Gerai pastas dirba prioritetine siunta pateikta 01.09, is salies isskraidinta 01.15 .
pagelbekit mamytes, nzn ar cia tinkama tema to klausti, na bet kazkaip niekada neteko susidurti ta tema kad paciai reiktu kazka siusti, visuomet buvau ta kuri perka gauna ir pan..bet va dbr pati zadu si bei ta pardavineti, bet neturiu zalio supratimo apie siuntas, kokie reikalavimai ir pan.zinau tik tiek kad keitesi tvarka ir dbr siunciant siunta turi atitikti dydis ne mazesnis ir nedidesnis ar nea?o kokia kaina paprasto siuntimo?
tarkim noriu parduoti vaikiskus rubelius, jie sveria nedaug ar galiu juos pati supakuoti?ar butina pirkti ta spec.siuntu voka?apsvieskit mane apie tai nusimanancios ar nieko nebus teks pedinti i pasta ir viska issiaiskinti kas ir kaip
tarkim noriu parduoti vaikiskus rubelius, jie sveria nedaug ar galiu juos pati supakuoti?ar butina pirkti ta spec.siuntu voka?apsvieskit mane apie tai nusimanancios ar nieko nebus teks pedinti i pasta ir viska issiaiskinti kas ir kaip
sveiki,
tai kaip suprantu, Australijos jau mums nesusekt. Kiek per visokius saitus bandau, nieko, Australija nerodo. Ar tikrai taip?
tvarka nesikeitė. Na ji keitėsi prieš kokius 8 metus. Bet paskutiniu metu tvarka nesikeitė. Buvo ten tik labai didelis noras pradėti lupikauti, bet RRT sustabdė.
Viskas, ką mes vadinam siuntiniais siuntinukais, yra korespondencija. Korespondencija būna registruota ir neregistruota. Ir jos svoris ne daugiau kaip 2 kg, ir viena paketo kraštinė ne ilgesnė kaip 60cm, o visas tris sudėjus (aukštis, plotis, ilgis) ne daugiau kaip 90 cm. Dar yra pirmenybinė nepirmenybinė. Registracijos kaina Lietuvos paketui 2 litai, užsienio paketui 7 litai. Pirmenybė kainuoja Lietuvai gal 30 ar 40 centų.
Susipakuoti galit pati. Turit kokių nors atliekamų savo dėžučių ir pakuokit. Tik kad ant jų nebūtų likę užrašų, barkodų ir pan.
Paketų siuntimo kainos yra iki 100 gramų, 500 gramų, ir nuo 500 gramų iki 2 kg. Paskui - siuntinys. www.post.lt daugiau info.
tai kaip suprantu, Australijos jau mums nesusekt. Kiek per visokius saitus bandau, nieko, Australija nerodo. Ar tikrai taip?
QUOTE(inetukea @ 2014 02 01, 01:25)
pagelbekit mamytes, nzn ar cia tinkama tema to klausti, na bet kazkaip niekada neteko susidurti ta tema kad paciai reiktu kazka siusti, visuomet buvau ta kuri perka gauna ir pan..bet va dbr pati zadu si bei ta pardavineti, bet neturiu zalio supratimo apie siuntas, kokie reikalavimai ir pan.zinau tik tiek kad keitesi tvarka ir dbr siunciant siunta turi atitikti dydis ne mazesnis ir nedidesnis ar nea?o kokia kaina paprasto siuntimo?
tvarka nesikeitė. Na ji keitėsi prieš kokius 8 metus. Bet paskutiniu metu tvarka nesikeitė. Buvo ten tik labai didelis noras pradėti lupikauti, bet RRT sustabdė.
Viskas, ką mes vadinam siuntiniais siuntinukais, yra korespondencija. Korespondencija būna registruota ir neregistruota. Ir jos svoris ne daugiau kaip 2 kg, ir viena paketo kraštinė ne ilgesnė kaip 60cm, o visas tris sudėjus (aukštis, plotis, ilgis) ne daugiau kaip 90 cm. Dar yra pirmenybinė nepirmenybinė. Registracijos kaina Lietuvos paketui 2 litai, užsienio paketui 7 litai. Pirmenybė kainuoja Lietuvai gal 30 ar 40 centų.
Susipakuoti galit pati. Turit kokių nors atliekamų savo dėžučių ir pakuokit. Tik kad ant jų nebūtų likę užrašų, barkodų ir pan.
Paketų siuntimo kainos yra iki 100 gramų, 500 gramų, ir nuo 500 gramų iki 2 kg. Paskui - siuntinys. www.post.lt daugiau info.
aciu lb
Merginos, gal Jus daugiau apie tai zinot
Issiunciau siuntini i Lietuva is Uk, su kvepalais, maisto papildais ir dar pora niekuciu. Pagal tracking number rodo kad Lietuvoj sulaikytas nes mano rade neleistinu daiktu. Manau kad tai gali del kvepalu, nes tik dabar perskaiciau kad ne visos salys isileidzia siunciamus kvepalus
Kaip manot kiek ilgai siunta bus uzlaikyta ir ar likusi siuntini issius atgal ar gavejui?
Dekui
Issiunciau siuntini i Lietuva is Uk, su kvepalais, maisto papildais ir dar pora niekuciu. Pagal tracking number rodo kad Lietuvoj sulaikytas nes mano rade neleistinu daiktu. Manau kad tai gali del kvepalu, nes tik dabar perskaiciau kad ne visos salys isileidzia siunciamus kvepalus
Kaip manot kiek ilgai siunta bus uzlaikyta ir ar likusi siuntini issius atgal ar gavejui?
Dekui
QUOTE(chelsey @ 2014 02 16, 12:14)
Dekui
Dekui
mano atveju siunta grįžo maždaug po 3 savaičių nuo išsiuntimo pas mane atgal. dėžutė buvo visa išplėšta, neužklijuota, gerai, kad nepavogė nieks nieko pakeliui.
QUOTE(chelsey @ 2014 02 16, 14:14)
Dekui
Dekui
ką reiškia - sulaikyta?
Tarp UK ir LT NEGALI būti niekas sulaikyta. Laisvas prekių ir paslaugų judėjimas. Na nebent siuntėt kvepalų po kokius 50 buteliukų vienodo pavadinimo. Bet realiai tai turėjo eiti kiaurai iki gavėjo.
Dabar radau kad negalima kvepalu pastu siusti. Lietuvoj siunta buvo sulaikyta (pagal royal mail traking numberi), raso kad buvo rasti neleidziami daiktai ir jie yra sunaikinti. O aks vyksta su likusia siunta? Ji gris i UK ar keliaus pas gaveja?
QUOTE(chelsey @ 2014 02 19, 12:59)
Dabar radau kad negalima kvepalu pastu siusti. Lietuvoj siunta buvo sulaikyta (pagal royal mail traking numberi), raso kad buvo rasti neleidziami daiktai ir jie yra sunaikinti. O aks vyksta su likusia siunta? Ji gris i UK ar keliaus pas gaveja?
As kazkodel neradau. Ar kvepalai cia priskiriami aerozoliui? Esu gavusi kvepalus is UK ne karta, niekada nieko panasaus nebuvo. Kokiu pagrindu remdamiesi jie cia tas siuntas atidarineja? Ir idomu, ar atsius tu kvepalu sunaikinimo akta, nes antraip gaunasi, kad ne sunaikino, o susikvepino kokia tikrintoja
QUOTE(inetukea @ 2014 02 01, 00:25)
Siūlyčiau naudotis lpexpress paslaugomis, nes paštas labai priekabus pasidarė dėl pakavimo, nori į jų vokus kad kištum, spalvota pakuotė netinka ir t.t. ir pan. O lpexpress, užsiregistravus tarpmergaiciu.lt , bet kokio dydžio siunta 3,99 . Kiti postkomatai irgi nuolaidų kartais išmeta. Atsisveikinau su paštu .
QUOTE(chelsey @ 2014 02 19, 12:59)
Na negirdėjau, kad ES ribose draudžiama siųsti kvepalus . Nebent buvo pažeista intelektinė nuosavybė, todėl prekės galėjo būt sunaikintos . Pritariu zarazai, kad turėjo būt sunaikinimo aktas, kuriame parašyta, kodėl prekės sunaikintos
Gavau laiska is Royal Mail, kad laukia mano siuntinys manes depe. Kvepalus nurode kaip pavojingus ir draudziamus siusti tarptautinese siuntose. As jau pries tai radau internete, kad visgi ne i visas salis galima kvepalus siusti, taip pat, ne visos salys priima. Uk viduje siusti galima, tai gal Lietuva nebepriima.
Akta kaip o toki atsiunte- kas sunaikinta ir kodel.
Erzina, kad dabar reikes antra karta moketi uz siuntima, kad likusia siuntinio dali pristatyti, na bet brangiai ismokta pamoka
Akta kaip o toki atsiunte- kas sunaikinta ir kodel.
Erzina, kad dabar reikes antra karta moketi uz siuntima, kad likusia siuntinio dali pristatyti, na bet brangiai ismokta pamoka
Iš serijos "Linksmieji paštininkai": dukra internetu užsisakė kažkokį niekutį. Siuntėjas - Hong Konge. Randame pašto pranešimą apie gautą smulkią siuntą su įrašu "Siuntinys iš: King Kongas".
Pamačiusi net systelėjau iš juoko ir nusifotografavau. Atminčiai
Pamačiusi net systelėjau iš juoko ir nusifotografavau. Atminčiai