QUOTE(Iks @ 2013 12 02, 16:44)
Man užsikimšo galva, pradedu nesuprasti tekstų
Bet dėl visa ko - fotoaparato padėtis PROCESE, žinoma, keičiasi, kol gaudai objektą, kuriam nori įlipdyti fookusą. Bet po to fotikas turi grįžti prie starto linijos, su pusiau nugnybtu fokusu. Jei Tu ne apie tai, tai tada apie ką aš
Tada nesučytinau
Aš, matai, iš to tavojo (akivaizdžiai nesuprasto) teksto pagalvojau, kad oficialus reikalavimas yra nejudinti nei daiktelių, nei fotiko, ir arba rankytėmis arba naudojant AF taškus (kurių šiais laikais ir iki 51 būna, daugiau nemačiau, gal ir dar daugiau, tai su tiek tikrai įmanoma ir nejudinti) pagauti tikslų fokusą. Bet viskas gerai, aš puiki šaunuolė, sąžiningai atlikusi namų darbus (ir visai nesvarbu, kad dar ne visus
) (čia ne tik Afrė nori paglostymų, aš irgi
).
QUOTE(Afrė @ 2013 12 02, 16:46)
apie perkadravimą kalbi
Bet jei turi daug fokusavimo taškų, tai baika
Aš iki šiol nemoku eprkadruoti ir dabar susidūriau su juosta taip, košmaras man
tad centruoti mokausi
Va palyginimas - aš kokią paklodę prirašiau, bandydama aiškinti, ką aš iš Iks parašymo supratau ir kaip reikia mane suprasti, o va, žmogus dviem žodžiais viską pasakė...
Kur lakoniškumą ir aiškumą parduoda, su nuolaida, pageidautina?
Aš vis gundausi pradėti ne nuo skaitmenos, o nuo juostos - aptikau, kad darbe (kitoms reikmėms naudojamas) skaneris puikiai tinkamas juostų skanavimui, tai visai neblogos galimybės, taip sakant. Tik kad turbūt labai nepraktiška būtų tas juostas gadinti, apie fotografiją tiek nutuokiant kaip karvei apie mėnulį...