Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

QUOTE(Lerikyte @ 2015 03 14, 19:07)
bet vistiek kokie parazitai.

aišku, kad parazitai.
Įsivaizduok, apsipirkinėji maximoj, ir neperki naujo maišelio, o išsitrauki iš rankinės tarkim tą, kurį vakar ar užvakar pirkai ir jis tau liko nesugadintas. Tai pradės kasininkė terorizuot - PIRK naują? biggrin.gif

Aš įsivaizduoju, kokie bizniai paštui vaidenasi lotuliukas.gif Kartono fabrike perkant dėžutę, ji kainuoja urmu kokius 30 lietuviškų centų DAUGIŲ DAUGIAUSIAI. O jie pardavinėja pašte tas dėžes jau po 3 litus doh.gif Vokas burbulinis, perkant tiesiai iš gamintojo, kainuoja apie 27 centus (D/14), o kiek pas juos? Seniai pirkau, bet atrodo, kad 1,99 lito. O tas didesnis, F dydžio, jeigu urmu perkant gal 60 centų, tai pas juos arti 4 litų. GODUMAS neapsakytas.
Atsakyti
jojo, tekę pasidomėt vokų,dėžių,kurjerinių vokų kainomis kitur, LP toooooooks antkainis,kad neturiu žodžių
Atsakyti
As tai turiu problemu ne su LT pastu, o su Vokietijos.. issiunciau draugei registruota siuntini.. kuris nuo 11d guli paste ten.. tipo raso, kad nepavyko pristatyti.. jai lapukas joks nepaliktas doh.gif nuejo i pasta, nieks su ja nekalba, nes neturi lapuko, kitas dalykas nemoka vokiskai.. treciad dalykas, ji suvede duomenis i vok interneto pasta ir ten raso, kad tipo issiusta siuntejui, t.y man.. nu zodziu.. apsurdas kazkoks blink.gif doh.gif 40lt kaip i sikna.. uz siuntima.. plius, jei dings, tai zala dar didesne.. esu girdejus, kad vokieciu pastu sistema prasta, bet kad ant tiek blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Turbopower @ 2015 01 27, 20:43)
2014.03 išsiųsta mano siunta, šiandien grįžo iš Indijos, kurios nepavyko pristatyti, normaliai....

Va va.. man pan atvejis.. nepavyko pristatyti, tai issiunte atgal blink.gif doh.gif
Atsakyti
Išsiaiškinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 20 kovo 2015 - 09:33
Siuntos nepavyko pristatyti gavėjui į namus. Priežastys gali būti šios: pristatymo metu gavėjo nerasta; nurodytas neteisingas adresas; gavėjas paprašė pristatyti vėliau; gavėjas atsiims siuntą pats ir kt.

ir kt.
verčiamas taip - paštininkė tingėjo ne tik siuntą, bet ir lapuką apie ją atnešt iki pašto dėžutės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2015 03 26, 12:30)
Siuntos nepavyko pristatyti gavėjui į namus. Priežastys gali būti šios: pristatymo metu gavėjo nerasta; nurodytas neteisingas adresas; gavėjas paprašė pristatyti vėliau; gavėjas atsiims siuntą pats ir kt.

ir kt.
verčiamas taip - paštininkė tingėjo ne tik siuntą, bet ir lapuką apie ją atnešt iki pašto dėžutės  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai taip
Atsakyti
Išvis nervuoja tie lapuku rasinejimai, XXI amzius, turetu buti galimybe nuolatiniams klientams priduoti savo el. p. adresus, kad gautu zinute, kad yra siuntinys, ateikit pasiimt.
Atsakyti
QUOTE(Jūrosdruska @ 2015 03 28, 18:06)
Išvis nervuoja tie lapuku rasinejimai, XXI amzius, turetu buti galimybe nuolatiniams klientams  priduoti savo el. p. adresus, kad gautu zinute, kad yra siuntinys, ateikit pasiimt.

Ka ten nuolatiniams - visiema pageidaujantiems. Man pries koki men buvo - gavau siuntinuka registruota, aisku lapuko nepaliko (maciau pagal reg.nr.), po poros dienu pasiemiau, o dar po poros sav. tos siuntos lapukas stebuklingai pasto dezutej atsirado, tipo ateikit atsiimt doh.gif Nesvarbu kad seniausiai atsiimta lotuliukas.gif
O jei rintai tojs vaizdas kad pas pastibinke tasej kur nors uzsimete, poto atsitiktinai rado ir imete doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2015 03 28, 21:03)

O jei rintai tojs vaizdas kad pas pastibinke tasej kur nors uzsimete, poto atsitiktinai rado ir imete  doh.gif

nepykit.. paprastai laiškininkėmis dirba senos moterys, jau tuoj į pensiją išeisiančios. Joms net į galvą nešauna tai, kad galima pasitikrinti apie siuntos atvykimą į paštą internete, joms nežinant. Paštas gi ieško tokių, kurias galėtų išnaudot su minimumu atlygio.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2015 03 28, 21:27)
nepykit.. paprastai laiškininkėmis dirba senos moterys, jau tuoj į pensiją išeisiančios. Joms net į galvą nešauna tai, kad galima pasitikrinti apie siuntos atvykimą į paštą internete, joms nežinant. Paštas gi ieško tokių, kurias galėtų išnaudot su minimumu atlygio.

Gal, bet kad kaip tik tom dienom dar viena siuntinuka i namus sugebejo pristatyt jaunute pastininke (nu kokiu 30m max pagal mane) g.gif nebent pamainom dirba dviese biggrin.gif
Beja dar pries sventes gavau tik pakartotini lapuka (pirmo nesukaukuau net) , drauge netoli gyvenanti irgi bent kelis k gavo lapelius po siuntu atsiemimo doh.gif Tai jau net nzn i apjaiduma man panaseja g.gif
Atsakyti
siuntinys siųtas į ameriką nuo 03-25 strigo kažkokiam New York'o skirstymo punkte. Jau palaidot viltis?
Lietuvių tracingas baigiasi ties siena ir sako mėnesį laukit, tai normalu wub.gif nenormalu, taip nebuvę.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2015 04 11, 11:41)
siuntinys siųtas į ameriką nuo 03-25 strigo kažkokiam New York'o skirstymo punkte. Jau palaidot viltis?
Lietuvių tracingas baigiasi ties siena ir sako mėnesį laukit, tai normalu  wub.gif  nenormalu, taip nebuvę.

suprasčiau, jeigu strigtų 02,25 dienos siuntimo. Pėvėzė mano strigo nuo sausio 20d. Bet gal užvakar pristatė. biggrin.gif
Atsakyti