Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2013 12 03, 14:20)
bet noreciau paprasyt ateinanti pirmadieni, kad mane pavaduotum. nes zinau, kad tikrai negalesiu.

sutarta wink.gif
Atsakyti
Savaites tema: rankos.

Pasitelkit vaizduote, improvizuokit, experimentuokit, zaiskit, ziurekit abstrakciai.
Atsakyti
rankos

user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 12 03, 03:20)
Gruodžio 3d. Ar jau sugalvojote kalėdinį norą?  bigsmile.gif  Iki Kalėdų liko 21 diena  wink_3.gif

Emocija labai patinka, taip jau rimtai..... bohe grazus, kadravimas, labai žavi languota "varlytė", bet ant languotų marškinukų prapuola g.gif
Atsakyti
Gruodžio 4-oji, iki Kalėdų liko 20 dienų!

user posted image
Atsakyti
Hmm, kuo arčiau Kalėdų, tuo mažiau šurmulio čia... (nežinau, ką prilipdyti sakinio pabaigoje: smile.gif ar unsure.gif )
Atsakyti
Gruodžio 5-oji diena. Iki Šv. Kalėdų liko 19 d. bigsmile.gif

Apsidairykime aplinkui- gal kam reikia mūsų pagalbos ? Nelikime abejingi heart.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 12 05, 09:33)
Gruodžio 5-oji diena. Iki Šv. Kalėdų liko 19 d. bigsmile.gif

Apsidairykime aplinkui- gal kam reikia mūsų pagalbos ?  Nelikime abejingi    heart.gif http://farm8.staticf..._33067843a9.jpg

Man! man! reikia pagalbos bigsmile.gif Ir šalta, ir balta, ir liūdna, ir skrist negaliu, ir nenoriu, net jei galėčiau, ir neskrist nenoriu, ir apskritai, nežinau, ko noriu biggrin.gif
Man visai patiko Tavo kalendoriaus lapelis:) Tasai aukštielninkas baltas paukštis prašosi įv. pagalvojimų, ne tik apie paukščius. Tik gaila, kad šakelė, kurios taip įsikibęs laikosi tasai aukštynkojis, remte įsiremia į kadro pakraštį, labai norisi prilipdyti šalia jos kažkokios (viltingos wink.gif) erdvės.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 12 05, 10:53)
***Man! man! reikia pagalbos bigsmile.gif Ir šalta, ir balta, ir liūdna, ir skrist negaliu, ir nenoriu, net jei galėčiau, ir neskrist nenoriu, ir apskritai, nežinau, ko noriu biggrin.gif
* Man visai patiko Tavo kalendoriaus lapelis:)
Tasai aukštielninkas baltas paukštis prašosi įv. pagalvojimų, ne tik apie paukščius.
**Tik gaila, kad šakelė, kurios taip įsikibęs laikosi tasai aukštynkojis, remte įsiremia į kadro pakraštį, labai norisi prilipdyti šalia jos kažkokios (viltingos wink.gif) erdvės.

* labai nuobodi frazė... biggrin.gif
** kaip aš bandžiau tą šakelę palikti tiestis kažkur tolyn...matyt įdėjau per mažai pastangų, nes nepavyko rolleyes.gif
***Smagu man , supratai mano pagalvojimus... ateik, apkabinsiu , sušildysiu, paguosiu... bash.gif Pardon... friends.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 12 05, 10:10)
(...) Smagu man , supratai mano pagalvojimus... (...)

Suprast gal lengviau buvo nei nesuprast wink.gif Mintis lyg ir visai paprasta, aiški, bet šįkart dėl to paprastumo ji man ir patiko - kad išsivertei be parodomosios patetikos, kad balta, gražu, bet... liūdna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 05 gruodžio 2013 - 10:40
QUOTE(Iks @ 2013 12 05, 11:36)
, bet... liūdna.

taip, liūdna... Gal ir ta šakelė prisidėjo prie to liūdesio...O tai , vadinasi, reik kito pagalbos, kito ištiestos rankos, palaikymo... tos vilties...
Atsakyti
Afre, geriau?

user posted image

user posted image

user posted image

P.S. padariau keliom dienom "dingau", nes uzpuole mus 4-is is 5-iu kazkoks zarnyno virusas verysad.gif
Atsakyti