Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 11 30, 23:35)
Žalumą, mano galva, atitaikei stebuklingai, lyg būtum nulipusi tais Gizzy laipteliais ir pasiskabiusi žalumynų tiesiai iš jos sodelio smile.gif Tik kodėl formatas toks mažulytis?, sunku detaliau apžiūrėti, pablusinėti wink.gif Aš daryčiau kažkokį tarpelį tarp foto.

Na na, buvau nuvykus iki tų laiptelių, todėl ir teiravausi praeitą kartą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dėl Iks - pablusinėjimui (taip senai besegiau foto, kad yra ką prisiminti blush2.gif )

user posted image
Papildyta:
QUOTE(sbo @ 2013 11 30, 23:48)

Galite ir komentuoti smile.gif

Nepaprastai skanus česnakas, spalvos wub.gif o atspindžiai viską pagyvina 4u.gif
Atsakyti
Toks metas - tylus stebuklo laukimas...
Toks metas, kai angelas praskrenda arti arti, pakutendamas skruostą
Nakties angelas, dienos angelas...

user posted image

Tuoj auš pirmasis advento rytas
Iki Kalėdų liko 23 dienos...

Atsakyti
Dinceli, kadangi iš manęs būtų kažkur 0,000000000000000001 mičiūrino, tai man tikra mistika, po kokius raistus Tu parolimpiškai siautėjai biggrin.gif Man patinka viena į kitą sustatytos lėkštės, savotiškai atkartoja Gizzy laiptus smile.gif ...Apatinės, į lėkštes nepatekusios šakelės glumina - ar tikrai Tau jų reikėjo, ...kodėl? Jei jos dėl spalvinio upelio atitikmens, taip, spalviškai susišaukia, bet tuomet man jas visas norėtųsi matyti, nes dabar jos lyg įsibrovėlės per klaidą...
Būtų įdomu išgirsti Gizzy komentarą.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 30, 20:57)
Pažadai čia ne pirmą kartą ištirpsta lyg cukrus arbatoje wink.gif

...
Papildyta:

rekomenduoju visoms, kam nesvetimas geras kinas, pasižiūrėti La Grande Belezza". Čia įkėliau man patikusią The Guardian apžvalgą, youtubėje pilna anonsų ir pan. Didžiai fotografinis filmas, kaip čia sakome kartais. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 12 01, 10:58)
...
Papildyta:

rekomenduoju visoms, kam nesvetimas geras kinas, pasižiūrėti La Grande Belezza". Čia įkėliau man patikusią The Guardian apžvalgą, youtubėje pilna anonsų ir pan. Didžiai fotografinis filmas, kaip čia sakome kartais. Sėkmės smile.gif

O Iks citata prie ko? g.gif Nors, tiesą pasakius, aš tik to žmogaus citatomis čia ir gyva hihihi.gif
O Tu grįši pas mus? Žiedelio nenusimaut, nenusikirpt kasų dar?
Ačiū už rekomendaciją smile.gif
---
Saigha, aš susipykusi su matematika, bet vis tik - ar tikrai iki Kalėdų 23 d.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 01 gruodžio 2013 - 11:18
QUOTE(Dincelis @ 2013 12 01, 01:30)
Nepaprastai skanus česnakas, spalvos  wub.gif o atspindžiai viską pagyvina  4u.gif

Aciu Dinceli, kad pastebejai 4u.gif
Atsakyti
pirma Kalėdų diena 25 gruodžio
tai iki Kalėdų liko gruodžio 2,3,.......23,24 ( iš viso 23 dienos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigha: 01 gruodžio 2013 - 12:01
QUOTE(saigha @ 2013 12 01, 11:59)
pirma Kalėdų diena 25 gruodžio
tai iki Kalėdų liko gruodžio 2,3,.......23,24 ( iš viso 23 dienos  smile.gif

kiek kartų sau sakiau nesivelti į matematinius ginčus biggrin.gif Man meška užlipusi ant kalkuliatoriaus biggrin.gif , nekreipkit dėmesio
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 11 30, 23:02)
GIZZY + Dincelis  (vasara mano lėkštėje)

Mano manymu liuks, spalvos labai atitaikytos, tikrai atrodo, kad is ten skintos sakeles smile.gif Ir sakeles tos, kurios nepatekusios i lekstes, man visai netrukdo, atvirksciai, man jos ten labai tinka, be ju gal butu per daug tvarkinga, o ir spalviskai su upeliu jos labai ziurisi smile.gif Tik tarpelio tarp nuotrauku ir man noretusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 12 01, 13:10)
Mano manymu liuks, spalvos labai atitaikytos, tikrai atrodo, kad is ten skintos sakeles  smile.gif Ir sakeles tos, kurios nepatekusios i lekstes, man visai netrukdo, atvirksciai, man jos ten labai tinka, be ju gal butu per daug tvarkinga, o ir spalviskai su upeliu jos labai ziurisi  smile.gif Tik tarpelio tarp nuotrauku ir man noretusi  ax.gif

Gizzy, Iks: Nu brales... išbandyta viskas su tuo tapeliu tarp nuotraukų buvo, bet nugalėjo "ne tarpelis" lotuliukas.gif Rudos šakelės ir turėjo priduoti truputį betvarkės, kad neatrodytų taip sterilu... na gal čiut čiut daugiau jų turėjo būti... per kokį milimetrą lotuliukas.gif
Na, laukiam kitų "olimpiečių" !!!
Papildyta:
QUOTE(sbo @ 2013 12 01, 12:31)
Aciu Dinceli, kad pastebejai 4u.gif

Neeee... nuuuu.... tokių pro akis aš nepraleidžiu! Dar kartą giriu už pagautą apšvietimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 01 gruodžio 2013 - 14:07
Truputį pasimečiau, namų darbus čia kelti? Ar į flickr'o grupę?
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2013 12 01, 14:30)
Truputį pasimečiau, namų darbus čia kelti? Ar į flickr'o grupę?

Čia smile.gif
Atsakyti