Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 25, 20:28)
g.gif Ir kas toliau? Ieškos, aiškinsis, kompensacija kažkokia?

Pateikiau skundą. Dabar per 60 dienų turės duot atsakymą jei siunta neatvyks, išmokės kompensaciją ~30eur.

2014.03 išsiųsta mano siunta, šiandien grįžo iš Indijos, kurios nepavyko pristatyti, normaliai....
Atsakyti
Mes nepatenkinti savo artimiausiu paštu. Dirba darbo dienom iki 15h , o savaitgaliais nedirba... Gerai kai vyras iš namų dirba ir per pietų pertrauką nuvažiuoja , bet jei ne tai kaip reiktų siuntas atsiimt? Per n mėnesių šiandien pirmą kartą paštininkė atnešė siuntas namo tai net nusistebėjau . Gal vertėtų ją kokiu šokoladu paskatinti g.gif ?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kas galėtumet pakomentuoti...išsiųstas 10 dienos ryte siuntinukas iš Molėtų,pagal koduką,man vis dar jį rodo Vilniuje esant,nors kitą siuntinuką išsiųstą iš kito miesto tuo pat metu jau vakar gavau g.gif g.gif pradedu nerimauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2015 02 12, 21:12)
Sveikos  4u.gif  Gal kas galėtumet pakomentuoti...išsiųstas 10 dienos ryte siuntinukas iš Molėtų,pagal koduką,man vis dar jį rodo Vilniuje esant,nors kitą siuntinuką išsiųstą iš kito miesto tuo pat metu jau vakar gavau g.gif  g.gif pradedu nerimauti unsure.gif

Manyčiau, kad kol kas nėra ko nerimauti.
Būna, kad viena registruota siunta per dvi dienas pasiekia, o kita gali ir kokią savaitę užtrukti, nes Rodūnioje ar dar kur kažkodėl užsiguli. O Jūsų atveju turbūt tik antradienį iš Vilniaus ir pajudės.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 02 14, 13:13)
Manyčiau, kad kol kas nėra ko nerimauti.
Būna, kad viena registruota siunta per dvi dienas pasiekia, o kita gali ir kokią savaitę užtrukti, nes Rodūnioje ar dar kur kažkodėl užsiguli. O Jūsų atveju turbūt tik antradienį iš Vilniaus ir pajudės.

gavau vakar popiet doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Siunta pašte priimta iš siuntėjo ir perduota siųsti. 2014-10-21
Siunta pristatyta ir įteikta gavėjui ar – pagal įgaliojimą – kitam asmeniui. 2015-02-10 į Meksiką :-).
Atsakyti
QUOTE(Turbopower @ 2015 02 17, 11:06)
Siunta pristatyta ir įteikta gavėjui ar – pagal įgaliojimą – kitam asmeniui. 2015-02-10 į Meksiką :-).

Pėstute nešė?
Atsakyti
QUOTE(Turbopower @ 2015 02 17, 12:06)

O kaip siuntos būklė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 17, 19:03)
Pėstute nešė?

neee. Titaniką suremontavo ir daplaukė.

nebūtų Turbopower nikas.. kantrus žmogus..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2015 02 17, 20:31)
neee. Titaniką suremontavo ir daplaukė.

laugh.gif

Aš vis dar laukiu, kol LP baigs atlikinėti bazinės valiutos keityklos funkcijas. Gal čia tik aš taip pataikau, bet toks įspūdis, kad eilės, nors jau kiek mažesnės, vis dar nesibaigiančios. Ir kaip tyčia vis kokį popierių išsiųsti reikia. Iš kur jie (pensininkai, ne paštas) tiek pinigų turi? doh.gif Kol dar suskaičiuoja tuos pinigus patys... Vienos mergiotės vos nesuėdė, kai bandė įeiti „be eilės“ (realiai tai su sutartim - padėjo vokus ir išėjo).
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 02 18, 08:32)
laugh.gif

Aš vis dar laukiu, kol LP baigs atlikinėti bazinės valiutos keityklos funkcijas. Gal čia tik aš taip pataikau, bet toks įspūdis, kad eilės, nors jau kiek mažesnės, vis dar nesibaigiančios. Ir kaip tyčia vis kokį popierių išsiųsti reikia. Iš kur jie (pensininkai, ne paštas) tiek pinigų turi? doh.gif Kol dar suskaičiuoja tuos pinigus patys... Vienos mergiotės vos nesuėdė, kai bandė įeiti „be eilės“ (realiai tai su sutartim - padėjo vokus ir išėjo).

Vakar buvau savo pašte. Pas mane jau ramu, jokių eilių, nors kaip tyčia tada 3 dirba doh.gif lotuliukas.gif O kai buvo eilės, tai 2 dirbo biggrin.gif
Atsakyti
Mano paštas prekybos centre, gali būti, kad ir tai prisideda.biggrin.gif Ir vienu metu gali aptarnauti tik du žmones. Aš irgi gera tinginė, bet ne PC esantys paštai labai ne pakeliui. ax.gif Bet tai jomajo, tame pačiame PC yra bankas apačioje!
Atsakyti