Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Iks, tobulas koliažas smile.gif Tu turbūt žmogus, kuris su fantazija jokių problemų neturi biggrin.gif
Atsakyti
Antras namu darbas 4u.gif

ISO 100, 42 mm, f/22, 3.0 sek
user posted image

ISO 100, 42 mm, f/10, 0.6 sek
user posted image

ISO 100, 2 mm, f/5, 1/6 sek.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 12 08, 15:33)
Iks, tobulas koliažas smile.gif Tu turbūt žmogus, kuris su fantazija jokių problemų neturi  biggrin.gif

Ačiū! smile.gif ...Kaip visad - netikėta. Aš galbūt per daug užsikabinusi už pirminio sumanymo, kuris nepavyko, tasai turėjo būti... hmm... paklodinis biggrin.gif, gal 4 dalių. Šis - kompromisas, užtat ir siuntu viduje. Fantazija? Na, skųstis negaliu, gal ir nėra neišsemiami aruodai, bet tam(tiems) kartui(kartams) randu iš kur pasiimti wink.gif

---

Hytka, man nepatinka, kad pagrindinis herojus (o ir visas vaizdas) kažkoks liguistai išbalęs, neraiškus, beveik miglotų kontūrų. Ir pasirinktas rakursas - nea. Labai nuobodžiai centruota, nėra kažkokios kompozicinės intrigos, išsiskiriančio akordo. Pagrindinį riešutėlį siūlyčiau atverti, manau, būtų žaismingiau, gal ir fokusas lengviau, aiškiau priliptų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 08 gruodžio 2013 - 16:10
QUOTE(Iks @ 2013 12 08, 11:09)
PPP.S. Ka, labai dėkinga už pagalbą. Flickro SET'ą akimirksiu perkandau, su PS - sunkiau, truputį neįžiebiu tame filmuke, ką Tu ten spaudai, tad šį suklijavau ne su PS, tiap liap, bet iki kito karto pažadu išmokti smile.gif

-----

Say, žinok, aš rimtai jaučiu tuštumą, pareitum, ką..?  smile.gif

Tai nors tiek. biggrin.gif O ko nesupratai darant koliažą? Kaip foto atsiduria ant to balto lapo? Aš paspaudžiu pelės kairį klavišą ir tempiu ant jo. Matei, reikia trumpai luktelėti, kol pradeda rodyti baltą foną. smile.gif

Nors pririštų čia nėra, kas kur nori vaikšto, kada nori vaikšto kaip katinai, bet ir aš jau Say pasigendu. smile.gif

QUOTE(Iks @ 2013 12 08, 14:25)
Et, Ka, nežinojau apie black day flickre, gaila, būčiau prisidėjusi prie protesto, nes dabar tik ta italiano versija ir guodžia...

Nieko, užtat įkėlei laaaaaaabai gerą koliažą. wub.gif
Atsakyti
Iks, meniskas koliazas, man patinka smile.gif

Beje, aciu uz komentarus del tulpes foto. Taip, norejosi kazka "islauzti" idomesnio, gal ir nelabai itikinamai pavyko, o ta tulpe kur su medienomis, tai cia toks mano "mianas" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 12 08, 16:14)
*Tai nors tiek. biggrin.gif O ko nesupratai darant koliažą? Kaip foto atsiduria ant to balto lapo? Aš paspaudžiu pelės kairį klavišą ir tempiu ant jo. Matei, reikia trumpai luktelėti, kol pradeda rodyti baltą foną.  smile.gif
**Nieko, užtat įkėlei laaaaaaabai gerą koliažą.  wub.gif

*Turėjau masę problemų, ir kaip tą baltą lapą pasigaminti, ir foto, jei bandydavau atitempti, užvirsdavo ant to lapo (o gal visai ne to, nežinau biggrin.gif) visu svoriu, ūgiu ir ilgiu. Pamėginsiu kada rimčiau prisėsti ir jei nepavyks, kreipsiuos privačios konsultacijos, kol Tu tokia gera 4u.gif
**Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 12 08, 14:25)
Et, Ka, nežinojau apie black day flickre, gaila, būčiau prisidėjusi prie protesto, nes dabar tik ta italiano versija ir guodžia...

o aš jau ir pripratau prie naujos versijos tongue.gif reikia priimti naujus variantus irgi biggrin.gif

O čia judvi kalbat apie koliažą PS? ar kokioj kitoje programoje?
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 12 08, 16:28)
o aš jau ir pripratau prie naujos versijos tongue.gif reikia priimti naujus variantus irgi biggrin.gif

O čia judvi kalbat apie koliažą PS? ar kokioj kitoje programoje?

Čia Tu apie beta versiją? Man asm. ji buvo tragiškai nepatogi. Žiūrėt nepatogu, komentuot nepatogu, favoritai įslaptinti nežinia kur ir kaip. Iš manęs pakaks, kad Yahoo naująją versiją norom nenorom bandau kramtyti, bet, nors negaliu nieko pakeisti, ji objektyviai durna biggrin.gif
Taip, apie PS koliažą. Aš su PS vis vilkinu draugystę, tad ir užbuksavau bandydama ten pasijusti kaip namuos biggrin.gif

---

SBO, ačiū.
Aš tik už bandymus. Nebandant tai jau tikrai nepavyks niekas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 08 gruodžio 2013 - 16:43
QUOTE(Iks @ 2013 12 08, 16:38)
Čia Tu apie beta versiją? Man asm. ji buvo tragiškai nepatogi. Žiūrėt nepatogu, komentuot nepatogu, favoritai įslaptinti nežinia kur ir kaip. Iš manęs pakaks, kad Yahoo naująją versiją norom nenorom bandau kramtyti, bet, nors negaliu nieko pakeisti, ji objektyviai durna biggrin.gif
Taip, apie PS koliažą. Aš su PS vis vilkinu draugystę, tad ir užbuksavau bandydama ten pasijusti kaip namuos biggrin.gif

---

SBO, ačiū.
Aš tik už bandymus. Nebandant tai jau tikrai nepavyks niekas wink.gif

Na taip trūkumų yra,bet juk jas visada tobulina smile.gif
Skaičiau ir nesupratau kaip jūs ten su tais koliažais,bet aš darau ši taip:
PS: file-new. Tada vėl eini per file-place, ir iš katalogo pasirenki po vieną foto. Jei reikia pamažinti ar padidinti nuotraukas, nuspaudžiate shift ir už kampučio ją stumdote. Visada padėjus foto reikia place užtvirtinti.
Papildyta:
Merginos, kurios dalyvavote Help Portrait, man įdomu kaip sekėsi, kokie Jūsų įspūdžiai?
Atsakyti
Gruodžio 9 d. Iki Šv. Kalėdų liko 15 dienų..

Uždekime Advento žvakelę ir savo širdyje smile.gif

user posted image
Atsakyti
Iks aš apšalusi nuo tavo fantazijos, koliažas T-O-B-U-L-A-S
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 12 09, 09:27)
Iks aš apšalusi nuo tavo fantazijos, koliažas T-O-B-U-L-A-S

O aš tobulai apšalusi nuo tokių komentarų smile.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti