Prisižadėjau Maggie, tad...
Savaitės tema: LANGAS
Langas į Europą, į ateitį, į praeitį, gal net į save ir savo sielą, atviras, uždaras, užkaltas, išdaužtas, gobiamas užuolaidų, vienas pats ar žmogaus/gyvūno/natiurmorto fonas, fas/anfas, iš toli, iš arti, vienas ar daugybė jų, tikras ar interpretuotas, galbūt sluoksnis (double expo), atspindys (jei toks, būtinai nuneškite į Koretės atspindžių konkursą ), galbūt net šaltis išrašys languos tulpes ramunes - žodžiu, kaip tik susišvies Jūsų lakioji fantazija
Savaitės potemė (įkvėpta Say, tikiuos, negausiu kuoka per galvą už beždžioniavimą ): SVOGŪNAS
Įprastasis, baltasis, rausvasis, poras, svogūno laiškai... Užduotis analogiška bulvių ir česnako temoms
Labas
Iks, o tai Maggie juk buvo paskelbus tema "RANKOS"? Ar as klystu?
Iks, o tai Maggie juk buvo paskelbus tema "RANKOS"? Ar as klystu?
QUOTE(sbo @ 2013 12 09, 11:35)
Neklysti, bet aną pirmadienį (t.y. antradienį, nes pavėlavo). Šiandien - naujas pirmadienis, nauja tema (Maggie skelbdavo vakarop, nesu tikra, ar galėsiu vakare, tad paskelbiau ryte, nes pažadėjau pavaduoti ). Jei turi rankas, tai būtinai nešk jas čia
Hytka, iš kur žinai, per kurią vietą brautis pas mane? Tu ten du lapus sujungusi turi,kad ryškus brūkšnys matosi? Ir man nesvarbu, kad vos gal sakyčiau tamsu... bet gražiai sužaidei su rytine šviesa Ir dar PARIS Aš vis dar neatsigaunu ir svaigstu, kuriu planus,kaip pavasarį ten nusigauti DIDELIS TAIP Turi susikūrusi flickerio paskyrą? Jei ne, prašau susikurk Dar pastebėsiu Tave Ieškom mokinukių
P.S. Kurioje dalyje Šveicarijos apsistojusi?
P.S. Kurioje dalyje Šveicarijos apsistojusi?
Hytka, TAIP su minusu (pirmoje foto horizontas kreivokas, ar matai?). Bet galiu tik pagirti, kad pažaidei su šviesa, šešėliais, koregavai riešutinę/centrinę kompoziciją
Hytka
Taip
ir aš negaliu atsispirt Paryžiuj ir šešėliams...
Taip
ir aš negaliu atsispirt Paryžiuj ir šešėliams...
Hytka, nustebink mane su ND
Iks, kažin ar kreivas? nes eifelis nekrenta O tiesiog netinkamas kampas arba ne tiesiai lapas padėtas ir tiek žinių
Iks, kažin ar kreivas? nes eifelis nekrenta O tiesiog netinkamas kampas arba ne tiesiai lapas padėtas ir tiek žinių
QUOTE(Afrė @ 2013 12 09, 13:11)
tai ir aš apie tą patį ir tiek žinių
O jau galvojau, viskas, pasiduodu
Dabar ir as ta sujungima matau Prisipazistu, kai keliau, neatkreipiau demesio...
Su perdarymu dabar sudetinga, sviesa "iskeliavo", reiktu laukti kito sauleto ryto...
Afre, as Berne. Gal ir tu cia kur netoli?
QUOTE(Hytka @ 2013 12 09, 13:46)
O jau galvojau, viskas, pasiduodu
Dabar ir as ta sujungima matau Prisipazistu, kai keliau, neatkreipiau demesio...
Su perdarymu dabar sudetinga, sviesa "iskeliavo", reiktu laukti kito sauleto ryto...
Perdaryti niekas ir nereikalauja Tik ateityje stenkis atkreipti dėmesį į visus kadro dėmenis