Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

QUOTE(Monteverte @ 2014 12 06, 12:48)
Lesbė gal, patinkat

Panašu, kad ji šiaip nelabai išauklėta šituo klausimu. Negalima taip su nepažįstamais žmonėmis, kad ir juos aptarnauji. Tiesiog negalima.

QUOTE(naitas @ 2014 12 06, 17:56)
o man šitas skundas labai keistas.  biggrin.gif
Laiškanešė turi visą rajoną, tai nieko keisto, jeigu siuntas atneša kaip sakot, belekada. Argi jai nustatytas konkretus laikas, kada atnešti tam tikram adresui? Atneša savo darbo laiku.

Nežinau, gal ir ne. Bet visos kitos nešdavo ryte.
Man tai turbūt neužkliūtų, jei taip nemaloniai-familiariai nelįstų ne į savo reikalus. Vakar kai trinktelėjo klausimą su tradiciniu epitetu „brangioji“, tai tik žagtelėjau.

Rimtai - gal galima kokį prašymą rašyti, kad tokiu ir tokiu adresu būtų atnešti tik pranešimai apie siuntas ir jie būtų metami į pašto dėžutę? Ar čia jau iš fantastikos srities?
O kitos skundžiasi, kad neatneša ir kad reikia į paštą pačioms eiti...biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 16 gruodžio 2014 - 09:39
QUOTE(zomša @ 2014 12 16, 09:38)
Panašu, kad ji šiaip nelabai išauklėta šituo klausimu. Negalima taip su nepažįstamais žmonėmis, kad ir juos aptarnauji. Tiesiog negalima.
Nežinau, gal ir ne. Bet visos kitos nešdavo ryte.
Man tai turbūt neužkliūtų, jei taip nemaloniai-familiariai nelįstų ne į savo reikalus. Vakar kai trinktelėjo klausimą su tradiciniu epitetu „brangioji“, tai tik žagtelėjau.

Rimtai - gal galima kokį prašymą rašyti, kad tokiu ir tokiu adresu būtų atnešti tik pranešimai apie siuntas ir jie būtų metami į pašto dėžutę? Ar čia jau iš fantastikos srities?
O kitos skundžiasi, kad neatneša ir kad reikia į paštą pačioms eiti...biggrin.gif

O kam taip sudėtingai? Būkite drąsi ir apskųskite taip, kaip yra. Praneškite tiesiog pašto viršininkei kaip ji elgiasi ir kad tai jus trikdo. Nebent bijote, kad po to kokius langus daužys ar ką ax.gif
Atsakyti
Drąsiai skųsčiau ir skundžiu, kai nevykdomos tiesioginės pareigos - pvz. jei nebūtų nei siuntų, nei pranešimų. O va čia kažkaip tik etika ir nesuvokimas, kas kokiose situacijose dera.
Žodžiu elgiuosi kaip tradicinė lietuvė - tyliai skundžiuosi ir nieko nedarau.biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 12 16, 10:46)
Drąsiai skųsčiau ir skundžiu, kai nevykdomos tiesioginės pareigos - pvz. jei nebūtų nei siuntų, nei pranešimų. O va čia kažkaip tik etika ir nesuvokimas, kas kokiose situacijose dera.
Žodžiu elgiuosi kaip tradicinė lietuvė - tyliai skundžiuosi ir nieko nedarau.biggrin.gif

O tai ką etikos nereik? Neveltui juk net Etikos ministras egzistuoja smile.gif Įsivaizduokite, jei visur neetiški dirbtų, tai kas būtų?
Pradžioje gi galite anonimiškai apskųsti. Pasakykite, kad jums pačiai nemalonu, nesate kažkokia ten skundikė ir pan., todėl nenorite kol kas prisistatyti konkrečiai iš kurio buto, bet neetiška laiškininkė ir gana. Gal užteks, kad su ja pakalbės tie, kam priklauso, kas galų gale ją įdarbino tokią. Kam kentėti? doh.gif
Atsakyti
Nepatiko man paskutinis atvejis LP Akropoly... pirmąkart siunčiau didesnę dėžę, kurią dar įdėjau į maišą, tad nežinojau, kaip geriau rašyti adresatą. Atstovėjau eilę, sėdi susiraukusi boba, mūsų dialogas:
-Prašau patarkit, kaip būtų geriau rašyt.
-Vienas lapas ant viršaus, kitas - ant dugno.
-Gal galite tuomet duoti porą lapų.
-Mes jų nedalinam.
-Tai aš nupirksiu.
-Pone, nėra tokios prekės.
-Na, tuomet gal galite kokį blogą panaudotą duoti?
-Panaudotų neturime...
-Nejau neturite paprasto lapelio? Maximoje gi nepirksiu visos pakuotės.
... tyla. suprask "eik greičiau nuo langelio".

