža vertė, nei pažymėjimas gift nuo patikrinimo neapsaugo, nes muitininkai jau seniai žino šituos "apgaudinėjimus".

šitą tai žinau iš praktikos biggrin.gif

tik tas sakinys man užkliuvo.
Atsakyti
Įdomu ar dar galima kaip sužinoti registruotos siuntos numerį jeigu kvituką pamečiau? Na pagal pavardę ar dar kaip....
Atsakyti
QUOTE(liepa1 @ 2016 10 31, 00:50)
Įdomu ar dar galima kaip sužinoti registruotos siuntos numerį jeigu kvituką pamečiau? Na pagal pavardę ar dar kaip....

Manau, kad galima. Tik reikia pašto darbuotojos geranoriškumo ir dar keleto dalykų - žinoti tikslią datą ir laiką kada spausdintas kvitas, bei sumą. Galetų atrinkti.
Atsakyti
As tai tik pasiguosti. Praeita menesi gal per 50 siuntiniu issiunciau i JAV, Kanada. Nei vienas siuntinys dar iki siol normaliai nepristatytas. Jau vien nuo sausio pradzios iki sios dienos gal 10 paiesku/uzklausimu esu nusiuntus LP, kurios kainuoja po 4,34 eur . Ka uzdirbau per gruodi, turiu atidavineti siuntu paieskoms arba atsaukti uzsakymus ir grazinti pinigus pirkejams doh.gif verysad.gif . Vienu zodziu monkey business angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monažolė: 17 sausio 2017 - 23:00