Mano taip pat siuntos Rudnioj jau nuo 24d tebestovi, bet vis nesulaukiu... anksciau gaudavau sekancia diena arba blogiausiu atveju dar kita... o taip norisi greiciau jas gauti, kai matai, kad Lt...
net juokauju, butu galima, tai pati nuvaziuociau jas pasiimti
Labas rytas
gal kas žino, kiek trunka siuntimas iš Anglijos į Lietuvą? Royal mail rodo, kad siuntinys išsiųstas iš šalies 30.04 , o LP rodo, kad nieko nerasta, nors, iš patirties, visada rodė, kad siuntinys "išsiųstas iš šalies apskaitos vietos" ar kaip ten. Truputį nerimauju, nes nemaža siuntinio vertė
P.S. Kaip nemėgstu, kai neatneša lengvų registruotų siuntinių į namus. rašo, kad nerado, nors visą parą namie buvau. Pernai buvo tas pats, parašiau skundą, susitvarkė. Dabar vėl. Vieną kartą, pamenu, atėjo paštininkė pristatyti man siuntinį, manęs tada nebuvo, bet namiškiai paėmė, tai paštininkė sako -"o jūsų dukra turtinga, kad tiek užsako". Gal perdedu, bet keistai pasijutau
gal kas žino, kiek trunka siuntimas iš Anglijos į Lietuvą? Royal mail rodo, kad siuntinys išsiųstas iš šalies 30.04 , o LP rodo, kad nieko nerasta, nors, iš patirties, visada rodė, kad siuntinys "išsiųstas iš šalies apskaitos vietos" ar kaip ten. Truputį nerimauju, nes nemaža siuntinio vertė
P.S. Kaip nemėgstu, kai neatneša lengvų registruotų siuntinių į namus. rašo, kad nerado, nors visą parą namie buvau. Pernai buvo tas pats, parašiau skundą, susitvarkė. Dabar vėl. Vieną kartą, pamenu, atėjo paštininkė pristatyti man siuntinį, manęs tada nebuvo, bet namiškiai paėmė, tai paštininkė sako -"o jūsų dukra turtinga, kad tiek užsako". Gal perdedu, bet keistai pasijutau
LT paštas vėl kuria planą kelti kainas. Greitai bus
QUOTE(naitas @ 2014 05 07, 14:16)
LT paštas vėl kuria planą kelti kainas. Greitai bus
Jau rode per l.ryto televizija . Jauciu, kad gali si karta pasisekti
http://www.post.lt/l...siuntu-pakuotes
http://www.post.lt/l...orio-ir-matmenu
http://www.post.lt/l...siuntu-pakuotes
QUOTE(Aristokratė @ 2014 05 17, 19:31)
bet kaip juokinga jie teigia, kad "REMIASI" gyventojų apklausa . klounai.
Manau, kad svorio ir gabaritų santykį LT paštas nepakeis, nes tie dalykai yra nustatyti Pašto Konvcencijoje, ir čia tegul jie neišradinėja dviračio. T.y. maksimalios/minimalios skylės standartas tikrai nepraeis.
Na o kaina.. tai gal jie pagaliau pakels savo gėdingus atlyginimus žemesnio rango darbuotojams
QUOTE(naitas @ 2014 05 18, 00:36)
bet kaip juokinga jie teigia, kad "REMIASI" gyventojų apklausa . klounai.
Manau, kad svorio ir gabaritų santykį LT paštas nepakeis, nes tie dalykai yra nustatyti Pašto Konvcencijoje, ir čia tegul jie neišradinėja dviračio. T.y. maksimalios/minimalios skylės standartas tikrai nepraeis.
Na o kaina.. tai gal jie pagaliau pakels savo gėdingus atlyginimus žemesnio rango darbuotojams
Man tos apklausos, tai irgi itartinos, kaip Ukrainos referendumai .
