Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Opšra @ 2013 11 30, 15:33)
Piktos tetos su bizūnais, bijūnais ir kitokiomis kankinimo priemonėmis šviežienoms neleidžia nuotraukų karpyti sad.gif

Nekarpiau schmoll.gif Ikeliau i Fotor koliazu programa, ten jas is sonu automatiskai nukirpo. Daryti namu darba is naujo?
Papildyta:
"Cielos" nuotraukos koliaze padarytame su Picasa:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2013 11 30, 14:47)
Nekarpiau  schmoll.gif Ikeliau i Fotor koliazu programa, ten jas is sonu automatiskai nukirpo. Daryti namu darba is naujo?

Taip iš naujo. Nes ND neturi būti koliažiuojami ar kitomis programomis apdirbinėjami wink.gif Keliam natūralų produktą po vieną foto. Pirmame psl ten tik pvz sudėti,kad nebūtų prikrauta "n+k" foto wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

oho, sm fotografija kokia paturbinta pasidarė, džiugu stebėt smile.gif perverčiau flickr'e albumą, įdomūs žaidimai, įdomūs darbai, yra kur akis paganyt, šaunuolės! smile.gif
Atsakyti
Tada dedu is naujo 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Hytka,
Pagal kokią programą norėtum studijuoti? Easy ar - anot Svajonės mūsų - paturbintą? biggrin.gif
Nes:
-matyti, kad supranti, kas yra fokusas ir gali pasireguliuoti, kur jį tupdyti. To prašo ND užduotis, Tu ją įvykdei.
Bet.
-Paturbintieji pedagogai gerokai išponėjo, išlepo, todėl ir tikisi, kad pirmasis žingsnis ne tik bus žengtas, bet dar ir pakankamai elegantiškai, grakščiai, estetiškai, su polėkiu wink.gif To Tavajam debiute pasigedau. Nepatinka pagrindas, jo faktūra, raštas, įstrižai kertantis kadrą ir įteigiantis kažkokį kreivumo įspūdį... Tai gal ir nėra mirtina nuodėmė, bet būtų kur kas gražiau, jei rutuliai puikuotųsi vienspalviame, neutraliame fone. Norėtųsi horizontalaus formato ir kad rutuliai nebūtų išrikiuoti vienas paskui kitą į vieną liniją. ND pavyzdžio šakutėms toks sprendimas nemaišo, nes šešėlių persipynimas, šviesos žaismas anam kadre suardo nuobodulį, pripildo kadrą. Tavajam variante, sutik, to nėra smile.gif
Atrodytų - koks skirtumas, svarbu su techniniais aspektais susidoroti. Bet iš patirties galiu pasakyti, kuo anksčiau atkreipiamas dėmesys į visokias smulkmenas, kontekstus, detales, tuo lengviau po to, išsivysto tam tikri sąlyginiai refleksai, kurie tikrai nepamaišo wink.gif
Lauk kitų nuomonių. Ir sveika prisijungusi, žinoma smile.gif
P.S. man lyg šviesiau truputį norėtųsi, bet dėl to nesu įsitikinusi, manasis laptopas ne pirmos jaunystės, negaliu juo labai kliautis
...taip seniai kas benešė ND, jaučiu geroką kvalifikacijos suskystėjimą biggrin.gif , pati jau nesu tikra, ar nereikalauju kartais dangiškų migdolų (o gal kaip tik atvirkščiai hihihi.gif). Kolegės, q-q rolleyes.gif

---

Opšra, neužmiršk, kad turi ne tik pareigas, bet ir teises neturėti jokių pareigų biggrin.gif Pažadai čia ne pirmą kartą ištirpsta lyg cukrus arbatoje wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 30 lapkričio 2013 - 21:05
Aciu, Iks 4u.gif
Perdarysiu namu darba, noriu ne tik ismokti, bet ismokti gerai, arba labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2013 11 30, 21:19)
Aciu, Iks  4u.gif
Perdarysiu namu darba, noriu ne tik ismokti, bet ismokti gerai, arba labai gerai smile.gif

Pagirtinas nusiteikimas smile.gif
Beje, nežinau, kiek ta teta Iks galima pasikliauti, bet ji manytų, kad reikėtų tuos rutulius fotografuot iš žemiau, ji galvotų, kad toks rakursas tiems rutuliams būtų tik į naudą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 30, 20:57)
Opšra, neužmiršk, kad turi ne tik pareigas, bet ir teises neturėti jokių pareigų biggrin.gif Pažadai čia ne pirmą kartą ištirpsta lyg cukrus arbatoje wink.gif

Pirmiausia pamaniau, kad čia jau mano iškištas ausis depiliuoji už žodį apie svetimus namų darbus, kai savųjų dar toli gražu nepadarius... Bet atsisveikinusi su aukos vaidmeniu (biggrin.gif) supratau, kad čia apie mano baimę tas ausis išvis rodyt biggrin.gif
Žinau, kad jei savo pažado neįvykdysiu, niekieno arbatos nesugadinsiu, bet pačiai kažkaip labai norisi. Tik kad, *riebus keiksmažodis*, Vilniuje nėra gražių atvirukų doh.gif Bet rasiu. Iki liepos pabaigos tikrai rasiu biggrin.gif

P.S. mano žvairos akys sako, kad normali ta šviesa Hynkos paveikslėliuose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opšra: 30 lapkričio 2013 - 22:12
Sveikos ir sveiki!
Visi jau laukia to kalėdų senio, kuris visiems neša dovanas, o aš šiandienai atnešu parolimpinį koliažą smile.gif

GIZZY + Dincelis (vasara mano lėkštėje)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 30 lapkričio 2013 - 22:03
QUOTE(Iks @ 2013 11 30, 22:55)
Pagirtinas nusiteikimas smile.gif
Beje, nežinau, kiek ta teta Iks galima pasikliauti, bet ji manytų, kad reikėtų tuos rutulius fotografuot iš žemiau, ji galvotų, kad toks rakursas tiems rutuliams būtų tik į naudą wink.gif

Aciu, uz patarima smile.gif Dabar galva pilna deriniu, ka, kur, kaip sudeti. Laukiu rytojaus sviesos, kad isbandyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hytka: 30 lapkričio 2013 - 22:33
QUOTE(Dincelis @ 2013 11 30, 22:02)
Sveikos ir sveiki!
Visi jau laukia to kalėdų senio, kuris visiems neša dovanas, o aš šiandienai atnešu parolimpinį koliažą  smile.gif

GIZZY + Dincelis  (vasara mano lėkštėje)
http://farm6.staticf..._5b7548235e.jpg

Žalumą, mano galva, atitaikei stebuklingai, lyg būtum nulipusi tais Gizzy laipteliais ir pasiskabiusi žalumynų tiesiai iš jos sodelio smile.gif Tik kodėl formatas toks mažulytis?, sunku detaliau apžiūrėti, pablusinėti wink.gif Aš daryčiau kažkokį tarpelį tarp foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 30 lapkričio 2013 - 22:38
Sveikos 4u.gif
Atnesu zadeta cesnaka. Nors ir ryskiai pavelavus, bet visvien pasirodysiu ax.gif
user posted image
Daugiau variantu Flickr'e
http://www.flickr.com/photos/silvute1/
4u.gif
Galite ir komentuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 30 lapkričio 2013 - 22:49