Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(mamagute @ 2013 11 12, 08:23)
Na tai neįsisirk labai rolleyes.gif

užkniso sad.gif vienas po kito, dar gyvenime taip nebuvo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 12, 09:47)

Pas mane visi trys vienu kartu doh.gif Gerai, kad aš stipri, yra kam arbatą virti ax.gif Sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 11 12, 09:15)
Pas mane visi trys vienu kartu  doh.gif Gerai, kad aš stipri, yra kam arbatą virti  ax.gif Sveikatos 4u.gif

dėkui, Tavo šeimai irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 12, 09:47)

ir TAI praeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 12, 08:09)
1. tikrai žadėjau kritiką? man rodos pasimokiau iš kitų savo pažadukiškų atvejų ir nežadėjau šį kartą, tik užduotį daviau. bet jei klystu ir buvau pažadėjus, tai pabandysiu. aš tiek jau esu prisižadėjus, kad nenustebsiu, jei manęs kada patykos, suriš ir privers paromis žiūrėti foto ir lieps komentuoti. ir dar jei pažaduko pravardę įkalsit, neįsižeisiu, bo nusipelniau.

2. Iks sad.gif ne mūza man sad.gif be to, esu bendrais bruožais užsiminus. bent kristalinei tai tikrai. o Tau visai visai nieko nerašiau?
3. beje, ar nors viena pasirodysit gautus atvirukus? ar domėjotės gavę, kas per autoriai, su kuo valgomi? čia gi irgi edukacija biggrin.gif ir pačios pasidomėkit, ir kitoms papasakokit smile.gif

4. o aš eisiu sirgti. vėl. vot. nepaCinka toks ruduo.

1. Nežadėjai lyg ir. Kaip čia ne kartą ir ne du buvo teigta - niekas niekam nieko neįsipareigojęs. Tikrai taip. Tu neįsipareigojusi komentuoti ar žadėti, net ir pažadėjusi... nesi įsipareigojusi verstis per galvą. Mes (aš), savo ruožtu, nesam įsipareigojusios nesitikėti žadėtų ar ne komentarų. Nesam įsipareigojusios ir džiaugtis tuo, kad Tu nesi įsipareigojusi hihihi.gif. Kita vertus, Say, taip jau istoriškai susiklostė, kad Tavo komentarai čia, pradžiamokslyje, yra ir buvo vienas didesniųjų edukacinių momentų, turi žvitrią akį (matyt, visas tris smile.gif) , moki - neatimsi to iš Tavęs - savo pamatymus įvilkti į tinkamą teksto rūbelį, gali keliais štrichais apnuoginti karalių, nutėkšti rožinius akinius, (sveikai) taukštelėti per galvą, padėti susivokti, susimąstyti apie tai, apie ką gal dar 100 metų nė nepagalvotum... Nori ar nenori, o esi šio skyrelio ... hmm... nacionalinė vertybė biggrin.gif Aš asm. visad apgailestauju, kai nerandu Tavojo komentaro, nes man žvėriškai smalsu jį išgirsti. Bet gerbiu Tavąjį įsipareigojimą neįsipareigoti. Vienok, jei panūsi kada įsidėti akmenuką į gerų darbų maišelį - pakomentuok smile.gif ; neprašausi...
2. Dėl Iks ant liepos pabaigos lieptelio... Na ne, ištardei, prigrasinusi, kad prisikaupimas ryt poryt išsikulminuos į analizę biggrin.gif, bet nei ryt, nei poryt neatėjo. Tiek to. Davaj, pasirašom kapituliacijos sutartį abipusiu susitarimu ir panaikinam tą baudžiavą smile.gif Na, nesiklijuoja, tai ir nesusiklijuos jau turbūt. Ką gali žinoti, gal ims kada ir įvyks koksai spontaninis sprogimas. O jei neįvyks, reiškia, šiaip ramiai gyvensim smile.gif
3. Manojo atviruko autorius - ROMUALDAS POŽERSKIS. Man regis, ši pavardė tikrai visiems žinoma..? Interviu . Neradau šios foto per paiešką, įtariu, kad iš "Atlaidų" ciklo... Parodysiu vėliau arba dar rasiu smile.gif
4. Nepriminkite man (ne)sveikatų doh.gif, Achilo kulnas nuo pat rugsėjo. Tik nežinau, kiek ruduo čia dėtas, nes mus persekioja ne tik vadinamieji peršalimai sad.gif Say, sveikatinkis, visi, kas negaluoja ar popina negaluojančius - t.p.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 12 lapkričio 2013 - 10:43
Iks, dėkui už gerą žodį. Niekam taip nenoriu pakomentuoti ir padėti, jei tai įmanoma, kaip Tau, nes pati esi didelį indėlį šioje temoje įnešus, bet žinai, kaip būna? ruošiesi ruošiesi ir neprisiruoši. unsure.gif

