Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 11 09, 23:40)
Negaliu rolleyes.gif (Mirvaval mane primuštų hihihi.gif).  Ir, tiesą sakant, tiiiiiiiiingiu jau šiandien kraut į flickrą ir t.t. Manjana smile.gif

dabar suksiu galvą kaip čia susijusi Miraval g.gif reik eit skaityt visą seną temą doh.gif

Konkursui "Atspindžiai"
Atspindys - ryklio akis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 09, 22:03)
Iks, smagu, kad gavai smile.gif

o kitos gal irgi jau gavo? ar pamiršot, kad norint gauti atviruką reikia tikrinti tokią atgyveną kaip pašto dėžutė? smile.gif

Gavau! Nulėkiau su prožektoriumi patikrinti atgyvenos lotuliukas.gif
Padrėkęs toks nuo darganos, pasiraitęs, bet ir šitai prie bendros atviruko nuotaikos pritiko smile.gif Ačiū!

p.s.
dar pamąsčiau, kad mano autobusinė foto neblogai į koliažą su atviruku liptų biggrin.gif

---
Ačiū dar kartą ir dabar rami galiu keliaut į lovą, pakeliui užsukdama šaldytuvan biggrin.gif

Ramios nakties ir jums.
Atsakyti
Fainos jusu bulbikes biggrin.gif o pas mane namie ju nerasta, per visa savaite taip ir nesugebejau ju nusipirkti, tai labai jau laukiu kitos savaites temos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2013 11 08, 15:40)
kai man taip buvo (aišku, kitom gyvenimo aplinkybėm), šiek tiek į protą mane grąžindavo vieno draugo posakis - one thing at a time mirksiukas.gif apie jokį sąmoningą norą fotkinti daugiau net negalvojau. nu bet neblogas ženklas, jei jau norisi - tada ir galimybių atsiranda smile.gif

Na dabar tikrai daug visko supuolę, bet pas mane niekad labai ramu nebūna. Aš jei tik apmažėja veiklos, žiūrėk, vėl visko pati prisikuriu. Na bet kai namą baigsim, tikiuosi, kad galėsiu savo poreikiams gerokai daugiau skirt laiko nei dabar smile.gif
Posakis tavo draugo tikrai vertingas. Stengiuosi taip ir daryt. Tik pas mane jų (darbų darbelių) daug vienas paskui kitą seka biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2013 11 08, 16:29)
neblogai sukiesi, kad ir nefotikinimo kaina - kitokio nemazai pozityvo yra.

O kaip be pozityvo?! biggrin.gif Fotikas pas mane visad ant stalo snaudimo rėžime, tai bent įvykius namie kartais pagaudau. Aišku širdis plyšta, kad negali taip sau laisvai laiką planuotis ir bėgt laukais kada sumąsčius. Na bet ateis laikas ir galėsiu sau bėgiot biggrin.gif
Na o kol aš daugiau vaikams mama, tai va tokius visokius namie fiksuoju lotuliukas.gif
1
2
3
4
5
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 11 09, 21:49)
o atvirukus dalini už bet kokios parodos aplankymą? ax.gif

o ne..smile.gif buvo akcijų atrakcijų pora, ir pakaks. gal kada vėl padarysiu, bet kaip nors įsipareigoti vartojant žodžius "visas, visada, bet koks" nenoriu, ypač savo finansų sąskaita smile.gif kita vertus, buvo labai akivaizdu, toks skatinimo būdas paveikė ir pastūmėjo. tikiuosi, kad vienas ar du kartai su išorine motyvacine pagalba padėjo ar padės, o gal primins žmonėms, koks tai kaifas smile.gif arba ne. gal kitiems visai nepatiko tos parodos ir ėjimo procedūros, ale nesmagu prisipažint, nes egzistuoja nuomonė, kad išsilavinusiam žmogui privaloma į jas eiti. aš tai nuomonei nelabai ir prieštarauju, cool.gif bet tik jei yra vidinis poreikis, o ne kažkokia prievarta, kurią sąlygoja baimė netapti arba nebūti tuo išsilavinusiu žmogumi. pvz., aš į teatrą retai vaikštau, nes neturiu poreikio. ir neapsimetinėju, varnelių nerenku.

įsivažiavau. rytinė tryda biggrin.gif

pastarasis dalinimas buvo už nuotraukas iš visuomeninio transporto, pateiktas iki lapkričio pradžios smile.gif

QUOTE(voveraite1302 @ 2013 11 09, 23:15)
Gavau! Nulėkiau su prožektoriumi patikrinti  atgyvenos lotuliukas.gif
Padrėkęs toks nuo darganos, pasiraitęs, bet ir šitai prie bendros atviruko nuotaikos pritiko smile.gif  Ačiū!
dar pamąsčiau, kad mano autobusinė foto neblogai į koliažą su atviruku liptų  biggrin.gif

gerai, kad gavai, blogai, kad padrėkęs. pasirodysi? smile.gif mano atmintis prasta, prisimenu tik vieną, kurį vienai Jūsų išsiunčiau, nes jis man pačiai labai patiko smile.gif va jei man kas nors imtų tokius atvirukus siuntinėti, kaip man patiktų... ak..smile.gif
Atsakyti
sekmadienio rytui
Atsakyti
Tikras iššūkis fotografuoti bulves. ph34r.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 10 lapkričio 2013 - 14:17
[quote=Ka,2013 11 10, 14:01]
Tikras iššūkis fotografuoti bulves. ph34r.gif
[/quote

teip smile.gif

dar laiko yra iki rytojaus, gal dar kas suskubs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 10 lapkričio 2013 - 14:55
=sayonara,2013 11 10, 14:55]

dar laiko yra iki rytojaus, gal dar kas suskubs smile.gif

as suskubus smile.gif , bet baisiai nusivylusi, neradau, ko ieškojau. Aišku, ne bulvė kalta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 10 lapkričio 2013 - 16:30
ir aš šiek tiek pasižaidžiau su sūnum temai "Bulvė" . Daugelio reikalavimų gal ir neįvykdžiau, bet, ai, vis tiek rodaus ... biggrin.gif Bulvė tai tikra

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 09, 23:40)
Negaliu rolleyes.gif (Mirvaval mane primuštų hihihi.gif).  Ir, tiesą sakant, tiiiiiiiiingiu jau šiandien kraut į flickrą ir t.t. Manjana smile.gif

ei bigsmile.gif aš irgi labai susidomėjus ir ... vis tik, pagalvojus... gal kartais mano kažkada buvusi bulvikė čia kuom nors dėta? a? bigsmile.gif
bulvikė smile.gif

ir primušt aš nemokėčiau...kažkaip ir kažkodėl manau, kad niekaip nesugebėčiau... unsure.gif biggrin.gif

Ka - tikrai perlas, o ne bulvė smile.gif

mamagute - lotuliukas.gif NEREALU!!! kaip taikliai! vis tik jie ne "spintos" ar "rėmai"... jie - BULVĖS lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 11 10, 18:18)
ir aš šiek tiek pasižaidžiau su sūnum temai "Bulvė" . Daugelio reikalavimų gal ir neįvykdžiau, bet, ai, vis tiek rodaus ... biggrin.gif Bulvė tai tikra

Gerai cia padaret su sunum lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti