QUOTE(Afrė @ 2013 12 05, 14:10)
Advento kalendorius, gražiai tęsiamas ir nesiruošiu kabinėtis prie nuotraukų
Vis atsiranda niekšų, kurie kabinėjasi?
Juokai juokais, bet manau, kad fotografijos temoje net ir Advento kalendorius nėra visiškai šventa karvė. Tad pareikšti asm. nuomonę (norėtųsi vengti žodžio "kabinėtis", peršančio mintį apie piktus kėslus, kurių - tikiu - niekas neturi) apie (tegu proginį) foto darbą nėra kažkokia didžiulė nuodėmė
Pasisakau, nes aktyviausiai "kabinėjausi"
ir pasijutau mažumėlę paliesta. Mano argumentus gal kiek silpnina tas faktas, kad pati kalendoriaus kūrime nedalyvauju, bet jei dalyvaučiau, tikrai laukčiau nuomonių įvairovės, kokios tos nuomonės bebūtų - su + ar - ženklu. Tariamoji nuosaka (dalyvaučiau, laukčiau), aišku, ne įrodymas, bet esu nuoširdi (kaip visad
)...
Tikiu, kad Afrė galbūt apskritai nieko neturėjo omenyje, tik save pačią. Bet jei A.kalendorius yra kažkokia išimtis iš taisyklių, norėčiau būti informuota
Ir nenervinti nei autorių, nei publikos
Savaime suprantama, suvokiu, kad kalendorius skirtas šventinės atmosferos įsileidimui į temą, suvokiu, kad jį "vartome" kur kas atlaidžiau, į tai atsižvelgiu, bet... gal per mažai?
QUOTE(Hytka @ 2013 12 05, 14:33)
Laukiau visa ryta, kad prasviesetu, bet tas rukas nesitrauke. O kai pasitrauke, tau saule toli toli jau nukeliavus buvo...
Fokusavau su automatiniu, o prie automatikos negalejau keisti kitu parametru. Bet va belaukdama tavo atsakymo skaitinejau fotaparato naudojimo instrukcijoje ir atradau, kaip fokusuojant rankiniu budu nepriartinti 5 kartus fokusuojamo vaizdo. Prasviesejo dabar man
Kilstelėjau antakius
Kaip tai? Ar nepataikėme kartais į Babelį?, gal nesusikalbame? Ar Tu tikrai turi omeny TIK automatinį FOKUSAVIMĄ, o ne apskritai automatinį režimą?