p.s. kai radau tą atviruką, tai apsidžiaugiau, nes pasirodė nematytas ir labai patiko. pavyzdinė fotografija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 lapkričio 2013 - 10:53
QUOTE(sayonara @ 2013 11 12, 10:45)
Iks, dėkui už gerą žodį. Niekam taip nenoriu pakomentuoti ir padėti, jei tai įmanoma, kaip Tau, nes pati esi didelį indėlį šioje temoje įnešus, bet žinai, kaip būna? ruošiesi ruošiesi ir neprisiruoši. unsure.gif

Žinau smile.gif Netgi labai gerai smile.gif

P.S. (apie atviruką) Man irgi labai patiko. Tikrai vertas pademonstravimo, bet nerandu google. Nufotografuosiu ir įkelsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 12 lapkričio 2013 - 10:57
QUOTE(Iks @ 2013 11 12, 10:53)
Žinau smile.gif Netgi labai gerai smile.gif

P.S. Man irgi labai patiko. Tikrai vertas pademonstravimo, bet nerandu google. Nufotografuosiu ir įkelsiu smile.gif

ok. man jis jėginis. gaila, nebuvo antro, būčiau nusipirkus ir sau išsiuntus, kad turėčiau kolekcijoje smile.gif nes tikrai retas smile.gif
Atsakyti
sveikos tetulės, kaip laikotės? smile.gif))

Muzika – tai Dievo pasiuntinys, atsiųstas judinti švelniausias ir geriausias mūsų sielos stygas, raminti širdis, suvargusias gyvenimo rūpesčiuose, guiti iš jų melus, nedorybes, pavydus, neapykantas.
M.K. Čiurlionis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 12, 10:57)
ok. man jis jėginis. gaila, nebuvo antro, būčiau nusipirkus ir sau išsiuntus, kad turėčiau kolekcijoje smile.gif nes tikrai retas smile.gif

atsiprašau, visai nemoku tokių dalykų perfotografuoti, kažką pakeliui prateriojau, bet rodau:

user posted image

Romualdas Požerskis Commemoration villageoise, 1975

Say, išduok paslaptį, kur ieškai tų atvirukų ir kur randi? Mačiau toje pačioje Prospekto galerijoje, bet gal dar kur būtų? Norėčiau kažką įdomesnio nusiųsti užatlantėn kokia nors proga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 12 lapkričio 2013 - 11:35
QUOTE(Mangute @ 2013 11 12, 11:13)
sveikos tetulės, kaip laikotės? smile.gif))

Muzika – tai Dievo pasiuntinys, atsiųstas judinti švelniausias ir geriausias mūsų sielos stygas, raminti širdis, suvargusias gyvenimo rūpesčiuose, guiti iš jų melus, nedorybes, pavydus, neapykantas.
M.K. Čiurlionis

http://farm8.staticf..._4be9913db3.jpg

Mangute, kritikai? (foto, ne tekstas smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 12, 11:18)
atsiprašau, visai nemoku tokių dalykų perfotografuoti, kažką pakeliui prateriojau, bet rodau:

Romualdas Požerskis Commemoration villageoise, 1975

Say, išduok paslaptį, kur ieškai tų atvirukų ir kur randi? Mačiau toje pačioje Prospekto galerijoje, bet gal dar kur būtų? Norėčiau kažką įdomesnio nusiųsti užatlantėn kokia nors proga...

visus lietuviškus pirkau Prospekto galerijoje. bet ten pasiknisti reikia, t.y. žinoti, kur knistis - ne visi paklausia, kur atvirukai. kai kuriuos lietuviškus yra išleidę rusai (brolių Lumiere'ų muziejus Rusijoje).

esam su postcrosserėmis pirkę R. Danisevičiaus atvirukus iš jo paties, turiu rinkinį su autografu smile.gif ai, jis mano vestuves fotkino reportažo stiliumi, kas anais senais laikais buvo laikoma iškrypimu, nes nu kaip gali būti, kad jaunoji jaunikiui ant delno nepastovės??biggrin.gif dabar Danisevičius yra išleidęs kvadratinius savo pinholinius atvirukus, to rinkinio neturiu, bet tai - "na liubitelia".
Atsakyti