Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

QUOTE(Monteverte @ 2014 12 19, 23:13)
www.rrt.lt
skųskit, tik pasirašyti teks ir nuskenuoti bei pateikti pdf forma. Mane irgi siutina, kai tik algas susirenka, o nedirba cool.gif

Aciu. aciuks.gif Butinai rasysiu.
Atsakyti
QUOTE(Turbopower @ 2014 11 21, 23:48)
http://www.csuivi.courrier.laposte.fr

Puikiai veikia Fr pašto tracking'as;-)

Pasirodo, tikrai veikia 4u.gif
Atsakyti
šiandien paštas nebedirba sad.gif
o taip reikėjo laiškiuką išsiųsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 12 30, 10:45)
o taip reikėjo laiškiuką išsiųsti  g.gif

Nebedirba, bet siuntas išnešioja.

Mane tai erzina, kad Rodūnioj eilinį kartą užsilaiko pirmenybinė siunta mad.gif Iš Šiaulių į Vilnių atkeliavo tą pačią dieną ir pasiliko ten gulėt... Iki kitų metų. Kaip mane tai užknisa. Seniau tokių dalykų nebūdavo, bet paskutiniu metu (neturiu omeny vien Kalėdinio laikotarpio) - beveik visada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 30 gruodžio 2014 - 11:17
QUOTE(daibava @ 2014 12 30, 12:45)
o taip reikėjo laiškiuką išsiųsti  g.gif

dabar kada.. sausio 3 d tik atsidarys.. ir net nesitikiu, kad bus skirstomos eilės į normalių pašto funkcijų atlikimą ir euro keitimą.. biggrin.gif

jau geriau maximai būtų patikėję eurą keisti. Tikrai patikimesni tenai, ir neužsidaro savaitem, nešvenčia kaip koks privatus UAB'ėlis kiaurą savaitę, ir jau ko gero, platesnį tinklą turi už LT paštą.
Atsakyti
na sako, kad dirbs savaitgaly,
bet tai manęs negelbėja sad.gif
Atsakyti
Turiu įtarimų, kad lpaštas tvarkingai skaito sm komentarus. Jei taip - linkėjimai. wub.gif

QUOTE(naitas @ 2014 12 30, 14:27)
dabar kada.. sausio 3 d tik atsidarys.. ir net nesitikiu, kad bus skirstomos eilės į normalių pašto funkcijų atlikimą ir euro keitimą..  biggrin.gif

Rašė, kad sausio 2. unsure.gif Pakeitė?

Va kas nervina - kad paštuose (bent jau daugumoje) negalima atsiskaityti mokėjimo kortelėmis.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 12 30, 14:50)
Va kas nervina - kad paštuose (bent jau daugumoje) negalima atsiskaityti mokėjimo kortelėmis.

jo va čia tai didelis keistumas g.gif
mažose krautuvėlėse galima,
o tokiam dideliam tinkle ne
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 12 30, 14:27)
ir net nesitikiu, kad bus skirstomos eilės į normalių pašto funkcijų atlikimą ir euro keitimą..  biggrin.gif

Šito baisumo ir aš tikiuosi..vėl neprisibelsi ir neprieisi pašto ženklo nusipirkt per eiles pensininkų, norinčių tų eurų doh.gif

Šiandien PC pro bankomatus ėjau - galvojau, kad veltui pinigus išduoda, visiems norintiems..eilė 8 kilpom susivijus biggrin.gif Bepročiai tie žmonės doh.gif O kiek dar į paštus sulįs, mažiausiai dvi savaitės po Naujų geriau ir neit cool.gif

Aš atradau fainumą, kad iš paštomato galim siuntą siųsti į namus. Tai nors ir brangiau kiek, bet komfortas. Namie lipdukams inf-ją susivedi, prie paštomato užklijuoji, sumoki ir voila 4u.gif

Bet kur pašto ženkliukų gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 12 30, 15:04)

Bet kur pašto ženkliukų gauti g.gif

Spaudos kioskai neparduoda? g.gif kažkada lyg buvo galima pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Mėnulė @ 2014 12 30, 21:07)
Spaudos kioskai neparduoda?  g.gif kažkada lyg buvo galima pirkti.

Nėra!
Keliuose klausiau, sakė surinko iš prekybos, išėmė. Aš atsargas sunaudojau, o dabar prisiminiau, kad dar reiks.
Liapsusas vienžo gavosi, nepagalvojau kaip tas kalakutas prie puodo. Teks eilę atkentėt ir kažkaip išsiųst laiškus.
Post.lt el.parduotuvė irgi uždaryta (ir jau ne vieną dieną).
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 12 30, 21:14)
Aš atsargas sunaudojau, o dabar prisiminiau, kad dar reiks.

ir man ta pati bėda g.gif g.gif g.gif
Atsakyti