Atnešu kitokį česnaką nu ne į temą, bet šovė tokia mintis, su tulpe dar nešovė
QUOTE(Mangute @ 2013 11 28, 19:35)
na visai įdomiai šovė
noriu pakeisti, ten negeras formatas
QUOTE(Ka @ 2013 11 28, 11:27)
Turiu lensbaby muse. Esu patenkinta. Fokusuoti nėra lengva, bet verta pasistengti. Rezultatai savotiški, įdomūs.
As renkuosi tarp composer pro with double glass optic ir composer pro with sweet 35 optic...Linkstu prie sweet 35 ...
Lensbaby muse man pasirode per daug sudetinga naudoti...oh my...visus pirstus reikia idarbinti, vajei..
Mangute,
apie 1: skerspjūvis įdomus, bet pati foto jokia, tokia visai "namų_darbinė", todėl tik pagalvoji akimirką, kas galėjo būti ir ko, deja, nėra.
apie 2 (2 var.): o ši - good Tiesa, teoriškai būtų smalsu pažiūrėti, kas būtų buvę, jei būtų nueita iki (tikėtino) var. Nr.3, tarkim, jei kabintumeisi už to, kad toks česnakas gali asocijuotis su moters krūtine ar pelėda ir tą mintį būtum kaip nors rutuliojusi. Skamba gal ir tiesmukiškai, bet visai įsivaizduoju ir netiesmukiškus variantus
Papildyta:
Kad man kas perleistų Tavo vargą, Tavo Kalėdų senį ir Tavo +17°C
apie 1: skerspjūvis įdomus, bet pati foto jokia, tokia visai "namų_darbinė", todėl tik pagalvoji akimirką, kas galėjo būti ir ko, deja, nėra.
apie 2 (2 var.): o ši - good Tiesa, teoriškai būtų smalsu pažiūrėti, kas būtų buvę, jei būtų nueita iki (tikėtino) var. Nr.3, tarkim, jei kabintumeisi už to, kad toks česnakas gali asocijuotis su moters krūtine ar pelėda ir tą mintį būtum kaip nors rutuliojusi. Skamba gal ir tiesmukiškai, bet visai įsivaizduoju ir netiesmukiškus variantus
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 11 29, 07:10)
As renkuosi tarp (...) oh my...visus pirstus reikia idarbinti, vajei..
QUOTE(Iks @ 2013 11 29, 10:13)
Mangute,
Papildyta:
Papildyta:
valioooooo! jūs neįsivaizduojat kaip aš džiūūūgauju!!!!
QUOTE(Iks @ 2013 11 29, 09:13)
Na siandien tik +10C ir lietus. O kita savaite sako gali buti salta... netgi -1C, tai gali ir pasnigt netycia jei krituliu bus. Savotiskai laukiu
Gal kas turėtų noro papasakoti, kaip su PS meistraujami koliažai? Taip ir neprisikviečiu parolimpinių mūzų kol kas. Šiaip ne taip ištempiau vieną paliegusį variantą, nesu nuo jo bez uma, bet galvoju, reikia nors jį turėt atsarginėje kišenėje, jei reikalai iki 3 karalių nepasitaisys... Pabandžiau juodraštinį variantą suklijuoti kažkokiam picmonkey fabrikėlyje, formato lyg ir neiškraipė (kaip kad picasa), bet raiška labai sumažėjo... O PS žinau tik kaip gradient map susirasti, daugiau nieko nebemoku ir - teisinuos - šiuo metu visai nesugebu mokytis, galva sutinusi Būčiau dėkinga, jei kas paprotintų dėl to koliažo, nepasiųsdamas į google ar dar toliau
Tema kažko užbuksavo..? Bet gal atsigaus nuo Advento kalendoriaus, premjera, reikia manyti, jau rytoj pat
Tema kažko užbuksavo..? Bet gal atsigaus nuo Advento kalendoriaus, premjera, reikia manyti, jau rytoj pat
QUOTE(Iks @ 2013 11 30, 12:04)
Gal kas turėtų noro papasakoti, kaip su PS meistraujami koliažai? Taip ir neprisikviečiu parolimpinių mūzų kol kas. Šiaip ne taip ištempiau vieną paliegusį variantą, nesu nuo jo bez uma, bet galvoju, reikia nors jį turėt atsarginėje kišenėje, jei reikalai iki 3 karalių nepasitaisys... Pabandžiau juodraštinį variantą suklijuoti kažkokiam picmonkey fabrikėlyje, formato lyg ir neiškraipė (kaip kad picasa), bet raiška labai sumažėjo... O PS žinau tik kaip gradient map susirasti, daugiau nieko nebemoku ir - teisinuos - šiuo metu visai nesugebu mokytis, galva sutinusi Būčiau dėkinga, jei kas paprotintų dėl to koliažo, nepasiųsdamas į google ar dar toliau
Galiu pasakyti kaip as darau tik nzn ar as teisingai darau. Kitaip nemoku afre ispeike mano picasa tai teko greitai ismomti su ps daryti koliazus
zodziu pasidarau nauja balta lapa, tada i ji suvelku nuotraukas . Susidedu norimais tarpais ir tada iskerpu gal yra koks kitas budas. Nzn. Neieskojau.
Mangute, ačiū. Man ir Ka pagalbos ranką ištiesė ( ), tad su Jūsų pagalba, matau, neprapulsiu
QUOTE(Hytka @ 2013 11 30, 14:09)
Sveikos
Labai noreciau prisijungti i jusu bureli. Savarankiskai mokausi fotografuoti, del to jusu kritika ir pagalba butu labai i nauda
Pirmas namu darbas:
Labai noreciau prisijungti i jusu bureli. Savarankiskai mokausi fotografuoti, del to jusu kritika ir pagalba butu labai i nauda
Pirmas namu darbas:
Piktos tetos su bizūnais, bijūnais ir kitokiomis kankinimo priemonėmis šviežienoms neleidžia nuotraukų karpyti
Tik įkišau ausis ir bėgu lauk. Gėda čia savo kailį rodyti. Prisižadėjau dalykų ir nesugebu padaryti, ką prisižadėjau. Bet aš dar pasitaisysiu, turiu vilties