Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

QUOTE(Monteverte @ 2014 12 05, 16:34)
Skųsti pašto darbą oficialiu, pasirašytu skundu į www.rrt.lt
Reikalauti, kad būtų baudžiami aplaidūs darbuotojai, keičiami kitais ir pan. ax.gif

pradžiai supyliau post.lt blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2014 12 05, 18:46)
pradžiai supyliau post.lt  blush2.gif  ax.gif

Be šansų... tuos iš ko-ky-bės pačius tenka skųsti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 05, 20:50)
Be šansų... tuos iš ko-ky-bės pačius tenka skųsti mirksiukas.gif

ha ha, pilnai pritariu. Šiaip tai lietuviškas paštas, kaip ir lietuviška medicina, darda nuo kalno, prastėja tiesiog akyse, besivaikydami 'vakarietiškos' kokybės biggrin.gif . Royal Mail yra keikiamas, Ispanijos paštas yra siaubingai keikiamas. Kažkada pataikiau į kokį tai Australijos forumą paskaitinėt, pašto tema, tai ne tas žodis, kaip ten keikia savo vietinį paštą. Žodžiu, LT paštas tapo vertas pasaulinės "kokybės".
Atsakyti
Aš turiu pernelyg familiariai bendraujančią paštininkę. „Labas, brangioji“. ohmy.gif censored2.gif Kažkaip nemalonu, bet nei skųsti dėl to, nei... Grubiai atsakyti atgal irgi nesinori, apsiriboju labadiena ir visogero. Žodžiu.
Siuntas į namus tempia pareigingai, bet laiko atžvilgiu - belekada, nuo ankstaus ryto iki vidurdienio. Gerai, jei iš namų dirbu, nors ir tai... Jei tik yra galimybė - siunčiuosi iki pareikalavimo ir pasiimu pašte.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 12 06, 12:45)
Aš turiu pernelyg familiariai bendraujančią paštininkę. „Labas, brangioji“. ohmy.gif censored2.gif Kažkaip nemalonu, bet nei skųsti dėl to, nei... Grubiai atsakyti atgal irgi nesinori, apsiriboju labadiena ir visogero. Žodžiu.
Siuntas į namus tempia pareigingai, bet laiko atžvilgiu - belekada, nuo ankstaus ryto iki vidurdienio. Gerai, jei iš namų dirbu, nors ir tai... Jei tik yra galimybė - siunčiuosi iki pareikalavimo ir pasiimu pašte.

Lesbė gal, patinkat lotuliukas.gif Dėl to ir ankstų rytą beldžias, gal pamatys su naktinukais, bigudukais. Saugokitės smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 12 06, 14:45)

o man šitas skundas labai keistas. biggrin.gif
Laiškanešė turi visą rajoną, tai nieko keisto, jeigu siuntas atneša kaip sakot, belekada. Argi jai nustatytas konkretus laikas, kada atnešti tam tikram adresui? Atneša savo darbo laiku.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 12 04, 19:51)
Jei daug siunčiat siuntinių, nenustebkit sulaukusios skambučio iš vmi su pasiteiravimu ,,kodėl''..

Įdomu, iš ko nusprendė kam ir kur skambinti - sutartį su paštu turite?
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 12 06, 20:12)

man tai irgi keistas toks sekimas. Tai čia bet kas gali sugalvot ir paskambint, prisistatęs iš VMI. Kuo susijęs pašto skyrius ir VMI? doh.gif Kas čia per dalinimasis klientų duomenimis, kaupimas?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 12 06, 17:56)
o man šitas skundas labai keistas.  biggrin.gif
Laiškanešė turi visą rajoną, tai nieko keisto, jeigu siuntas atneša kaip sakot, belekada. Argi jai nustatytas konkretus laikas, kada atnešti tam tikram adresui? Atneša savo darbo laiku.

Gyvenau keliais skirtingais adresais, skirtinguose miestuose ir visada man panašiu, vienodu laiku neša g.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 12 06, 19:12)

sutarties neturiu, nusprendė pagal išsiųstų siuntų kiekį - pateikė VMI duomenis, atsakaitą apie išsiųstų siuntų kiekį. ( siunčiant juk veda atgalinį adresą,kas toks yra siuntėjas ) na, ir suskaičiavo.
Atsakyti
aš registruotų laiškų siunčiu nemažai,
bet jokių skambučių nesulaukiu,
o ir iš kur jie mano telefoną sužinos g.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 12 15, 12:46)
aš registruotų laiškų siunčiu nemažai,
bet jokių skambučių nesulaukiu,
o ir iš kur jie mano telefoną sužinos  g.gif

na, kadangi turiu įmonę, tai telefoną jie mano turi.
P.S. skambino tiems, kurie siuntė daug, o nebuvo įregistravę ind veiklos. ( mano įmone su tomis siuntomis nesusijusi )
Atsakyti