Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

QUOTE(zaRAza @ 2013 11 12, 14:55)
Oi, neprisiminsiu dabar tu raidziu, bet pries metus suvirs gavau kazkada is JAV batus greituoju pastu, tai pagal numeriuka maciau, kad jie muitinej, o lapeli apie dokumentu pateikima gavau tik sekancia diena ar netgi dar po dienos? g.gif Is Kinijos vel... nezinau kokios raides turi but pradzioj, bet kartais post.lt rodo, kad issiusta is CN, kartais ne. Bet gal visa tai buvo iki tu "atnaujinimu" metus besitesianciu g.gif

tai kad Jūs maišot tas paslaugas doh.gif Tai ar skiriat Greitąjį Paštą nuo paprastos univeralios paslaugos? Nuo ekonominės klasės? Kai mokat 6-8 dolerius už siuntimą, tai gi ne Greitasis paštas.
Ir prie ko čia Kinija. Gi apie tas registravimo raides rašiau dėl JAV. O pridėjot Kiniją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 12 lapkričio 2013 - 13:43
QUOTE(naitas @ 2013 11 11, 10:45)
Jeigu registracijos nr pradžia yra su LJ ar kokia kita ten raidžių kombinacija, ne RN,  tai jau ir viskas. Nerodys niekur.

Mano atsakymas buvo i Jusu paryskintus zodzius, kad jokiom kitom raidem prasidedanciu nerodo. As va aiskinu, kad buna jog rodo (ir nebutinai apie JAV gi kalbet reikia) ir ne RN raides. Paslaugas as puikiai skiriu. Aisku, neparaidziui, betotaciau siuta buvo per USPS (ne kazkokia kurjeriu tarnyba), bet express paslauga, kad ateitu per savaite, o ne per tris ir nors uzmusk, esu tikra, kad siuntos nr. prasidejo LJ g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 11 12, 15:56)
Mano atsakymas buvo i Jusu paryskintus zodzius, kad jokiom kitom raidem prasidedanciu nerodo. As va aiskinu, kad buna jog rodo (ir nebutinai apie JAV gi kalbet reikia) ir ne RN raides. Paslaugas as puikiai skiriu. Aisku, neparaidziui, betotaciau siuta buvo per USPS (ne kazkokia kurjeriu tarnyba), bet express paslauga, kad ateitu per savaite, o ne per tris ir nors uzmusk, esu tikra, kad siuntos nr. prasidejo LJ g.gif

aš sakau, kad su LJ nerodo net USPS, jeigu ateina iki LT muitinės. Per dažnai užsakinėju prekes, kad negalėčiau ginčytis.

O jeigu Jums rodo, tai dėkit šen tą numeriuką. Pažiūrėsiu ir aš. Express paslauga ir koduojama kitomis raidėmis, ne LJ.
Atsakyti
Siuntą gavau, ačiū Dievui. Klausiams dėl kitos siuntos: išsiųsta lapkr. 8 d, iki šiol statusas tracking'e: "Electronic Shipping Info Received" ir tai nesikeičia. Anksčiau bent jau rodė kelią, kad siunta jau oro uoste. Žmonės, juk tai nereiškia, kad tai tik išspausdintas lipdukas ir tiek, ar jau kaip ir dingusi siunta? sad.gif buvę taip kam nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomuliukas88: 12 lapkričio 2013 - 18:55
QUOTE(tomuliukas88 @ 2013 11 12, 20:53)
Siuntą gavau, ačiū Dievui. Klausiams dėl kitos siuntos: išsiųsta lapkr. 8 d, iki šiol statusas tracking'e: "Electronic Shipping Info Received" ir tai nesikeičia. Anksčiau bent jau rodė kelią, kad siunta jau oro uoste. Žmonės, juk tai nereiškia, kad tai tik išspausdintas lipdukas ir tiek, ar jau kaip ir dingusi siunta? sad.gif buvę taip kam nors?

o tai koks numeris?

