Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Jau ir į mano kaimą atkeliavo atvirukas - tram pam pam smile.gif Ačiū, say, bučkis, balionėlis smile.gif

Bet taj kaj smagu gaut atvirukus - senobiškai... Reik pasidaryt fotke kokią "kalėdovą" ir išsiuntinėt vsai plačiai giminei... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2013 11 11, 16:37)

OoooOOO, kokie žmonės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-Tynka- @ 2013 11 11, 17:11)
Aš galiu pasakyt, kad tikrai užsisėdėjau, reikia judėti ir reikia naujų pratimų smile.gif) Jau būčiau linkus mokyklą gaivinti, įdomu, ką mąsto ta tema mokytoja ir kitos mokinės biggrin.gif

Tynka, ajoooooo, man irgi jau poreikis pamokytojaut biggrin.gif
Atsakyti
Savaites tema:

"Vaiduoklis".

Pasirenkat ilga islaikyma ir gaudot vaiduoklius. Galima suzaisti layeriais (sluoksniu klijavimu), panasiai kaip atliekama levitacija, galima gaudyti atspindzius (bet tokia tema buvo, tad labiau noreciau, kad pabandytumete su ilgu islaikymu).

Pavyzdziai (kad butu aiskiau ko as noriu):
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

daugiau cia --> http://www.flickr.co...ith/8731339344/ (ne viskas tinka, bet yra nemazai pavyzdziu). jei turit klausimu - klauskit smile.gif
Atsakyti
Super uzduotis, Maggie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 10, 19:45)
nu maladiec, mergos, ką aš galiu pasakyti smile.gif

drinks_cheers.gif Ideju merginoms tikrai netruksta thumbup.gif

QUOTE(sbo @ 2013 11 11, 14:27)

Aciu, su malonumu suziurejau 4u.gif As paskutiniu metu tik akim sviesa gaudau - jau antra savaite kas ryta pro tooookius sauletekius i darba vaziuojam... ax.gif Jau sakiau MB, kad viena ryta neistversiu, soksiu ir masinos ir skersai autostrada leksiu fotografuot biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 11 11, 15:13)

Total koshmar lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš niekad nebandžius tokių vaiduoklių daryti, reiktų apsišviesti ta tema pirmiausia g.gif
Atsakyti
Man tai tobuli šio autoriaus vaiduokliai. wub.gif
http://galstyandavid.35photo.ru/
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 11, 15:13)

biggrin.gif (beje, teko matyti namus, išpuoštus labai panašaus stiliaus šeimos fotografijomis (jų buvo devynios galybės!) ir šeimininkai tiesiog sprogo iš pasididžiavimo visiems jas rodydami smile.gif)

QUOTE(sayonara @ 2013 11 11, 17:50)
Papildyta:
Tynka, ajoooooo, man irgi jau poreikis pamokytojaut biggrin.gif

kaži, šių metų kalendoriuje liepos pabaiga dar tikėtina ar tai jau visai na grani fantastiki? rolleyes.gif

QUOTE(Maggie @ 2013 11 11, 18:49)
Savaites tema:

Maggie, tema - saldainis smile.gif
Atsakyti
Maggie, super super uzduotis thumbup.gif Jau dabar galvoje pradeda mintys zvimbti, labai tikiuos kad iseis ka nors padaryti thumbup.gif

Dekui uz komentara mano bulvems. Zinok sutinku del tos linijos... drinks_cheers.gif man ta textura reikejo kirpti kvadratu nepaimant linijos...
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 11, 14:41)
a jaučiat visos, be išimties, bulvinės, kokią pažangą parodėt? smile.gif va čia tai, manau, pasiekimas. be ironijos ir su didžiausia pagarba smile.gif maladiec visos. dažniau reikės duoti tokių užduočių, nes iššūkius, matau, mylit. lenkiu blondgalvę ir džiaugiuosi dėl kiekvienos nuotraukos smile.gif

ir, kas man asmeniškai mieliausia, visos kokios skirtingos smile.gif

a kur kritika, Say???? Ko tai įtartina biggrin.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 11, 22:16)
biggrin.gif (beje, teko matyti namus, išpuoštus labai panašaus stiliaus šeimos fotografijomis (jų buvo devynios galybės!) ir šeimininkai tiesiog sprogo iš pasididžiavimo visiems jas rodydami smile.gif)
kaži, šių metų kalendoriuje liepos pabaiga dar tikėtina ar tai jau visai na grani fantastiki? rolleyes.gif
Maggie, tema - saldainis smile.gif

QUOTE(mamagute @ 2013 11 12, 08:04)
a   kur kritika, Say???? Ko tai įtartina biggrin.gif

Labas rytas smile.gif

tikrai žadėjau kritiką? man rodos pasimokiau iš kitų savo pažadukiškų atvejų ir nežadėjau šį kartą, tik užduotį daviau. bet jei klystu ir buvau pažadėjus, tai pabandysiu. aš tiek jau esu prisižadėjus, kad nenustebsiu, jei manęs kada patykos, suriš ir privers paromis žiūrėti foto ir lieps komentuoti. ir dar jei pažaduko pravardę įkalsit, neįsižeisiu, bo nusipelniau.

Iks sad.gif ne mūza man sad.gif be to, esu bendrais bruožais užsiminus. bent kristalinei tai tikrai. o Tau visai visai nieko nerašiau?

beje, ar nors viena pasirodysit gautus atvirukus? ar domėjotės gavę, kas per autoriai, su kuo valgomi? čia gi irgi edukacija biggrin.gif ir pačios pasidomėkit, ir kitoms papasakokit smile.gif

o aš eisiu sirgti. vėl. vot. nepaCinka toks ruduo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 lapkričio 2013 - 08:12
QUOTE(sayonara @ 2013 11 12, 09:09)
tikrai žadėjau kritiką?

o aš eisiu sirgti. vėl. vot. nepaCinka toks ruduo.

tikrai, gal ir nežadėjai... rolleyes.gif , bet aš čia taip daugiau retoriškai užklausiau smile.gif

Na tai neįsisirk labai rolleyes.gif
Atsakyti