Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos paštas

Aš ES salyse ir kvepalus, ir alkoholio plečkikes siunčiu, jokiu problemu nebuna g.gif
Atsakyti
"Aerosols, perfumes, aftershaves, nail varnish and lithium batteries separate from electronic goods will continue to be prohibited from postal shipments for international destinations for all consumer and business customers. Beverages with alcoholic content higher than 24% by volume are also prohibited from international mail."
Info is cia:
http://www.centralma...ol-and-perfume/
Atsakyti
QUOTE(chelsey @ 2014 02 19, 13:59)
Dabar radau kad negalima kvepalu pastu siusti. Lietuvoj siunta buvo sulaikyta (pagal royal mail traking numberi), raso kad buvo rasti neleidziami daiktai ir jie yra sunaikinti. O aks vyksta su likusia siunta? Ji gris i UK ar keliaus pas gaveja?

nebūtinai yra taip, kaip nurodo Royal Mail. Kad LT sunaikinti. Nesąmonė. RM ir sunaikino. kitaip nėra jokios logikos naikinti.

QUOTE(Neverk @ mama,2014 02 20, 09:33)
Iš serijos "Linksmieji paštininkai": dukra internetu užsisakė kažkokį niekutį. Siuntėjas - Hong Konge. Randame pašto pranešimą apie gautą smulkią siuntą su įrašu "Siuntinys iš: King Kongas".

Pamačiusi net systelėjau iš juoko ir nusifotografavau. Atminčiai biggrin.gif

ha ha ha .. gerulis lotuliukas.gif

Neseniai sužinojau, kad UK, Airija įsivedė tokias a la deklaracijas - vadinasi Aviacinio saugumo deklaracija. Reikia pildyt, ką siunti. Nu ir ko gero, degūs skysčiai priskirti prie pavojingų krovinių. O pavojingų krovinių į keleivinius lėktuvus neima (retkarčiais ima, bet tema ne apie tai). Kvepalai, stiprus alko yra degūs skysčiai.. baterijos tipo nuo smūgio gali sukibirkščiuot.. žodžiu, vartotojas verčiamas imti brangias paslaugas ir naudotis kurjeriais.
Atsakyti
Sveiki, atsitiko tokia beda, siunciausi vaikiskus batukus, vakar rode, jog yra rodunioj, o siandien jau rodo, kad tokio siuntinio is vis nera, kaip cia suprast? g.gif:
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2014 03 05, 08:28)
Sveiki, atsitiko tokia beda, siunciausi vaikiskus batukus, vakar rode, jog yra rodunioj, o siandien jau rodo, kad tokio siuntinio is vis nera, kaip cia suprast? g.gif:

Kažkokios nesąmonės ten vyksta, ar irgi šiandien kelis kartus tikrinau, tai kartais rodo, kad yra, o kartais rašo, kad nėra tokios siuntos.

Beje, ar dar kam nors LT ribose pradėjo ilgai siuntinukai keliauti? Mano jau du siuntiniai, vienas išsiųstas penktadienį, kitas šeštadienį, iki pat dabar Rodūnioj tebeguli, dar nėra buvę, kad taip ilgai užtruktų g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gratis: 05 kovo 2014 - 15:58
QUOTE(Gratis @ 2014 03 05, 17:58)
Kažkokios nesąmonės ten vyksta, ar irgi šiandien kelis kartus tikrinau, tai kartais rodo, kad yra, o kartais rašo, kad nėra tokios siuntos.

