Vel stebet atidziau sia tema pradejau... Kaip visos istobulejusios. Negaliu atsigrozeti jusu Kalediniams groziams
Hytka, kokie puikus ND palyginus su tais kuriuos mes darydavom pries 2 metus. Is tikrto tai dziugu, kad ND reikalaujama ne tik technikos bet ir ideju. Taip tik geresni rezultatai pasiekiami... Nors ND as seniai atsiskaiciusi, bet jauciuosi visiska naujoke
Kartoju savo pirmus ND, o tai užsivertė pokalbiais
Iks, nea, deja, neturiu ranku, galvojau, kad siai savaitei si uzduotis Dienos man jau susimaise...
Gryžau iš po laaaaaaaabai ilgo savaitgalio
Iks - tu nereali su tais savo kūriniais. Akyse stovi tavo parolimpinis koliažas, bučiau žuvusi su tokia gauta foto
Erika - taip pat kaip visada
Papildyta:
jei dar reikia pliuso, tai aš jį uždedu
Iks - tu nereali su tais savo kūriniais. Akyse stovi tavo parolimpinis koliažas, bučiau žuvusi su tokia gauta foto
Erika - taip pat kaip visada
Papildyta:
QUOTE(Hytka @ 2013 12 09, 13:33)
Antras namu darbas
jei dar reikia pliuso, tai aš jį uždedu
QUOTE(Dincelis @ 2013 12 09, 20:08)
Gryžau iš po laaaaaaaabai ilgo savaitgalio
(...)
(...)
Tikrai nemanau, kad būtum pražuvusi. Kaip tik galvoju, kad tą foto galima vartyti skersai išilgai ir sugalvoti milijoną interpretacijų. Neįsigilinus, teoriškai tik svarstant - galbūt... Bet tą patį lengva pasakyti apie daugelį foto. Mane štai gal žmonių foto būtų išgąsdinusi. Labai mažai praktikos, o ir žmogus - ne daiktas... Bet gal sumąstyčiau ką, jei visai nebūtų kur trauktis. Ir ačiū už nerealumą
Paadvokatausiu. Nagi, duokit kas Reeeee tą vieną trūkstamą taip Gal aš kaip nors kreivai matau, bet, mano galva, jos bandymas visai neblogas, a? Kabliukų galima rasti, bet ar jie esminiai 1 ND kontekste? Jei klystu, tai ir man asm. būtų įdomu išgirsti
Mačiau Pandrę , gaila, kad pabėgo, gal tinkamos vantos nerado
QUOTE(Reeeeee @ 2013 12 09, 18:25)
Iks prašo, tai TAIP
QUOTE(Reeeeee @ 2013 12 09, 18:25)
duodu TAIP (jei dar reik) ir be prašymo, nes ND tikrai geras
QUOTE(Iks @ 2013 12 08, 12:09)
...Turiu pripažinti, kad per tą parolimpinį galvosūkį tik žilė galvon ir nesakysiukas ( ) uodegon Pridariau N variantų, marias laiko paleidau vėjais, bandydama sugiminiuoti atspalvius ir tekstūrą, bet kuo labiau stengiausi, tuo popieriai prastėjo
Taigi: Iks + Pandrė (jei ji savo variantą atpažins ... atsiprašau, išmurzinau gerokai, bet niekaip kitaip nepavyko pritemdyti)
P.S. Pandre, rašei, kad pati turi idėją savo nuotraukai ir ketini ją įgyvendinti, o gal jau laikai seife. Būtų labai smalsu pamatyti
P.P.S. Žirklinį paukštį bandau užpatentuoti , nes su juo/jais kilo dar mln idėjų, galbūt rutuliosiu seriją.
