Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 12 02, 19:19)
Na, gal žmogus norėjo įsitikinti, ar tikrai tamsu, prie starto linijos juk kyla daug klaustukų... Aš simpatizuoju pastangoms, išgirdo apie AF, pasibandė, perdarė.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 12 02, 17:01)
O juostos pavydėsiu, jei apsispręsi. Kai pirkau nikoną+KIT, galvojau, kad visam gyvenimui ir dar anūkams paliksiu, po to užsimaniau šviesesnio obj., dabar noriu plataus kampo ir juostos. Deja, negaliu sau nieko leisti, bet stversiu pirmai progai pasitaikius smile.gif

Ganėtinai pavėluotai papildymą pastebėjau ax.gif
Aš tai vis pagalvoju, kad pradinė investicija į juostą mažesnė negu į skaitmeną (prastos skaitmenos "mokymuisi" net nesiruošiu pirkti, vaikystėje mokiausi groti prastu akordeonu, irgi pirktu specialiai "mokymuisi", tai visus septynis metus nuoširdžiai nekenčiau juo groti, po muzikos mokyklos baigimo net nebepažiūrėjau, o dabar galvoju, gaila, kad taip išėjo, groti smagu - tai nenoriu, kad su fotografija taip pat baigtųsi "besimokant" biggrin.gif), tik va kad su juosta jau vis tiek norisi žinoti, ką darai ir ką tikiesi gauti, o ne aklai šaudyti ir tada po dviejų savaičių pasižiūrėti, ką gavai, ir bandyti iš naujo biggrin.gif Bet kokiu atveju anksčiau ar vėliau (arba DAR vėliau biggrin.gif) žaisiu ir su juosta, nežinau kuo, bet labai traukia.
Atsakyti
Vakaro žiūriniai: Patrick Lichfield
Atsakyti
QUOTE(Opšra @ 2013 12 02, 18:44)
tada po dviejų savaičių pasižiūrėti, ką gavai, ir bandyti iš naujo biggrin.gif

mane tas ir veža, kad nematai kaip gavosi, lauki, knieti nagai... o kai pamatai dar labiau norisi skaitmeną mest į šoną ir tik juosta fotkinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 12 02, 18:52)
mane tas ir veža, kad nematai kaip gavosi, lauki, knieti nagai... o kai pamatai dar labiau norisi skaitmeną mest į šoną ir tik juosta fotkinti wink.gif

Aš noriu mokytis greitai ir patogiai, bent iš pradžių biggrin.gif Na, kad ir namų darbus atsiskaityti - įdomu, kiek laiko tam prireiktų su juosta? biggrin.gif

O prie žiūrinių ir aš noriu truputį prisidėti, kadangi dar nespėjau peržiūrėti viso temų archyvo, tai nežinau, gal kada nors jau ir buvo, bet mane vakar labai sužavėjo Elliott Erwitt paveikslėliai (ir dar čia daugiau, jeigu kam įdomu) smile.gif

P.S. Hytka, pas mumi pageidautina netrinti nuotraukų, o palikti jas ateities kartų tobulėjimui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opšra: 02 gruodžio 2013 - 19:32
QUOTE(sayonara @ 2013 12 02, 18:44)

Suryjau skaniai wink.gif

QUOTE(Opšra @ 2013 12 02, 19:28)
Aš noriu mokytis greitai ir patogiai, bent iš pradžių biggrin.gif Na, kad ir namų darbus atsiskaityti - įdomu, kiek laiko tam prireiktų su juosta? biggrin.gif
as mumi pageidautina netrinti nuotraukų, o palikti jas ateities kartų tobulėjimui smile.gif

Matai 5ND nukristų biggrin.gif vis mažiau daryt reikėtų wink.gif
Atsakyti
Gruodžio 3d. Ar jau sugalvojote kalėdinį norą? bigsmile.gif Iki Kalėdų liko 21 diena wink_3.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 03 gruodžio 2013 - 02:23
QUOTE(-Tynka- @ 2013 12 03, 03:20)
Gruodžio 3d. Ar jau sugalvojote kalėdinį norą?  bigsmile.gif  Iki Kalėdų liko 21 diena  wink_3.gif

Matyti, kad noras bus laaabai rimtas bigsmile.gif

Labas rytas smile.gif Einu galvoti norų smile.gif
Atsakyti
Gal esat iš Kauno ar žadat lankytis jame? smile.gif --->PARODA

...

-Tynka-, patiko Tavasis kalėdinių norų galvotojas smile.gif

...

Likom be savaitės temos

...

Einu nagrinėt žiūrinų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 03 gruodžio 2013 - 10:13
QUOTE(Iks @ 2013 12 03, 10:41)
...
Likom be savaitės temos
...

nia nia smile.gif as cia.
besedint darbe, o viena koja (tiksliau mintimis) visai ne darbe - kazkokia streso bedugne.

bus tema neuzilgo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 12 03, 11:18)
nia nia smile.gif as cia.
besedint darbe, o viena koja (tiksliau mintimis) visai ne darbe - kazkokia streso bedugne.
bus tema neuzilgo  doh.gif

Nustok stresuoti smile.gif Viskas bus geriau, nei tikiesi wink.gif Malonu, jei atneši temą, bet nesiversk ten per galvą, jei ką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 03 gruodžio 2013 - 14:14
QUOTE(Iks @ 2013 12 03, 15:13)
Nustok stresuoti smile.gif Viskas bus geriau, nei tikiesi wink.gif Malonu, jei atneši temą, bet nesiversk ten per galvą, jei ką 4u.gif

atnesiu, po pietu (tuoj einu valgyt). bet noreciau paprasyt ateinanti pirmadieni, kad mane pavaduotum. nes zinau, kad tikrai negalesiu.
Atsakyti