Maniškis irgi PC patalpoje, vadinasi nesusiję, o ar bankas pas man yra dabar nepasakysiu greitai, nes nepamenu. Bent jau niekada juo ten nesinaudojau
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 17, 18:03)
Pėstute nešė?
:-)) su plaustu
QUOTE(Xinel @ 2015 02 17, 18:26)
O kaip siuntos būklė?
no ideas, paklausiau žmogaus kaip būklė, tai dar tyli...
QUOTE(naitas @ 2015 02 17, 21:31)
neee. Titaniką suremontavo ir daplaukė.
nebūtų Turbopower nikas.. kantrus žmogus..
nebūtų Turbopower nikas.. kantrus žmogus..
Jooo. Kažkam bus gera dovana, jei neturi sąžinės :-))).
Į UK irgi viena pastrigus nuo 2014.12.10, jaučiu irgi atsiras kadanors per 5 mėnėsius. (dar paštas turi laiko paieškai)
QUOTE(Turbopower @ 2015 02 18, 11:44)
no ideas, paklausiau žmogaus kaip būklė, tai dar tyli...
Gal bando iš gabaliukų sudėt
QUOTE(zomša @ 2015 02 18, 09:31)
Mano paštas prekybos centre, gali būti, kad ir tai prisideda. Ir vienu metu gali aptarnauti tik du žmones. Aš irgi gera tinginė, bet ne PC esantys paštai labai ne pakeliui. Bet tai jomajo, tame pačiame PC yra bankas apačioje!
bet užtat ten paštininkės kokios fainos!! nes jei gerai suprantu, apie tą patį paštą kur aš einu rašot..
QUOTE(Dottie @ 2015 02 18, 12:17)
bet užtat ten paštininkės kokios fainos!! nes jei gerai suprantu, apie tą patį paštą kur aš einu rašot..
Aha, Mindaugo. Darbuotojos tikrai puikios ir visada malonios, viską randa jei paprašai. Man jų kartais stipriai gaila dėl nepatenkintos klientūros.
QUOTE(zomša @ 2015 02 18, 13:09)
Aha, Mindaugo. Darbuotojos tikrai puikios ir visada malonios, viską randa jei paprašai. Man jų kartais stipriai gaila dėl nepatenkintos klientūros.
man kažkaip nepasitaikė nepatenkintų užtikti, bet pati jaučiuosi blogai, kai einu siuntinukų atsiimti, nes jų gaunu daug, ir ne visada žinau iš kur, ar registruoti, ar ne, ir t.t.
Ką darot su Gibraltaru? Dingo, jau ilgiau kaip mėn nėra galų. ir neturiu per kur sekti. Paskutinį kartą fiksuota Madride.
Dar dingo 4 siuntos į JAV ir viena į Airiją. Visos rodo, kad išsiųstos iš LT, bet nepasirodė svetimoje teritorijoje. Jau 5-6 savaitės. Tuoj pildysiu kliauzes ir lauksiu kompensacijų.
Dar dingo 4 siuntos į JAV ir viena į Airiją. Visos rodo, kad išsiųstos iš LT, bet nepasirodė svetimoje teritorijoje. Jau 5-6 savaitės. Tuoj pildysiu kliauzes ir lauksiu kompensacijų.
paštas vėl siaučia nauji nurodymai paštininkėms - nepriimti siuntų NENAUJOSE dėžutėse, stumti savo dėžes ir plastikinius vokus.
Na šiandien jau keliavau atsispausdinus jų siuntų siiuntimo taisykles ir 5 kart apibraukiau tą vietą,kur parašyta ,,rekomendacija'' ir ,,nenaujas dėžutes naudoti galima, jei''. Ir taip naujas bajeris kas kelis mėnesius
Na šiandien jau keliavau atsispausdinus jų siuntų siiuntimo taisykles ir 5 kart apibraukiau tą vietą,kur parašyta ,,rekomendacija'' ir ,,nenaujas dėžutes naudoti galima, jei''. Ir taip naujas bajeris kas kelis mėnesius
QUOTE(Lerikyte @ 2015 03 12, 11:46)
paštas vėl siaučia nauji nurodymai paštininkėms - nepriimti siuntų NENAUJOSE dėžutėse, stumti savo dėžes ir plastikinius vokus.
Jaučiu, reikia rašyti skundus ne į RRT, jie tapo viena ranka, bet į Vartotojų teises.
QUOTE(naitas @ 2015 03 14, 12:35)
Jaučiu, reikia rašyti skundus ne į RRT, jie tapo viena ranka, bet į Vartotojų teises.
parašiau kol kas čia skunda, pažiūrėsiu, ką atsakys. tikiuos nereikės laukti 30 dienų.
QUOTE(naitas @ 2015 03 14, 11:35)
Pritariu. Jie visgi tik įspėja, bet jokių realių nuobaudų jaučiu nedalina
bet vistiek kokie parazitai. Susitaria, duoda nurodymus darbuotojams,kad šį mėnesį/mėnesius papildomus bonusus prie algos gausite už tai, kad labai žiūrėsit į siuntinių kokybę, nepriimsite siuntų nenaujose dėžese ir aktyviai pardavinėsite Lietuvos pašto dėžes ir vokus. Mano paštininkė verkia, nes ją spaudžia valdžia, o aš ateinu su siuntų pakavimo taisyklėmis,kuriomis remdamasi reikalauju priimti mano siuntas nenaujose dėžėse, ko pasekoje, užkertu jai kelią įvykdyti planą ir gauti didesnę algą... Man tai irgi visai nepatinka, neturiu aš prie ją nieko, žinau,kad ji nekalta, bet iš jų pakavimo medžiagų tikrai nepirksiu... todėl noriu turėti oficialius atsakymus iš aukščiau,kad ir jos nesmaugtų..