Ok, aš savęs neteisinu, bet tikrai nepagalvojau atsinešti su savim popieriaus ir kad susidursiu su poros lapų problema tokioje "popierinėje" įstaigoje. Čia TIK žmogiškumo faktorius. Taip, iškart po to nuėjau į šalia dirbusį "Novaturą" ir išėmė iš printerio tuos porą lapų. Realiai, net su vienu būčiau prasisukus. O kai vėl priėjau eilę su užrašytu adresatu, sako "tai užklijuot reikėjo"... bigsmile.gif Nu tada jau tikrai chajų būčiau pakėlus, bet paėmė susiraukus, užklijavo.
Tikrai niekad prieš tai jokių problemų nebuvau turėjus.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 12 06, 13:45)
Aš turiu pernelyg familiariai bendraujančią paštininkę. „Labas, brangioji“.

Jei su tuo labas brangioji užšoks ant slaptojo pirkėjo, jai atsirūgs. Tik įdomu ar visiems ji taip
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 12 16, 10:38)

Galima parašyti skundą, kad laiškininkė nemandangi. Tikrai sureaguos.
Jeigu norisi kovoti tyliai, yra tylių būdų:
galima vietoje savo adreso siųstis siuntą "iki pareikalavimo" į tam tikrą paštą. Nebus nei siuntų, nei pranešimų į namus.
Galima neatidaryti durų - po poros kartų nebeneš (greičiausiai), nes nuspręs, kad šiuo adresu darbo metu nieko nėra ir atneš pranešimą.

Šiaip labai puikiai suprantu, nes tokie dalykai mane irgi erzina. Bet dažniausiai užtenka šalto tono, akivaizdžiai pabrėžto Jūs ir išskirtinio mandagumo bei aiškios ribos parodymo bei gi gerai susiraukti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 17 gruodžio 2014 - 08:08
QUOTE(rusma @ 2014 12 17, 08:01)
Šiaip labai puikiai suprantu, nes tokie dalykai mane irgi erzina. Bet dažniausiai užtenka šalto tono, akivaizdžiai pabrėžto Jūs ir išskirtinio mandagumo bei aiškios ribos parodymo bei gi gerai susiraukti...