dėl lapkričio 8 dienos, ir jeigu tai vyksta JAV, tai normalu, kad yra toks statusas, kaip minit - electronic bla bla.. jis būna apie 5 - 7 dienas. paskui rodys, iš kokio tai sorting posto išvažiuos. Na ir jeigu pirkot express siuntimą, tai reg numeris rodys kelią iki čia, o jeigu mokėjot 8 - 14 dolerių, tai rodys iki JAV sienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 13 lapkričio 2013 - 15:49
žinot.. viena iš dundulienių vis apie šakočius į užsienį pasakojo, neva tai įgalino naikint smulkiuosius paketus..
Ant dienų mačiau neblogą vaizdelį - pagyvenus babytė atsinešė porą litrinių kibiriukų raugintų kopūstų in Airiją pasiųst. Kibiriukai skaidrūs, uždengti, sudėti į vieną tą tokį paprastą skaidrų maišiuką. Nu ir kas, kad dėžutė per maža, kibiriukai per porą cm per aukšti. Atnešė.
Pašto darbuotoja įdėjo į pašto dėžutę juos, padėjo ant svarstyklių. Viršija du kg. Tai moterėlė pasiūlė:
- Atsineškit savo puodelį ir šakutę ar šaukštuką, nusemkit.

Tada koks ten vyriškis pasiūlė jai namie nusisemt, o pašto darbuotojos paprašė, kad ji aptarnautų tvarkingus užsakymus, o jau kai eilės baigsis, tai tegul jos ten dalinasi tuos kopūstus..
Aš prašokau su savo siuntiniais, o kaip baigės istorija, tai ir nežinau.

nu bet tai gerai.. protas tos bobulės.. bet protas jos anūkėlių ar vaikelių cool.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, ar nuo lapkricio 1 d. keitesi siuntu pakavimo taisykles? Kur apskritai jas galima surasti?
Ta prasme, piktos tetos spaudzia, jog privalau siunta supakuoti tik is ju pirktus vokus, dezes blink.gif Ir kad butu paskutinis kartas blink.gif
Daznai siunciu, jeigu gavejas nenori apmoketi siuntimo islaidu, pakuoju i ruda pakavimo popieriu, kuri pirkau is LP. Tai kaip cia yra is tiesu?
Atsakyti
QUOTE(accessories @ 2013 11 15, 20:10)
Noriu paklausti, ar nuo lapkricio 1 d. keitesi siuntu pakavimo taisykles? Kur apskritai jas galima surasti?

http://www.post.lt/l...iuntu-pakavimas
Atsakyti
Pašto siuntinių matmenys yra:

1) mažiausi: 90×140 mm, leistina 2 mm paklaida;
kiti matmenys: nė vienas siuntinio matmuo turi neviršyti 1,05 m, o siuntinio ilgio ir didžiausios apimties, matuojamos bet kuria kita kryptimi nei ilgis, suma negali būti didesnė kaip 2 m;

2) didelių matmenų: nė vienas siuntinio matmuo turi neviršyti 1,50 m, o siuntinio ilgio ir didžiausios apimties, matuojamos bet kuria kita kryptimi nei ilgis, suma negali būti didesnė kaip 3 m.

O ar yra kažkokie kainų skirtumai tarp siuntų iki 2m, ir iki 3m.?, kur rasti šalių sąrašą, kurios nepriima didelių matmenų siuntų???

Kažkaip neaiškiai čia viskas išdėstyta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turbopower: 16 lapkričio 2013 - 12:04
QUOTE(spiglys @ 2013 11 15, 20:32)

Cia neparasyta, kad privaloma pirkti tik Lietuvos pasto vokus, dezes ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 16 lapkričio 2013 - 21:46
kazi kiek susimokejom uz reklama per TV3 g.gif rodo gana daznai tokia netiesiogia. ale imanoma susivokti kas ten per siuntinio vezejas ax.gif
Atsakyti
Reklamoje su supakuota duona ir linkėjimais iš Lietuvos tikrai iš pat pradžių į akis man taip pat labai krenta Lietuvos pašto lipdukas smile.gif Ir į galvą iš karto ateina mintis, kad norėjo pabranginti gyvatės tokius siuntinius su linkėjimais smile.gif Gal čia jie dabar gailisi to "trumpo kainų pakilimo" ir mokėjo jau kiek tik reikia, kad žmonės grįštu smile.gif
Atsakyti