QUOTE(Abo. @ 2013 11 10, 22:24)
Hi,
Aš tai seniai noriu pati išmokt ryškint, mane labai erzina tai, kad turiu nešti ryškinti (pas mane tik trečiadieniais). Aš labai daug vietos užimta įrankiai?
o tu fotkini tik i jb juosteles? nes as fotkinu i spalvotas dazniausiai ir jei man reikia verciu jau kompe i bw. del to ir nenoriu uzsiimti ryskinimu kolkas, nes ryskint spalvotas yra sudetingiau.
QUOTE(Sea Girl @ 2013 11 09, 19:12)
Cia deta juostos textura, na tipo sendinta
as kai naudoju sia textura, "praplatinu ja", kad ta linija butu kairej ar desinej, prie pat krasto. labai retai ji pasiteisina, daziausiai trukdo, kaip ir sioje tavo nuotraukoje, kuri yra faina, bet ta linija pjaunanti man nepatinka.
QUOTE(Afrė @ 2013 11 09, 23:19)
Esmę Jūsų supratau dėl atvirukų
tikrai dėl atviruko nesiruošiu eit į parodą
na cia ne visai taip, kad del atviruku ejo - bent jau as tuo tikiu. kas nori, tas ir be prizu eina
bet tokie mazulyciai dalykeliai, labai dziugina.
QUOTE(Gaziulka @ 2013 11 08, 21:16)
Maggie, fotkinu kaip ir šimtai jau senokai fotografuojančių žmonių - kai jau nebėra poreikio nei kam ką parodyt, nei įrodyt
nebesikeliu 6 ryto gaudyt šviesos, nebėgu su fotiku į lauką iškritus pirmam sniegui/šerkšnui ir pražydus aguonoms, praktiškai nebenoriu jokios naujos technikos, nebesiekiu išbandyt savęs 100 naujų žanrų
Žinau, ką moku, ir kas man patinka. Komercija neužsiimu, nors retkarčiais kam nors paprašius, pafotkinu.
labai pritariu viskam, lyg apie mane rasytum hehe.
malonu pasiziuret, kai kurie darbai matyti.
ir as labai dziaugiuosi bulvem, labai labai. mano favorites tai tos kosmose
nauja savaitine tema bus paskelbta iki 20h.