Labai abejoju ar jie kels atlyginimus
QUOTE(Aristokratė @ 2014 05 18, 16:21)
ha ha ha, tiesiai į dešimtuką. Arba kaip maždaug klausė čia LT gyventojų, ar norit atominę uždaryt. Taigi daugiau pusė apklaustų pasakė NE. Nu ir kas.. padarė vistiek savo.. taip ir čia.. kur tau verslo organizacija atsižvelgs į kokias tai apklausas
Tai jau taip imu ir tikiu, kad į Latviją ar Estiją bus pigiau siųsti, negu į Vokietiją
Kol kas geros žinios , RRT nesutiko su pašto pateiktais pasiūlymais, bet RRT šiuo metu bendradarbiauja su AB Lietuvos pašto atstovais universaliosios pašto paslaugos tarifų pagrindimo klausimu.
http://www.rrt.lt/lt...omone-hc2y.html
http://www.rrt.lt/lt...omone-hc2y.html
O pastebejot , kad siunciantis is uzsienio pasto deklarantai visai sunaglejo? Man pvz sulaike preke is EU , nes siuntejas parase, kad prekes kiniskos , paskui niekaip padevetos sukneles is Jav neismuitina, tipo ko tokia pigi , irodykit kad gavot nuolaida . Nu kaip toki dalyka irodyt? visai subludo, neisdege su naujom siuntom, tai per muitus nuostolius atsiims
QUOTE(Stichija @ 2014 06 10, 01:27)
O pastebejot , kad siunciantis is uzsienio pasto deklarantai visai sunaglejo? Man pvz sulaike preke is EU , nes siuntejas parase, kad prekes kiniskos , paskui niekaip padevetos sukneles is Jav neismuitina, tipo ko tokia pigi , irodykit kad gavot nuolaida . Nu kaip toki dalyka irodyt? visai subludo, neisdege su naujom siuntom, tai per muitus nuostolius atsiims
rašykit skundą vartotojų teisėms, muitinės departamentui.. dar kam nors.. bet ne pačiam paštui. Koks jų reikalas, ar prekė kiniška.. jeigu jau pateko į EU, tai viskas, mokesčiai buvo kažkur sumokėti kitoj EU šaly..
QUOTE(Stichija @ 2014 06 10, 01:27)
Galbūt prekė buvo išsiųsta iš sandėlių esančių Kinijoje ar iš kurios kitos trečiosios šalies . Pasidomėkite, paprašykite atsiųsti siuntos nuotraukas.
Beja, kartais deklarantai vykdo muitininko nurodymus . Prekės vertę padeda įrodyti banko pavedimas, blogiausiu atveju nuoroda į prekę.
QUOTE(I'm love @ 2014 06 10, 17:43)
Prekės vertę padeda įrodyti banko pavedimas, blogiausiu atveju nuoroda į prekę.
Nu tai siunciau ir pavedimo kopija, ir uzsakyma - o jie savo - " kodel taip pigu " ? Nu tam ir perku, kad pigu Per 3 dienas 3 siuntos sustojo. Viena suknia is JAV, vinztazine, padeveta, 20 USD - vel - " kodel taip pigu " " irodykit, kad taip pigu ", as jiem rasau, kad pigumas atsispindi saskaitoj ir apmokejime, o jie vistiek savo Boze boze
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2014 06 10, 13:41)
rašykit skundą vartotojų teisėms, muitinės departamentui.. dar kam nors.. bet ne pačiam paštui. Koks jų reikalas, ar prekė kiniška.. jeigu jau pateko į EU, tai viskas, mokesčiai buvo kažkur sumokėti kitoj EU šaly..
Kad pastas glaudziai susijes us tais deklarantais, jau kelinta diena skambinu tiesiogiai deklarantams, o mane tik bac- ir i nemokama pasto telefona nusiuncia. As vel prasau , kad sujungtu su deklarantais, o operatores savo gieda " negalime, neturime teises, jei PASTO deklarantas reikalauja, siuskit tuos dokumentus, kuriu reikalauja ", tai vat net ir nebezinau kur kreiptis. Muitine liepia i pasta, pastas i muitine, vartotoju teises i abu