Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

O taip.

Na gal RRT nepriims ir palaikys daugumą, kol kas teigiama nuomonė apie RRT, po paskutinių pašto neįvykusių reformų :-).

Jei paštas savavališkai padidins įkainius, o RRT nepatvirtins, reik tikėtis, kad žlugs ši reforma :-).
Atsakyti
RRT pritare verysad.gif doh.gif

http://www.rrt.lt/lt...pasto-d7cg.html

Sian i email'a gavau is LT pasto, jog keiciasi tarifai ir sutartiniams doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 29 liepos 2014 - 18:43
Ranka ranką nuplovė :-).

Kokie gi įkainiai kaimyninėje Latvijoje, Lenkijoje? (arba nemoku ieškoti, arba tikrai jų tinklapiai nelabai patogūs, ypač kainos paieškos atžvilgiu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turbopower: 29 liepos 2014 - 21:21
QUOTE(Rasma @ 2014 07 29, 13:15)
Bet tai kur logika doh.gif
Atviruk1 nusiųst į Lenkiją (pirmenybinį) kainavo 2.45, o pvz. kur nors į Aliaską - 2.90.
Dabar sugalvojo, kad į Aliaską jie gali pristatyti taip pat "pigiai", bet va į Lenkiją atviruką pristatyt jau 2.80 Lt.

Tai tarp ES ir ne ES valstybių tik 10 сnt skirtumas? Kam? g.gif
Pajuokai? biggrin.gif

tai jie dar žadėjo tokį dalyką, kaip tarkim į JAV tai tikrai toli siųsti, ir kaina apie 50 litų suprantama.. bet va į Baltarusiją taigi tik per tvorą permetei, ir jau viskas.. ir vistiek tarkim kaina 50 litų lieka.

QUOTE(Turbopower @ 2014 07 29, 23:20)
Ranka ranką nuplovė :-).

Kokie gi įkainiai kaimyninėje Latvijoje, Lenkijoje? (arba nemoku ieškoti, arba tikrai jų tinklapiai nelabai patogūs, ypač kainos paieškos atžvilgiu).

lenkuose buvo brangiau iki šio pabrangimo. Kaip dabar, nežinau..
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2014 07 29, 20:38)

Sian i email'a gavau is LT pasto, jog keiciasi tarifai ir sutartiniams  doh.gif

aš tai vieno dalyko nesuprantu - KODĖL pasirašėt tas kvailas sutartis?

Manau, kad Jūs man niekaip neįrodysit, kad sumokėti 21 proc viršaus normalios paslaugos yra jūsų verslo dalis biggrin.gif . Taigi tie 21 proc yra NUOSTOLIS, labai neprotingas nuostolis. Kodėl penit LT paštą? Gi visos kainos tokios pačios, kaip ir atėjus prie langelio.

Beje, šiand mano pašte darbuotoja dar nieko nežinojo apie kainas. Negalėjo informuoti, nes negavus jokių tarifų. O ji - tikrai kruopšti. Taigi, čia toks požiūris į savo eilinį darbuotoją..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 07 30, 00:12)

Manau, kad Jūs man niekaip neįrodysit, kad sumokėti 21 proc viršaus normalios paslaugos yra jūsų verslo dalis  biggrin.gif . Taigi tie 21 proc yra NUOSTOLIS, labai neprotingas nuostolis. Kodėl penit LT paštą? Gi visos kainos tokios pačios, kaip ir atėjus prie langelio.

Beje, šiand mano pašte darbuotoja dar nieko nežinojo apie kainas. Negalėjo informuoti, nes negavus jokių tarifų. O ji - tikrai kruopšti. Taigi, čia toks požiūris į savo eilinį darbuotoją..

Viską jos žino, tik jom ko gero užknisa aiškinti, kaip čia viskas bus ir kokios kainos bus, geriau atsakyti: "aš nieko nežinau" ir tiek :-))).
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 07 30, 00:12)

Manau, kad Jūs man niekaip neįrodysit, kad sumokėti 21 proc viršaus normalios paslaugos yra jūsų verslo dalis  biggrin.gif . Taigi tie 21 proc yra NUOSTOLIS, labai neprotingas nuostolis. Kodėl penit LT paštą? Gi visos kainos tokios pačios, kaip ir atėjus prie langelio.

Kad eileje nestoveti biggrin.gif ir as pastoviai grynu neturiu smile.gif . Siaip klientas apmoka man PVM, tai labai didelio nuostolio del to nejauciu. Tas virsus 3-5 Lt dazniausiai ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2014 07 29, 18:38)
RRT pritare  verysad.gif  doh.gif

http://www.rrt.lt/lt...pasto-d7cg.html

Sian i email'a gavau is LT pasto, jog keiciasi tarifai ir sutartiniams  doh.gif

O kokie tarifai bus sutartiniams, niekur nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lašas jūroj @ 2014 07 30, 12:09)

Kiek klausiau, tai sutartiniams tokie pat tarifai +PVM tik g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2014 07 30, 09:39)
Kad eileje nestoveti  biggrin.gif ir as pastoviai grynu neturiu  smile.gif . Siaip klientas apmoka man PVM, tai labai didelio nuostolio del to nejauciu. Tas virsus 3-5 Lt dazniausiai  ax.gif .

nu tai nieko sau.. SAU pasilikit tuos litukus biggrin.gif Dovanėlę klientui įmeskit, ar gražiau supakuokit. Tai nors kažkokia nauda. Dabar ...PVM atiduoda .. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(*Raganiuke* @ 2014 07 30, 14:56)
Kiek klausiau, tai sutartiniams tokie pat tarifai +PVM tik  g.gif

tai aišku. Negi paštas dabar ims ir kokių nuolaidų padarys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lašas jūroj @ 2014 07 30, 13:09)

QUOTE(*Raganiuke* @ 2014 07 30, 13:56)
Kiek klausiau, tai sutartiniams tokie pat tarifai +PVM tik  g.gif

Turiu omenyje, jog irgi naujus tarifus taikys, kad paprastiems klientams biggrin.gif . Kazkas anksciau rase, kad paliks senus ax.gif .
Atsakyti
Noriu pasitikslinti ar as teisingai suprantu tarifus: pirmenybine, registruota, dideliu matmenu korespondencija (100 - 500 gr.) i ES kainuos - 17,10 Lt, o i kitas salis 20,50 Lt be PVM?
Atsakyti