Taigi: Iks + Pandrė (jei ji savo variantą atpažins ... atsiprašau, išmurzinau gerokai, bet niekaip kitaip nepavyko pritemdyti)
P.S. Pandre, rašei, kad pati turi idėją savo nuotraukai ir ketini ją įgyvendinti, o gal jau laikai seife. Būtų labai smalsu pamatyti
P.P.S. Žirklinį paukštį bandau užpatentuoti , nes su juo/jais kilo dar mln idėjų, galbūt rutuliosiu seriją.
Puikiai, Iks. Savaji atpazistu nors ir su siokiais tokiais pakeitimais, bbet jie tinka ir patinka tokie.
turiu pripazinti, kad jauciau, jog gavai manaja nuotraukele (vis tik reikia tiketi nuojauta ). Susidorojai ir interpretavai nuostabiai.
Del savos idejos (seifas dar tuscias) kol kas per galva nesiverciu. Bus atostogos, pabandysiu. Ir nieko, oj nikeo panasaus I tavaji nebus. Idomu kitus tavo matytus variantus butu pamatyti, bet jei pavargai su tuo koliazu, tai ir nereikia, nes sis nauostabus. Einu I Flickr ir bus mano megstamiausiuju sarase
Tu tikrai draugauji su fantazija. Molodiec
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 12 08, 16:33)
Iks, tobulas koliažas Tu turbūt žmogus, kuris su fantazija jokių problemų neturi
100proc pritariu
Gruodžio 10 diena...iki Kalėdų liko 14 dienų!!!
Papildyta:
ellux idek savo nuotraukyte ir i flickr temute skirta advento kalendoriui http://www.flickr.co...57637337666055/
Papildyta:
ellux idek savo nuotraukyte ir i flickr temute skirta advento kalendoriui http://www.flickr.co...57637337666055/
Jėėė, Pandre, smagu buvo rasti Tavo - bendraautorės - palaiminimą Vadinamasis vargas ( ), kurį patyriau derindama, dėliodama, sukiodama, klijuodama, tikrai nenuėjo šuniui ant uodegos. Įgavau naujos patirties, apsičiuopiau savuosius Achilo kulnus, o ir idėjų kt. darbams netikėtai radosi Nežinau, ar tikrai įgyvendinsiu likusius sumanymus, pastebėjau, vos tik viešai ką prisideklaruoju, taip ir стоп машина, нет бензина Tad palieku savieigai. O Tavąjį variantą labai labai smalsu būtų pamatyti.
Parolimpinis koliažas
Po Iks tik savižudis gali rodytis, bet kadangi jau turiu, nebetempsiu gumos. Kaip ne kartą minėjau, visam šiam procese įdomiausia tai - minties rutuliojimas, fotografavimas...O rezultatai nenuspėjami
Gautos nuotraukos nekeičiau visai, bandžiau jau savąją pritempt. Tema laaaabai plati, apie būtį, prasmę ...gal reikėjo iki Trijų Karalių galvą laužyt, bet apsistojau ties viena vizija.
Jei gavos šiaip sau variantas, dar turėsiu laiko. Minčių dar turiu. Man pačiai kad ir ne visu 100 %, bet patinka, iš šalies vėl kitaip matysis...
saigha + mamagute/gutejj
Po Iks tik savižudis gali rodytis, bet kadangi jau turiu, nebetempsiu gumos. Kaip ne kartą minėjau, visam šiam procese įdomiausia tai - minties rutuliojimas, fotografavimas...O rezultatai nenuspėjami
Gautos nuotraukos nekeičiau visai, bandžiau jau savąją pritempt. Tema laaaabai plati, apie būtį, prasmę ...gal reikėjo iki Trijų Karalių galvą laužyt, bet apsistojau ties viena vizija.
Jei gavos šiaip sau variantas, dar turėsiu laiko. Minčių dar turiu. Man pačiai kad ir ne visu 100 %, bet patinka, iš šalies vėl kitaip matysis...
saigha + mamagute/gutejj
IKS as irgi labai norejau pagirti tavo koliaza, jis ir man tobulai atrodo. Kai pamaciau, tai tik WOW