Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

QUOTE(Rasma @ 2015 01 02, 12:43)
Labai  blogi.
Atvažiavau į paštą, prie durų budi policininkė, įėjau, pasitiko darbuotoja su klausimu ar noriu siuntą pasiimt? Sakau "ne, išsiųst laiškus ir nusipirkti pašto ženklų".

O man atsakymas "atsiprašome, bet nėra techninių galimybių atsiskaityti". Eurų turbūt dar neturi ar kas per gaidynas g.gif  Net neleido prie langelio prieit, būčiau galėjusi be grąžos ir litais sumokėt.
Važiavau į paštą, pasitikrinus post.lt, kad net nuo 9 iki 20 val dirbs ir teiks visas paslaugas. Liepė rytoj ateit "gal jau bus gerai" doh.gif  blink.gif

Užsidaryti  beveik savaitei ir nesugebėti pasiruošti?
Žinant savo f-jas iš anksto, neturėti priemonių eurų keitimui?

Aš atėjau pašto paslaugų, o ne keityklon, bet paaiškėjo, kad paštas net savo tiesioginio darbo dirbti negali - paralyžuotas biggrin.gif

AB "Lietuvos paštas" Direktore, jūs turit atsistatydinti iš pareigų už tokį neorganizuotumą, negebėjimą dirbti ir visišką nepasiruošimą ne tik kad keisti eurus, bet ir vykdyti savo kasdienę veiklą.

Negi jiems nėra jokių sankcijų? Negi nėra priemonių pakeisti tokiai betvarkei? Nėra normalių vadovų g.gif

Eiliniai prekybos tinklai visi susitvarkę. Jau nuo vakar. Nors manau, kad jiems daug sudėtingiau. Jie nuolat dirbo, nereikėjo  ilsėtis n dienų ir nieko nepadaryt ir veiklų irgi daug turi, ne tik tūkstančius prekių, bet ir paslaugų atsiskaitymus ir t.t.

www.rrt.lt ir Susisiekimo ministerija berods. Tik skųskit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2015 01 02, 18:52)
Taigi tokia, besivydama kokį ten pašto užpuolėją, pirmiausia pati savo plaukuose susipainiotų  biggrin.gif

Taigi grožiu nuginkluos. bigsmile.gif

QUOTE(Dottie @ 2015 01 03, 12:27)
o aš galiu tik pagirti Mindaugo Maximos paštą vilniuje,

Aš irgi čia, aptarnaujančios darbuotojos šaunios ir niekada nemačiau grubiai bendraujančių (net jei kliento tonas būdavo nelabai koks). Ir taip pat niekada nekildavo problemų, jei tekdavo paieškoti kokio siuntinio.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 01 03, 16:21)
Ir taip pat niekada nekildavo problemų, jei tekdavo paieškoti kokio siuntinio.smile.gif

greit visas Vilnius subėgs į Mindaugo Maximos paštą
liuksiškos ten darbuotojos matyt darbuojasi
pašto valdžiai savo pagyrimus siųskit
moteriškėms gal kokia premijikė nuskils wink.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2015 01 03, 17:07)
greit visas Vilnius subėgs į Mindaugo Maximos paštą
liuksiškos ten darbuotojos matyt darbuojasi

toks malonumas kainuoja biggrin.gif jei nori, kad tavo siuntinius persiųstų į kitą paštą, 15litų mėnesiui, ir lapelių neneša, formina kaip "iki pareikalavimo" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2015 01 03, 19:07)

juokaujat? biggrin.gif premijikė biggrin.gif
Atsakyti
Aš savo kritikos strėles laidau irgi ne į pašto skyrių darbuotojas (einu į 2 pašto skyrius ir abiejuose - darbuotojos labai šaunios, paslaugios, labai malonios), o konkrečiai į visą "Lietuvos pašto" darbo organizavimą, matyt tokius vadovybės sprendimus, nesugebėjimą užtikrint sklandų darbą darbuotojams ir neerzinant nesklandumais klientų ax.gif
Nesaldu ten ir toms moterims, juk ti priekaištai ir joms visų pirma tenka, dėl ko jos būna ir visai nekaltos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 03 sausio 2015 - 18:33
Galėtų visur šitaip, kur talonų negalima atsispausdinti - į atskirą eilę.
Nes stovėjau eilėje per pietus, kad registruotą laišką išsiųsčiau. Banke eurų nebėra, o visi senukai - viršun ir į paštą. Praneša aniems, kad didžiausias turimas nominalas - 5 eurai. Tada dar rymo, tariasi, galvoja... wacko.gif
Atsakyti
Tikrai būtų idealus sprendimas - vienas langelis keityklai, gal dar mokesčiams, o visa kita - pašto reikmėms.
Aš pašto ženklų gavau PC "Akropolis" pašto salelėj, o ir žmonių eilė buvo 3-4 žmonės. Turbūt joje eurų nekeičia.
Bet tik tiek, jog važiuot į tą Akropolį tingu, kai paštas šalia namų..
Atsakyti
Pas mus kaip buvo du langeliai pasto siuntu reikmems taip ir liko,o kiti langeliai kur buvo skirti mokesciu priemimui,perlaidoms ir prenumeratai prisieme papildoma funkcija valiutos keitimui.
Viskas normaliai.
Atsakyti
O Mandarino paste nesamone... Gerai, kad bent atskira eile siuntiniams pasiimti. Prie to langelio tik pasiimti siuntinus, laiskus galima. Taciau pasiemus siuntini ir paprasius parduoti du vokus, liepe stoti i kita eile, nes darbuotoja negali dirbti su pinigu operacijom doh.gif O ta kita eile - ilgiausia... kur nebus, jeigu salia dirbanciai darbuotojai vienas zmogelis atnese puse maisiuko baltu centu doh.gif Tai vien ji aptarnaus valanda, kol suskaiciuos viska. O dar visi kiti...
Atsakyti
Galiu pasigirti ir aš karčia pašto patirtimi.
Išsiunčiau prieš 2mėn siuntą į Angliją, 2014.12.05 siunta atvyko į Angliją ir dingo :-(.
Vat kaip būna..., kai paprastai per 4-8dienas nueina...
Atsakyti
QUOTE(Turbopower @ 2015 01 24, 18:02)
Galiu pasigirti ir aš karčia pašto patirtimi.
Išsiunčiau prieš 2mėn siuntą į Angliją, 2014.12.05 siunta atvyko į Angliją ir dingo :-(.
Vat kaip būna..., kai paprastai per 4-8dienas nueina...

g.gif Ir kas toliau? Ieškos, aiškinsis, kompensacija kažkokia?
Atsakyti