Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

atsiprašau, taip ir yra, estų dukterinė čia. Estų paštas. Anyway, dirba kaip Lietuvos paštas biggrin.gif
https://www.omniva.ee/about_us
Atsakyti
QUOTE(Turbopower @ 2015 06 25, 15:06)
Laukiu laukiu siuntinuko iš Vokietijos...
Palyginus Lt paštas dar visai gerai dirba, dar neteko matyti, kad užsibūtų savaitę Lietuvoje.

Deja deja,su giliu liūdesiu turiu sudaužyti jūsų viltis wink.gif ,dukra siuntė registruotą laišką iš Vilniaus į Kauną,jis sėkmingai 5 dienas pragulėjo Rodūnioj
Atsakyti
Lietuvos paštas iškilmingai švenčia jubiliejų - 97 metai.

Kažin kada juo bus galima pasitikėti? g.gif Paskutinį kartą laiškas, išsiųstas 10 05 iš pašto skyriaus, pasiekė JAV 11 09.
Atsakyti
Siuntinukas Londonas Vilnius kelio į Lt sostinę ieško daugiau kaip mėnesį. Niekas negali atsakyti kur mano siųstas laiškas. Manau kitą sykį geriau pašto funkcija atliks siuntinius gyvenantys tautiečiai doh.gif
Atsakyti
merginos, kur tikrinti išsiųsta siuntą iš Lietuvos į JAV?
Anksčiau tikrindavau www.usps.com ir ,kai siunta patekdavo į JAV. rodydavo info.
Dabar nebeveikia/neberodo su lietuviškais rn info jokios...
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2015 12 07, 12:47)
merginos, kur tikrinti išsiųsta siuntą iš Lietuvos į JAV?
Anksčiau tikrindavau www.usps.com ir ,kai siunta patekdavo į JAV. rodydavo info.
Dabar nebeveikia/neberodo su lietuviškais rn info jokios...

http://post.lt/lt/ap...siuntu-paieskos
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 12 08, 12:59)

dėkinga
Atsakyti
Neblogai, neblogai...
I Vokietija menesis, i Slovakija 3 menesiai pristatymas. Priority neblogai veikia.

user posted image
Atsakyti
http://bendraukime.l...-ar-juoktis.htm

Apie Lietuvos pašto komunikaciją doh.gif

O aš galiu pasidžiaugti, kad pagaliau (01 16) gavau į JAV iš Lietuvos 12 05 išsiųstus du pirmenybinius sveikinimus...
Atsakyti
Kokiomis valandomis maždaug surenkamos siuntos iš pašto?
Jei siunta siunčiama į tą patį miestą, ar veža ją į Vilnių skirstymui?
Siuntą išsiuntė apie 14val, vis dar rašo, kad guli siuntėjo pašte... Tarp mano ir siuntėjo pašto tik kelių km skirtumas, o siųs turbūt iki pirmadienio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2016 02 26, 10:17)
Kokiomis valandomis maždaug surenkamos siuntos iš pašto?
Jei siunta siunčiama į tą patį miestą, ar veža ją į Vilnių skirstymui?
Siuntą išsiuntė apie 14val, vis dar rašo, kad guli siuntėjo pašte... Tarp mano ir siuntėjo pašto tik kelių km skirtumas, o siųs turbūt iki pirmadienio  schmoll.gif

Surenkama kiekviename pašte pagal to pašto grafiką, pačiam pašte reikia klausti kada išveža arba kartais tokia info ant sienos kabo. Tiesiogiai gretimi paštai vienas su kitu tikrai siuntomis nesikeičia. Be jokios abejonės veš skirstyti ten, kur paprastai veža - į Vilnių, Kauną, jeigu kokia kita apskritis - galbūt nusijoja savo regiono siuntas, bet vis tiek gaus nepriklausomai nuo atstumo bendra tvarka...
Atsakyti
Sveikos, merginos. Kas pasakys tiksliai, kiek kainuoja issiusti siuntini iki 500 gr., kuri turiu supakuoti i dezute, del gabaritu. (Zaislas) neregistruotu siuntimi. As pasto puslapyje radau, kad 2.54 ir nera atskirai registruotjamo ar neregistruojamo. Tai kaip issiusti neregistruota siuntinuka? 4u.gif
Atsakyti