Jau ir į mano kaimą atkeliavo atvirukas - tram pam pam Ačiū, say, bučkis, balionėlis
Bet taj kaj smagu gaut atvirukus - senobiškai... Reik pasidaryt fotke kokią "kalėdovą" ir išsiuntinėt vsai plačiai giminei...
QUOTE(BN @ 2013 11 11, 16:37)
OoooOOO, kokie žmonės
Papildyta:
QUOTE(-Tynka- @ 2013 11 11, 17:11)
Aš galiu pasakyt, kad tikrai užsisėdėjau, reikia judėti ir reikia naujų pratimų ) Jau būčiau linkus mokyklą gaivinti, įdomu, ką mąsto ta tema mokytoja ir kitos mokinės
Tynka, ajoooooo, man irgi jau poreikis pamokytojaut
Savaites tema:
"Vaiduoklis".
Pasirenkat ilga islaikyma ir gaudot vaiduoklius. Galima suzaisti layeriais (sluoksniu klijavimu), panasiai kaip atliekama levitacija, galima gaudyti atspindzius (bet tokia tema buvo, tad labiau noreciau, kad pabandytumete su ilgu islaikymu).
Pavyzdziai (kad butu aiskiau ko as noriu):
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
daugiau cia --> http://www.flickr.co...ith/8731339344/ (ne viskas tinka, bet yra nemazai pavyzdziu). jei turit klausimu - klauskit
"Vaiduoklis".
Pasirenkat ilga islaikyma ir gaudot vaiduoklius. Galima suzaisti layeriais (sluoksniu klijavimu), panasiai kaip atliekama levitacija, galima gaudyti atspindzius (bet tokia tema buvo, tad labiau noreciau, kad pabandytumete su ilgu islaikymu).
Pavyzdziai (kad butu aiskiau ko as noriu):
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
daugiau cia --> http://www.flickr.co...ith/8731339344/ (ne viskas tinka, bet yra nemazai pavyzdziu). jei turit klausimu - klauskit
Super uzduotis, Maggie
QUOTE(sayonara @ 2013 11 10, 19:45)
nu maladiec, mergos, ką aš galiu pasakyti
Ideju merginoms tikrai netruksta
QUOTE(sbo @ 2013 11 11, 14:27)
Aciu, su malonumu suziurejau As paskutiniu metu tik akim sviesa gaudau - jau antra savaite kas ryta pro tooookius sauletekius i darba vaziuojam... Jau sakiau MB, kad viena ryta neistversiu, soksiu ir masinos ir skersai autostrada leksiu fotografuot
QUOTE(sayonara @ 2013 11 11, 15:13)
Total koshmar
Aš niekad nebandžius tokių vaiduoklių daryti, reiktų apsišviesti ta tema pirmiausia
Man tai tobuli šio autoriaus vaiduokliai.
http://galstyandavid.35photo.ru/
http://galstyandavid.35photo.ru/
QUOTE(sayonara @ 2013 11 11, 15:13)
(beje, teko matyti namus, išpuoštus labai panašaus stiliaus šeimos fotografijomis (jų buvo devynios galybės!) ir šeimininkai tiesiog sprogo iš pasididžiavimo visiems jas rodydami )
QUOTE(sayonara @ 2013 11 11, 17:50)
kaži, šių metų kalendoriuje liepos pabaiga dar tikėtina ar tai jau visai na grani fantastiki?
QUOTE(Maggie @ 2013 11 11, 18:49)
Savaites tema:
Maggie, tema - saldainis
Maggie, super super uzduotis Jau dabar galvoje pradeda mintys zvimbti, labai tikiuos kad iseis ka nors padaryti
Dekui uz komentara mano bulvems. Zinok sutinku del tos linijos... man ta textura reikejo kirpti kvadratu nepaimant linijos...
Dekui uz komentara mano bulvems. Zinok sutinku del tos linijos... man ta textura reikejo kirpti kvadratu nepaimant linijos...
QUOTE(sayonara @ 2013 11 11, 14:41)
a jaučiat visos, be išimties, bulvinės, kokią pažangą parodėt? va čia tai, manau, pasiekimas. be ironijos ir su didžiausia pagarba maladiec visos. dažniau reikės duoti tokių užduočių, nes iššūkius, matau, mylit. lenkiu blondgalvę ir džiaugiuosi dėl kiekvienos nuotraukos
ir, kas man asmeniškai mieliausia, visos kokios skirtingos
ir, kas man asmeniškai mieliausia, visos kokios skirtingos
a kur kritika, Say???? Ko tai įtartina
Labas rytas
QUOTE(Iks @ 2013 11 11, 22:16)
(beje, teko matyti namus, išpuoštus labai panašaus stiliaus šeimos fotografijomis (jų buvo devynios galybės!) ir šeimininkai tiesiog sprogo iš pasididžiavimo visiems jas rodydami )
kaži, šių metų kalendoriuje liepos pabaiga dar tikėtina ar tai jau visai na grani fantastiki?
Maggie, tema - saldainis
Maggie, tema - saldainis
QUOTE(mamagute @ 2013 11 12, 08:04)
tikrai žadėjau kritiką? man rodos pasimokiau iš kitų savo pažadukiškų atvejų ir nežadėjau šį kartą, tik užduotį daviau. bet jei klystu ir buvau pažadėjus, tai pabandysiu. aš tiek jau esu prisižadėjus, kad nenustebsiu, jei manęs kada patykos, suriš ir privers paromis žiūrėti foto ir lieps komentuoti. ir dar jei pažaduko pravardę įkalsit, neįsižeisiu, bo nusipelniau.
Iks ne mūza man be to, esu bendrais bruožais užsiminus. bent kristalinei tai tikrai. o Tau visai visai nieko nerašiau?
beje, ar nors viena pasirodysit gautus atvirukus? ar domėjotės gavę, kas per autoriai, su kuo valgomi? čia gi irgi edukacija ir pačios pasidomėkit, ir kitoms papasakokit
o aš eisiu sirgti. vėl. vot. nepaCinka toks ruduo.
QUOTE(sayonara @ 2013 11 12, 09:09)
tikrai, gal ir nežadėjai... , bet aš čia taip daugiau retoriškai užklausiau
Na tai neįsisirk labai