QUOTE(Afrė @ 2013 11 09, 21:49)
o atvirukus dalini už bet kokios parodos aplankymą?
o ne..
buvo akcijų atrakcijų pora, ir pakaks. gal kada vėl padarysiu, bet kaip nors įsipareigoti vartojant žodžius "visas, visada, bet koks" nenoriu, ypač savo finansų sąskaita
kita vertus, buvo labai akivaizdu,
ką toks skatinimo būdas paveikė ir pastūmėjo. tikiuosi, kad vienas ar du kartai su išorine motyvacine pagalba padėjo ar padės, o gal primins žmonėms, koks tai kaifas
arba ne. gal kitiems visai nepatiko tos parodos ir ėjimo procedūros, ale nesmagu prisipažint, nes egzistuoja nuomonė, kad išsilavinusiam žmogui privaloma į jas eiti. aš tai nuomonei nelabai ir prieštarauju,
bet tik jei yra vidinis poreikis, o ne kažkokia prievarta, kurią sąlygoja baimė netapti arba nebūti tuo išsilavinusiu žmogumi. pvz., aš į teatrą retai vaikštau, nes neturiu poreikio. ir neapsimetinėju, varnelių nerenku.
įsivažiavau. rytinė tryda
pastarasis dalinimas buvo už nuotraukas iš visuomeninio transporto, pateiktas iki lapkričio pradžios
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 11 09, 23:15)
Gavau! Nulėkiau su prožektoriumi patikrinti atgyvenos
Padrėkęs toks nuo darganos, pasiraitęs, bet ir šitai prie bendros atviruko nuotaikos pritiko
Ačiū!
dar pamąsčiau, kad mano autobusinė foto neblogai į koliažą su atviruku liptų
gerai, kad gavai, blogai, kad padrėkęs. pasirodysi?
mano atmintis prasta, prisimenu tik vieną, kurį vienai Jūsų išsiunčiau, nes jis man pačiai labai patiko
va jei man kas nors imtų tokius atvirukus siuntinėti, kaip man patiktų... ak..