Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, Bearpaw

[quote=armeda,2013 11 08, 17:02]
Ant tokiu batuku nera hologramu sad.gif tik vakar juos gavau - uzsakyti per tarpininke sad.gif tai gali irgi buti neoriginalai? pirkti 6pm
http://www.amazon.co...f/dp/B00AECHIZ4

6PM tikrai originalus parduoda, beveik visi mano UGG is ten.Sis modeliukas taip pat dabar pas mane pakeliui 4u.gif Bukit rami mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Semilga,2013 11 08, 18:35]
[quote=armeda,2013 11 08, 17:02]
Ant tokiu batuku nera hologramu sad.gif tik vakar juos gavau - uzsakyti per tarpininke sad.gif tai gali irgi buti neoriginalai? pirkti 6pm
http://www.amazon.co...f/dp/B00AECHIZ4

6PM tikrai originalus parduoda, beveik visi mano UGG is ten.Sis modeliukas taip pat dabar pas mane pakeliui 4u.gif Bukit rami mirksiukas.gif
[/quote]
ant ju hologramu nebus (viduje isiutu) tik jei tarpininke nenuples lipdukas ant pado wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 11 08, 17:36)
ant ju hologramu nebus (viduje isiutu) tik jei tarpininke nenuples lipdukas ant pado wink.gif

drinks_cheers.gif Taip ir basuciu buvo, tik ant paduko priklijuotas mirksiukas.gif Nusiplesiau ir pasidejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Paprasykite paskutinį karta priimti, jei ne, traukite į js. Aisku vėl bus diskusija kodėl įtraukta ten ir t.t, bet manau zmones dar karta paantrins, kad batai ne tie. Tegul kur per ebay, skelbimus pardavyneja, bet ne sm.
Atsakyti
Ir juodajame sarase butina paskelbti ne tik nick'a , bet ir varda pavarde.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 08 lapkričio 2013 - 18:10
QUOTE(Chardonnay @ 2013 11 08, 18:06)
Ir čia ant tos baltos etiketės yra atspaustos tos ugg saulutės, o ant maniškių nėra.

Taip,pastebejau,kad pas jus to nera.
Atsakyti
QUOTE(emukas2013 @ 2013 11 08, 18:27)
Gaila kad likau apgauta ir as biggrin.gif  teks tampyti po bvalas tuos Ugg o nare Aggnut tai tik pasaityciojo kai pasakiau kad kreipsiuos i tam tikras instancijas del jos batu, zodziu ir atgal atsisake priimti

Bet jus tai situos batus turejote, gyvai matete ir ciupinejote savom rankom,ar ne? Net jei tikejote,kad orginalus, kaip Jums sazine leido parduoti tokius visiskai nutryptus nudevetus batus uz 220lt Chardonnay?
Ji tai vargse nemate,ka perka mate tik nuotraukas, o jus gyvai, puikiai matet, kokie nutrypti kaliosai, ir praset uz visiskai nudevetus kaliosus 220lt? blink.gif
Jeigu jus "isdure" kazkas, tai jus atsilygindama irgi isduret kita, visai nekalta zmogu?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 11 08, 20:07)
Bet jus tai situos batus turejote, gyvai matete ir ciupinejote savom rankom,ar ne? Net jei tikejote,kad orginalus, kaip Jums sazine leido parduoti tokius visiskai nutryptus nudevetus batus uz 220lt Chardonnay?
Ji tai vargse nemate,ka perka mate tik nuotraukas, o jus gyvai, puikiai matet, kokie nutrypti kaliosai, ir praset uz visiskai nudevetus kaliosus 220lt?  blink.gif
Jeigu jus "isdure" kazkas, tai jus atsilygindama irgi isduret kita, visai nekalta zmogu?

Skaitot mano mintis, as irgi nustebau pamaciusi nuotraukas, kap galima tokius batus vadinti vos neidealios bukles doh.gif ir dar uz tiek parduoti ir sazine negrauzia g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 11 08, 19:07)
Ji tai vargse nemate,ka perka mate tik nuotraukas, o jus gyvai, puikiai matet, kokie nutrypti kaliosai, ir praset uz visiskai nudevetus kaliosus 220lt?  blink.gif

QUOTE(proksi @ 2013 11 08, 19:18)
Skaitot mano mintis, as irgi nustebau pamaciusi nuotraukas, kap galima tokius batus vadinti vos neidealios bukles  doh.gif ir dar uz tiek parduoti ir sazine negrauzia  g.gif

Na kai bebūtų, bet pinigėlius ji man grąžino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2013 11 08, 19:25)
Na kai bebūtų, bet pinigėlius ji man grąžino 4u.gif

O uz siuntimus?
Atsakyti
Pamaciau,kad brieda parasiau. Stoiausioj vietoj 2 cm ploniausioj 1cm ne 3cm fool.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 11 08, 19:40)
O uz siuntimus?

Aš nemokėjau už atsiuntimą. Tai savo sąsk. parsiųsiu jai. Suprantu ir ją, nes ji liko apgauta su tom padielkom. Nebūčiau nubiednėjusi dėl tų 200, bet žiauriai abydna būt buvę, nes labai nusivili tada visais internetiniais pirkimais, ir šiaip labai negera palieka unsure.gif
Atsakyti