Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dinceliui balionelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 12 01, 21:25)
Dinceliui balionelis 4u.gif

Sbo ir česnakas fainas ir pilvuko dydis yspūdingas blink.gif nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 12 01, 21:35)
Sbo ir česnakas fainas ir pilvuko dydis yspūdingas  blink.gif  nestuke.gif  4u.gif

Aga, nedaug jau liko ax.gif
Atsakyti
Mano tulpė savaitinei temai smile.gif Kaip visada, komentarai laukiami.
user posted image
Dar keli variantai kitokios tulpės Flickr'e:
http://www.flickr.com/photos/silvute1/
Atsakyti
SBO, paprastai, jaukiai, neišradingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 12 01, 02:05)

Iki Kalėdų liko 23 dienos...

Dailus angelas,,, puikiai tinkantis adventui.
Atsakyti
Gruodžio 2d.
Laikas jau paruošti atvirukus sveikinimams. Iki Šv.Kalėdų liko 22 dienos!!!
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 12 01, 22:11)
Mano tulpė savaitinei temai smile.gif Kaip visada, komentarai laukiami.
http://i065.radikal....0a72ad20439.jpg
Dar keli variantai kitokios tulpės Flickr'e:
http://www.flickr.com/photos/silvute1/

SBO, pasigedau kokybės. Matyti, kad ketinai iš tulpės išspausti kažką įdomesnio, bet nepasakyčiau, kad itin sėkmingai šįkart smile.gif Galbūt norėtųsi, kad tulpė įžūliai spoksotų žiūrovui į akis, atverdama gelmę, slypinčią po žiedlapių sijonu... smile.gif Nes dabar sunku suprasti, kur link vedamas žiūrovo žvilgsnis. Ir žiedlapiams man trūksta minkštumo, gaivos, švelnumo. Skiauterė iš lapų kitu atveju gal ir būtų visai įdomi, šiuo - (man) ne, čia - būtent čia - man vis tik trūksta > kūniškumo, primena dažnai neitin vykusiai atrodančias žmonių fotografijas, kai anieji guli ant pilvo ir tabaluoja kojomis, o kadre susidaro įspūdis, kad tos kojos dygsta tiesiai iš galvos ar dar nežinia iš kur smile.gif Manęs nežavi ir apatinis balkšvas blynas, jo paskirtis neaiški, o jis pakankamai ryškus, kontūringas, kad tiesiog nepastebėtum.
Flicre matytų variantų su pliauskomis, tiesą sakant, nelabai supratau. IMG_5158 lyg ir matyčiau kažkokią užuominą į motinystę, bet... Vis tiek glumina - ar tai pasaka apie pinokį?, ar tai mažosios tulpės vystyklai?, kodėl vaikas pririštas (auklėjimo metodai? biggrin.gif)... Na, man per grubiai tulpė suporuota su mediena, nesižiūri, neįtikina rolleyes.gif
Apžvalgą gerokai komplikuoja tiesiai į monitorių spiginanti saulė (aha, ir vėl pasirodė, kai ne taip jau jos reikia), tad jei pamačiau, ko ten būt nebuvę, atsiprašau biggrin.gif
Linkėjimai pilvelio gyventojui smile.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 12 01, 22:23)
SBO, paprastai, jaukiai, neišradingai smile.gif

Išradingu minoru užbaigei pakankamai mažorinį komentarą biggrin.gif

---------
Mielas tas Advento kalendorius... Bet vis tik tikėjausi išradingesnių sprendimų, kalėdinių poteksčių, vandenženklių, ne taip lengvai nuspėjamų užuominų... Tikėjausi nustebti. Bet tai gal mano problema. Gal neįsikirtau į žaidimo esmę... O priminimai - liuks, ypač tokiam Paganeliui kaip Iks biggrin.gif - atrodo, šiemet nepramiegosiu Kalėdų niekaip. Afre, dailus radijas (?) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 02 gruodžio 2013 - 12:49
Perdaryti pirmi namu darbai 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hytka: 02 gruodžio 2013 - 13:10
Hytka , o jei ne tas "šiukšlynukas" ant pagrindo ir šiek tiek daugiau erdvės?...
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 12 02, 13:58)
Hytka ,  o jei ne tas "šiukšlynukas" ant pagrindo ir šiek tiek daugiau erdvės?...

Ikeliau naujai nauju rakursu nufotografavus. Su daug erdves virsuje mirksiukas.gif Kaip dabar?
Atsakyti
Rakursas geresnis, bet tie "pabarstukai" man vis tiek akis bado smile.gif palauk dar kitų nuomonių
Atsakyti