drinks_cheers.gif Aš tokius klausimus linkusi pati išspręsti be skundų.
Atsakyti
Turiu tokia problema. Issiunciau siuntini praeita savaite is Vokietijos i Vilniu. Sekiau visa siuntimo eiga, taigi pirmadieni siuntinys jau buvo Vilniuj. Antradieni siuntimo eigoj perskaiciau, kad bande pristatyt i namus, bet gavejo nerado namie ir paliko pranesima atsiimti siuntini paste. Deja, joks pranesimas niekur nebuvo paliktas. Tada gavejas skambino i pasta ir jam buvo pazadeta, kad siuntinys bus pristatytas ta pacia diena. Deja, deja.... nei siuntinio, nei pranesimo, ne tik ta pacia diena, nei sekanciom dienom niekas nepristate. doh.gif Kur man kreiptis ir kam duot i galva, bash.gif kad siuntinys pagaliau butu pristatytas? Nu kaip nervina toks aplaidumas, negaliu. wacko.gif Uz ka jie ten algas gauna.... doh.gif Ai, dar tiesa, "paguode", kad jie siuntinius laiko apie menesi, tai tipo, kada nors gaus. Jomajo, as siunciu ne tam, kad kaledines dovanas zmones gautu po menesio. Juo labiau, kad siuntinys tai jau seniai Vilniuj. zodziu, is Vokietijos i Vilniu siuntinys nueina per 3 dienas be jokiu problemu, bet va paciam Vilniuj ta siuntini pristatyt kur reikia, pasirodo, kad yra baisingai sudetinga. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernsteine: 19 gruodžio 2014 - 22:04
QUOTE(Bernsteine @ 2014 12 20, 00:02)
Turiu tokia problema. Issiunciau siuntini praeita savaite is Vokietijos i Vilniu. Sekiau visa siuntimo eiga, taigi pirmadieni siuntinys jau buvo Vilniuj. Antradieni siuntimo eigoj perskaiciau, kad bande pristatyt i namus, bet gavejo nerado namie ir paliko pranesima atsiimti siuntini paste. Deja, joks pranesimas niekur nebuvo paliktas. Tada gavejas skambino i pasta ir jam buvo pazadeta, kad siuntinys bus pristatytas ta pacia diena. Deja, deja.... nei siuntinio, nei pranesimo, ne tik ta pacia diena, nei sekanciom dienom niekas nepristate.  doh.gif  Kur man kreiptis ir kam duot i galva, bash.gif kad siuntinys pagaliau butu pristatytas? Nu kaip nervina toks aplaidumas, negaliu. wacko.gif Uz ka jie ten algas gauna....  doh.gif Ai, dar tiesa, "paguode", kad jie siuntinius laiko apie menesi, tai tipo, kada nors gaus. Jomajo, as siunciu ne tam, kad kaledines dovanas zmones gautu po menesio. Juo labiau, kad siuntinys tai jau seniai Vilniuj. zodziu, is Vokietijos i Vilniu siuntinys nueina per 3 dienas be jokiu problemu, bet va paciam Vilniuj ta siuntini pristatyt kur reikia, pasirodo, kad yra baisingai sudetinga.  doh.gif

Tai tegu nueina į tą paštą ir pasiima, kokios problemos? Pranešimas tam nebūtinas, ypač kai registruotas siuntinys ir kodą galit jam pasakyt. Ar gavėjas visiškai iš namų negali išeit?
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2014 12 19, 22:11)
Tai tegu nueina į tą paštą ir pasiima, kokios problemos? Pranešimas tam nebūtinas, ypač kai registruotas siuntinys ir kodą galit jam pasakyt. Ar gavėjas visiškai iš namų negali išeit?

Aisku, kad gali, biggrin.gif bet gi pastas pazada kad "jau siandien tai butinai", ir kaip ner, taip ner. doh.gif O gavejas sedi namie, niekur neina ir vis laukia kad jau "tuoj tuoj atves". Nu zodziu, nesamone kazkokia. Esu pikta kai velnias. devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2014 12 19, 22:02)
Turiu tokia problema. Issiunciau siuntini praeita savaite is Vokietijos i Vilniu. Sekiau visa siuntimo eiga, taigi pirmadieni siuntinys jau buvo Vilniuj. Antradieni siuntimo eigoj perskaiciau, kad bande pristatyt i namus, bet gavejo nerado namie ir paliko pranesima atsiimti siuntini paste. Deja, joks pranesimas niekur nebuvo paliktas. Tada gavejas skambino i pasta ir jam buvo pazadeta, kad siuntinys bus pristatytas ta pacia diena. Deja, deja.... nei siuntinio, nei pranesimo, ne tik ta pacia diena, nei sekanciom dienom niekas nepristate.  doh.gif  Kur man kreiptis ir kam duot i galva, bash.gif kad siuntinys pagaliau butu pristatytas? Nu kaip nervina toks aplaidumas, negaliu. wacko.gif Uz ka jie ten algas gauna....  doh.gif Ai, dar tiesa, "paguode", kad jie siuntinius laiko apie menesi, tai tipo, kada nors gaus. Jomajo, as siunciu ne tam, kad kaledines dovanas zmones gautu po menesio. Juo labiau, kad siuntinys tai jau seniai Vilniuj. zodziu, is Vokietijos i Vilniu siuntinys nueina per 3 dienas be jokiu problemu, bet va paciam Vilniuj ta siuntini pristatyt kur reikia, pasirodo, kad yra baisingai sudetinga.  doh.gif

www.rrt.lt
skųskit, tik pasirašyti teks ir nuskenuoti bei pateikti pdf forma. Mane irgi siutina, kai tik algas susirenka, o nedirba cool.gif
Atsakyti