Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(mamagute @ 2013 11 10, 17:18)
ir aš šiek tiek pasižaidžiau su sūnum temai "Bulvė" . Daugelio reikalavimų gal ir neįvykdžiau, bet, ai, vis tiek rodaus ... biggrin.gif Bulvė tai tikra

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (tik atspalvis gal ne)

QUOTE(Miraval @ 2013 11 10, 17:29)
ir primušt aš nemokėčiau...kažkaip ir kažkodėl manau, kad niekaip nesugebėčiau... unsure.gif  biggrin.gif

šakutes laužiau wink.gif
Atsakyti
Mano bulvės.. outer space smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 11 10, 17:51)

Geras! Kokios planetos, o gal palydovai. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 10 lapkričio 2013 - 17:59
smagu, jei kam pakėliau nuotaiką su bulvike smile.gif
Čia jau nei šviesos, nei kompozicijos, nei dar kažin ko neišlaužiau iš "pasinės" foto biggrin.gif Bet man buvo linksma smile.gif
Atsakyti
nu maladiec, mergos, ką aš galiu pasakyti smile.gif
Atsakyti
Iks, pasidarbavai iš peties smile.gif
Atsakyti
Dabar tik įžiūrėjau, kad ant mano planetų kvadratėliai matosi.. įdomiai kaip g.gif
Atsakyti
Hi,

QUOTE(sayonara @ 2013 11 08, 17:30)
bet tai tokia ir buvo užduotis - iš bile ko paaryti kažką biggrin.gif
ryškalai bjauraus kvapo neturi, va o fiksažas ne visiems pakeliamas. bet smarvė aktuali tik jei prilaistai. mano vyras labai pyksta, jei pajunta kvapą, bet jo uslė neeilinė. o aš išmokau neprilaistyti biggrin.gif

Aš tai seniai noriu pati išmokt ryškint, mane labai erzina tai, kad turiu nešti ryškinti (pas mane tik trečiadieniais). Aš labai daug vietos užimta įrankiai?
Atsakyti
Bulve

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 10 lapkričio 2013 - 22:13
QUOTE(lunameja @ 2013 11 10, 16:11)

juodai balta labai labai bigsmile.gif
Atsakyti
Kad jau kažkaip nesimiega, tai pasisklaidysiu paklodėmis cool.gif

say, labai dėkinga už knygos rekomendaciją! Įdomu tiek iš fotografijos pusės, tiek dėl bendro kultūrinio išsilavinimo smile.gif Dar visos neperskaičiau, nežinau, kas galvoj nusėdo ir kiek informacija susikramtė, bet vis tiek patinka, žiū gal ir naudos bus. Kaip padėką galiu pasiūlyti (tą tavo taip akivaizdžiai norimą biggrin.gif) atviruką - ką daryti žinai biggrin.gif
O pro žvėrelio namus važiuodama geriau nesižvalgyk per daug, nes pavėpęs žvėrelis gali po ratais palįsti biggrin.gif

Skaitau (bent triplunksnio akimis) labai neblogą knygą apie šviesą. Labai graži ir paprasta knygutė - su apšvietimo schemom ir realiais gaunamais rezultatais konkrečiomis sąlygomis, parašyta taip, kad net fizikos nesuprantančiam aišku pasidaro biggrin.gif Kol kas tik skaitau, nors pirštai niežti daug ką išbandyti, tikiuosi, jau greit pavyks. Prisiskaičiau visokių dalykų apie šešėlius, metalo fotkinimą, stiklo fotkinimą, dabar ties portreto apšvietimu sėdžiu. Turėjau net norą pažaisti su bulve ir jos šešėliais biggrin.gif Kaip ir žinojau, kad šviesa fotografijoj svarbiausia bla bla bla, bet po šitos knygos gerokai keičiasi požiūris į ją ir vis dar sunku patikėti kai kuriais dalykais, pavyzdžiui, reflektorių veikimu, bet toks aš jau žvėris, kol savo letenom neįsitikinu, tol netikiu lotuliukas.gif
Jeigu kas jaučia poreikį beigi susidomėjimą, galiu pasidalinti anglišku knygos pdf'u smile.gif

Iks, nešk į viešumą sulaužytas šakutes, iki Miraval koliažo pratęsimo nebūčiau pagalvojusi, kad toks dalykas gali būti įdomus, bet dabar jau galvoju, tai rodykis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo. @ 2013 11 10, 21:24)
Hi,
Aš tai seniai noriu pati išmokt ryškint, mane labai erzina tai, kad turiu nešti ryškinti (pas mane tik trečiadieniais). Aš labai daug vietos užimta įrankiai?

nea. ryškinimo bakelis ir du buteliukai chemijos.

QUOTE(Opšra @ 2013 11 11, 05:22)
Kad jau kažkaip nesimiega, tai pasisklaidysiu paklodėmis cool.gif

say, labai dėkinga už knygos rekomendaciją! Įdomu tiek iš fotografijos pusės, tiek dėl bendro kultūrinio išsilavinimo smile.gif Dar visos neperskaičiau, nežinau, kas galvoj nusėdo ir kiek informacija susikramtė, bet vis tiek patinka, žiū gal ir naudos bus. Kaip padėką galiu pasiūlyti (tą tavo taip akivaizdžiai norimą biggrin.gif) atviruką - ką daryti žinai biggrin.gif
O pro žvėrelio namus važiuodama geriau nesižvalgyk per daug, nes pavėpęs žvėrelis gali po ratais palįsti biggrin.gif

Skaitau (bent triplunksnio akimis) labai neblogą knygą apie šviesą. Labai graži ir paprasta knygutė - su apšvietimo schemom ir realiais gaunamais rezultatais konkrečiomis sąlygomis, parašyta taip, kad net fizikos nesuprantančiam aišku pasidaro biggrin.gif Kol kas tik skaitau, nors pirštai niežti daug ką išbandyti, tikiuosi, jau greit pavyks. Prisiskaičiau visokių dalykų apie šešėlius, metalo fotkinimą, stiklo fotkinimą, dabar ties portreto apšvietimu sėdžiu. Turėjau net norą pažaisti su bulve ir jos šešėliais biggrin.gif Kaip ir žinojau, kad šviesa fotografijoj svarbiausia bla bla bla, bet po šitos knygos gerokai keičiasi požiūris į ją ir vis dar sunku patikėti kai kuriais dalykais, pavyzdžiui, reflektorių veikimu, bet toks aš jau žvėris, kol savo letenom neįsitikinu, tol netikiu lotuliukas.gif
Jeigu kas jaučia poreikį beigi susidomėjimą, galiu pasidalinti anglišku knygos pdf'u smile.gif

Tu čia apie kurią? nuo taško iki sintezės? gera knyga. naudinga.
dėkui ir Tau už nuorodą, pasižvalgysiu. 4u.gif
Atsakyti