Man taip buvo - kad nerodė, jog pridaviau siuntą. Pakėliau triukšmą. Po to kažkaip atsirado visa siuntos priėmimo istorija biggrin.gif
Atsakyti
Nesinori kaip kokiai verksnei (biggrin.gif) skambėt, bet jau užkniso paštas atsiprašant doh.gif Daug čia niuansų su kuriais iš esmės kaip ir galėtumei taikytis (labai vėlyvas nešiojimas ir t.t.), bet neretai savo lapelius galima rast svetimose dėžutėse, tai gerai, kad bent kaimynai atneša. Daug sykių ant grindų išvis esu radus ax.gif Ir šiaip įdomu, jei žmogus gauni reg. siuntinį, kurį ir pats atsiimi pagal reg. nr. tą pačią dieną, tai koks tikslas paštininkei po neaišku kiek dienų atnešt lapelį siuntinio, kuris jau paimtas? Va šiandien taip ir buvo. O kiek seniau išvis yra buvę, kad lapelį teikėsi atnešt kažkur praėjus savaitei PO atsiėmimo biggrin.gif

O dar geresnis vaizdelis tai nuėjus į Klaipėdos centrinį paštą - klientus priima tik vienas langelis, o klientų eilutė nusitiesus jau prie įėjimo durų rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas turit idėjų, ką daryti su Francijos gavėjais? kaip juos susekti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 03 18, 16:48)
Nesinori kaip kokiai verksnei (biggrin.gif) skambėt, bet jau užkniso paštas atsiprašant  doh.gif Daug čia niuansų su kuriais iš esmės kaip ir galėtumei taikytis (labai vėlyvas nešiojimas ir t.t.), bet neretai savo lapelius galima rast svetimose dėžutėse, tai gerai, kad bent kaimynai atneša. Daug sykių ant grindų išvis esu radus  ax.gif Ir šiaip įdomu, jei žmogus gauni reg. siuntinį, kurį ir pats atsiimi pagal reg. nr. tą pačią dieną, tai koks tikslas paštininkei po neaišku kiek dienų atnešt lapelį siuntinio, kuris jau paimtas? Va šiandien taip ir buvo. O kiek seniau išvis yra buvę, kad lapelį teikėsi atnešt kažkur praėjus savaitei PO atsiėmimo biggrin.gif

O dar geresnis vaizdelis tai nuėjus į Klaipėdos centrinį paštą - klientus priima tik vienas langelis, o klientų eilutė nusitiesus jau prie įėjimo durų  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Pritariu. Centrinis Klaipedos pastas yra katastrofa doh.gif Ir niekaip nesuprantu, kodel mano draugei kuri gyvena kitam miesto gale siuntinius registruotus atnesa i namus o man ne g.gif Nei vieno. Na gerai, suprantama jei siuntinys yra didelis, bet daznai tai mazesnes dezutes. O del pranesimu, tai pvz. randu ji pasto dezutei tarkim 10 diena, o spaudas jame 7 diena. Zodziu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cinnamoon: 13 balandžio 2014 - 21:46
Sveiki,

Ar jums normaliai veikia post.lt paiska? Cia kuria diena tikrinau siuntas rode, kad viena yra, jau kita diena nieko neranda, pastrigus kazkokia. O dabar jau gal savaite siuntinys stovi vienoj vietoj: Pašto skirstymo departamentas, Rodūnios kelias 9, Vilnius. Nors paprastai kai cia buna, siuntini gaunu jau kita arba dar kita diena... Tai net nzn ar cia sistema neatnaujinta ar jie uzlaike sitaip ilgai.
Atsakyti
Siunta is Kinijos. Rodunioj gauta 04-24 ryte, normalu, kad jau beveik savaite nepajudejo is vietos? g.gif Kazkokia nesamone...
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 04 30, 13:49)
Siunta is Kinijos. Rodunioj gauta 04-24 ryte, normalu, kad jau beveik savaite nepajudejo is vietos? g.gif Kazkokia nesamone...

Pas mane tas pats, 22d ir 24d. guli ten o viena 22d. gavau tik vakar. Buvau sunerimusi, nes anksciau per 2d.d. gaudavau. Siandien klausiau paste sako dabar visada taip ilgai, skirstymo vietoje daug darbo, nespeja doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti