Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Opšra @ 2013 11 11, 06:22)
Kad jau kažkaip nesimiega, tai pasisklaidysiu paklodėmis cool.gif

ne į temą, bet pasidalinsiu ketureiliu iš vaikiškos knygelės apie Opšrą, vakar vakare perskaičiau smile.gif Šiaip tai net tokio žvėries nežinojau...

" Opšrus savo olą žino:
jo ola- šalia beržyno.
Ta ola- landynė jo,
panaši į raidę O. " (A.Matutis. Girios abėcėlė)

Opšra, išlįsk dažniau į šviesąsmile.gif

Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 11 11, 08:23)
ne į temą, bet pasidalinsiu ketureiliu iš vaikiškos knygelės apie Opšrą, vakar vakare perskaičiau  smile.gif Šiaip tai net tokio žvėries nežinojau...

" Opšrus savo olą žino:
  jo ola- šalia beržyno.
  Ta ola- landynė jo,
   panaši į raidę O. " (A.Matutis. Girios abėcėlė)

Opšra,  išlįsk dažniau į šviesąsmile.gif

Labas rytas

Ech, kokie sentimentai, jei nemaišau knygučių, ankstyvoj vaikystėj visą Girios abėcėlę atmintinai mokėjau... wub.gif
Būtinai, kai tik išmoksiu, kaip ta šviesa veikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opšra: 11 lapkričio 2013 - 08:49
QUOTE(mamagute @ 2013 11 10, 20:24)
Iks, pasidarbavai iš peties  smile.gif

Aš nekalta, čia Say tą bulvinį pamišimą užleido biggrin.gif
Ir vis tik pgr. sumanymo neįgyvendinau, pritrūkau tinkamos šviesos ir palankesnių sąlygų (visą savaitgalį pilna troba).
Esu nusiminus dėl pasiutusio rankų tremoro sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Opšra @ 2013 11 11, 05:22)
Kad jau kažkaip nesimiega, tai pasisklaidysiu paklodėmis cool.gif

Pagalvojau, kad jau seniai besisklaidžiau tokiomis. Tai gal ir nepradėsiu biggrin.gif

O ta knyga paprastiems darbo žmonėms ar išprotėjusiems milijonieriams, kuriems nieko nereiškia įsigyti visokių šviesos medžiolės įrankių? T.y. jos tiesomis įmanoma pasinaudoti be bobutės paskolos? hihihi.gif
Atsakyti
a jaučiat visos, be išimties, bulvinės, kokią pažangą parodėt? smile.gif va čia tai, manau, pasiekimas. be ironijos ir su didžiausia pagarba smile.gif maladiec visos. dažniau reikės duoti tokių užduočių, nes iššūkius, matau, mylit. lenkiu blondgalvę ir džiaugiuosi dėl kiekvienos nuotraukos smile.gif

ir, kas man asmeniškai mieliausia, visos kokios skirtingos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 11 lapkričio 2013 - 13:46
Sviesa nuotraukose:
http://121clicks.com...-in-photography
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 11, 13:41)
a jaučiat visos, be išimties, bulvinės, kokią pažangą parodėt? smile.gif va čia tai, manau, pasiekimas. be ironijos ir su didžiausia pagarba smile.gif maladiec visos. dažniau reikės duoti tokių užduočių, nes iššūkius, matau, mylit. lenkiu blondgalvę ir džiaugiuosi dėl kiekvienos nuotraukos smile.gif

dėl jautimo nieko nepasakysiu, bet užduotys tikrai masina ir - jei užkabina - priverčia judėti, bent galvoti, o tai irgi daug smile.gif
tikrai buvo įdomu pažvelgti į skirtingas bulvines interpretacijas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 11 lapkričio 2013 - 14:46
Vajėzus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 11, 16:13)

ko tik zmones neprigalvoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 11, 16:13)

kaip sake klasikas - I went out walking with a bible and a gun... devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo. @ 2013 11 10, 22:24)
Hi,
Aš tai seniai noriu pati išmokt ryškint, mane labai erzina tai, kad turiu nešti ryškinti (pas mane tik trečiadieniais). Aš labai daug vietos užimta įrankiai?

o tu fotkini tik i jb juosteles? nes as fotkinu i spalvotas dazniausiai ir jei man reikia verciu jau kompe i bw. del to ir nenoriu uzsiimti ryskinimu kolkas, nes ryskint spalvotas yra sudetingiau.
QUOTE(Sea Girl @ 2013 11 09, 19:12)
biggrin.gif
Cia deta juostos textura, na tipo sendinta tongue.gif

as kai naudoju sia textura, "praplatinu ja", kad ta linija butu kairej ar desinej, prie pat krasto. labai retai ji pasiteisina, daziausiai trukdo, kaip ir sioje tavo nuotraukoje, kuri yra faina, bet ta linija pjaunanti man nepatinka.
QUOTE(Afrė @ 2013 11 09, 23:19)
Esmę Jūsų supratau dėl atvirukų biggrin.gif
tikrai dėl atviruko nesiruošiu eit į parodą wink.gif

na cia ne visai taip, kad del atviruku ejo - bent jau as tuo tikiu. kas nori, tas ir be prizu eina mirksiukas.gif bet tokie mazulyciai dalykeliai, labai dziugina.
QUOTE(Gaziulka @ 2013 11 08, 21:16)
Maggie, fotkinu kaip ir šimtai jau senokai fotografuojančių žmonių - kai jau nebėra poreikio nei kam ką parodyt, nei įrodyt biggrin.gif nebesikeliu 6 ryto gaudyt šviesos, nebėgu su fotiku į lauką iškritus pirmam sniegui/šerkšnui ir pražydus aguonoms, praktiškai nebenoriu jokios naujos technikos, nebesiekiu išbandyt savęs 100 naujų žanrų biggrin.gif Žinau, ką moku, ir kas man patinka. Komercija neužsiimu, nors retkarčiais kam nors paprašius, pafotkinu.

labai pritariu viskam, lyg apie mane rasytum hehe.
malonu pasiziuret, kai kurie darbai matyti.

ir as labai dziaugiuosi bulvem, labai labai. mano favorites tai tos kosmose smile.gif
nauja savaitine tema bus paskelbta iki 20h.
Atsakyti
Ui, kaip smagu man, kad užskaitėtė mano kosmines bulves smile.gif Visgi bulvės lietuvio dūšiai artimos, tai va iškart kokia gausa darbų pasipylė šiai temai- čia palyginus su kitomis pastarosiomis biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 11 11, 07:41)

Aš galiu pasakyt, kad tikrai užsisėdėjau, reikia judėti ir reikia naujų pratimų smile.gif) Jau būčiau linkus mokyklą gaivinti, įdomu, ką mąsto ta tema mokytoja ir kitos mokinės biggrin.gif

blondgalvė lotuliukas.gif
Atsakyti