QUOTE(sayonara @ 2013 11 12, 08:09)
1. tikrai žadėjau kritiką? man rodos pasimokiau iš kitų savo pažadukiškų atvejų ir nežadėjau šį kartą, tik užduotį daviau. bet jei klystu ir buvau pažadėjus, tai pabandysiu. aš tiek jau esu prisižadėjus, kad nenustebsiu, jei manęs kada patykos, suriš ir privers paromis žiūrėti foto ir lieps komentuoti. ir dar jei pažaduko pravardę įkalsit, neįsižeisiu, bo nusipelniau.
2. Iks
ne mūza man
be to, esu bendrais bruožais užsiminus. bent kristalinei tai tikrai. o Tau visai visai nieko nerašiau?
3. beje, ar nors viena pasirodysit gautus atvirukus? ar domėjotės gavę, kas per autoriai, su kuo valgomi? čia gi irgi edukacija
ir pačios pasidomėkit, ir kitoms papasakokit
4. o aš eisiu sirgti. vėl. vot. nepaCinka toks ruduo.
1. Nežadėjai lyg ir. Kaip čia ne kartą ir ne du buvo teigta - niekas niekam nieko neįsipareigojęs. Tikrai taip. Tu neįsipareigojusi komentuoti ar žadėti, net ir pažadėjusi... nesi įsipareigojusi verstis per galvą. Mes (aš), savo ruožtu, nesam įsipareigojusios nesitikėti žadėtų ar ne komentarų. Nesam įsipareigojusios ir džiaugtis tuo, kad Tu nesi įsipareigojusi
. Kita vertus, Say, taip jau istoriškai susiklostė, kad Tavo komentarai čia, pradžiamokslyje, yra ir buvo vienas didesniųjų edukacinių momentų, turi žvitrią akį (matyt, visas tris
) , moki - neatimsi to iš Tavęs - savo pamatymus įvilkti į tinkamą teksto rūbelį, gali keliais štrichais apnuoginti karalių, nutėkšti rožinius akinius, (sveikai) taukštelėti per galvą, padėti susivokti, susimąstyti apie tai, apie ką gal dar 100 metų nė nepagalvotum... Nori ar nenori, o esi šio skyrelio ... hmm... nacionalinė vertybė
Aš asm. visad apgailestauju, kai nerandu Tavojo komentaro, nes man
žvėriškai smalsu jį išgirsti. Bet gerbiu Tavąjį įsipareigojimą neįsipareigoti. Vienok, jei panūsi kada įsidėti akmenuką į gerų darbų maišelį - pakomentuok
; neprašausi...
2. Dėl Iks ant liepos pabaigos lieptelio... Na ne, ištardei, prigrasinusi, kad prisikaupimas ryt poryt išsikulminuos į analizę
, bet nei ryt, nei poryt neatėjo. Tiek to. Davaj, pasirašom kapituliacijos sutartį abipusiu susitarimu ir panaikinam tą baudžiavą
Na, nesiklijuoja, tai ir nesusiklijuos jau turbūt. Ką gali žinoti, gal ims kada ir įvyks koksai spontaninis sprogimas. O jei neįvyks, reiškia, šiaip ramiai gyvensim
3. Manojo atviruko autorius -
ROMUALDAS POŽERSKIS. Man regis, ši pavardė tikrai visiems žinoma..?
Interviu . Neradau šios foto per paiešką, įtariu, kad iš "Atlaidų" ciklo... Parodysiu vėliau arba dar rasiu
4. Nepriminkite man (ne)sveikatų
, Achilo kulnas nuo pat rugsėjo. Tik nežinau, kiek ruduo čia dėtas, nes mus persekioja ne tik vadinamieji peršalimai
Say, sveikatinkis, visi, kas negaluoja ar popina negaluojančius - t.p.