Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Atnešu kitokį česnaką smile.gif nu ne į temą, bet šovė tokia mintis, su tulpe dar nešovė smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 28 lapkričio 2013 - 18:48
QUOTE(Mangute @ 2013 11 28, 19:35)
Atnešu kitokį česnaką smile.gif nu ne į temą, bet šovė tokia mintis,

na visai įdomiai šovė smile.gif
Atsakyti
noriu pakeisti, ten negeras formatas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 11 28, 11:27)
Turiu lensbaby muse. Esu patenkinta. Fokusuoti nėra lengva, bet verta pasistengti.  smile.gif Rezultatai savotiški, įdomūs.

As renkuosi tarp composer pro with double glass optic ir composer pro with sweet 35 optic...Linkstu prie sweet 35 ...
Lensbaby muse man pasirode per daug sudetinga naudoti...oh my...visus pirstus reikia idarbinti, vajei.. biggrin.gif
Atsakyti
Mangute,
apie 1: skerspjūvis įdomus, bet pati foto jokia, tokia visai "namų_darbinė", todėl tik pagalvoji akimirką, kas galėjo būti ir ko, deja, nėra.
apie 2 (2 var.): o ši - good smile.gif Tiesa, teoriškai būtų smalsu pažiūrėti, kas būtų buvę, jei būtų nueita iki (tikėtino) var. Nr.3, tarkim, jei kabintumeisi už to, kad toks česnakas gali asocijuotis su moters krūtine ar pelėda ir tą mintį būtum kaip nors rutuliojusi. Skamba gal ir tiesmukiškai, bet visai įsivaizduoju ir netiesmukiškus variantus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 11 29, 07:10)
As renkuosi tarp (...) oh my...visus pirstus reikia idarbinti, vajei.. biggrin.gif

Kad man kas perleistų Tavo vargą, Tavo Kalėdų senį ir Tavo +17°C biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 29 lapkričio 2013 - 09:17
QUOTE(Iks @ 2013 11 29, 10:13)
Mangute,
apie 1: skerspjūvis įdomus, bet pati foto jokia, tokia visai "namų_darbinė", todėl tik pagalvoji akimirką, kas galėjo būti ir ko, deja, nėra.
apie 2 (2 var.): o ši - good smile.gif Tiesa, teoriškai būtų smalsu pažiūrėti, kas būtų buvę, jei būtų nueita iki (tikėtino) var. Nr.3, tarkim, jei kabintumeisi už to, kad toks česnakas gali asocijuotis su moters krūtine ar pelėda ir tą mintį būtum kaip nors rutuliojusi. Skamba gal ir tiesmukiškai, bet visai įsivaizduoju ir netiesmukiškus variantus smile.gif
Papildyta:
Kad man kas perleistų Tavo vargą, Tavo Kalėdų senį ir Tavo +17°C  biggrin.gif

valioooooo! jūs neįsivaizduojat kaip aš džiūūūgauju!!!! clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 29, 09:13)

Kad man kas perleistų Tavo vargą, Tavo Kalėdų senį ir Tavo +17°C  biggrin.gif

Na siandien tik +10C ir lietus. O kita savaite sako gali buti salta... netgi -1C, tai gali ir pasnigt netycia jei krituliu bus. Savotiskai laukiu bigsmile.gif

Atsakyti
Gal kas turėtų noro papasakoti, kaip su PS meistraujami koliažai? Taip ir neprisikviečiu parolimpinių mūzų kol kas. Šiaip ne taip ištempiau vieną paliegusį variantą, nesu nuo jo bez uma, bet galvoju, reikia nors jį turėt atsarginėje kišenėje, jei reikalai iki 3 karalių nepasitaisys... Pabandžiau juodraštinį variantą suklijuoti kažkokiam picmonkey fabrikėlyje, formato lyg ir neiškraipė (kaip kad picasa), bet raiška labai sumažėjo... O PS žinau tik kaip gradient map susirasti, daugiau nieko nebemoku ir - teisinuos - šiuo metu visai nesugebu mokytis, galva sutinusi sad.gif Būčiau dėkinga, jei kas paprotintų dėl to koliažo, nepasiųsdamas į google ar dar toliau smile.gif

Tema kažko užbuksavo..? Bet gal atsigaus nuo Advento kalendoriaus, premjera, reikia manyti, jau rytoj pat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 30, 12:04)
Gal kas turėtų noro papasakoti, kaip su PS meistraujami koliažai? Taip ir neprisikviečiu parolimpinių mūzų kol kas. Šiaip ne taip ištempiau vieną paliegusį variantą, nesu nuo jo bez uma, bet galvoju, reikia nors jį turėt atsarginėje kišenėje, jei reikalai iki 3 karalių nepasitaisys... Pabandžiau juodraštinį variantą suklijuoti kažkokiam picmonkey fabrikėlyje, formato lyg ir neiškraipė (kaip kad picasa), bet raiška labai sumažėjo... O PS žinau tik kaip gradient map susirasti, daugiau nieko nebemoku ir - teisinuos - šiuo metu visai nesugebu mokytis, galva sutinusi sad.gif Būčiau dėkinga, jei kas paprotintų dėl to koliažo, nepasiųsdamas į google ar dar toliau smile.gif

Tema kažko užbuksavo..? Bet gal atsigaus nuo Advento kalendoriaus, premjera, reikia manyti, jau rytoj pat rolleyes.gif

Galiu pasakyti kaip as darau tik nzn ar as teisingai darau. Kitaip nemoku biggrin.gif afre ispeike mano picasa tai teko greitai ismomti su ps daryti koliazus biggrin.gif

zodziu pasidarau nauja balta lapa, tada i ji suvelku nuotraukas . Susidedu norimais tarpais ir tada iskerpu smile.gif gal yra koks kitas budas. Nzn. Neieskojau.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Labai noreciau prisijungti i jusu bureli. Savarankiskai mokausi fotografuoti, del to jusu kritika ir patarimai butu labai i nauda smile.gif
Pirmas namu darbas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hytka: 30 lapkričio 2013 - 14:37
Mangute, ačiū. Man ir Ka pagalbos ranką ištiesė ( 4u.gif), tad su Jūsų pagalba, matau, neprapulsiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2013 11 30, 14:09)
Sveikos smile.gif

Labai noreciau prisijungti i jusu bureli. Savarankiskai mokausi fotografuoti, del to jusu kritika ir pagalba butu labai i nauda smile.gif
Pirmas namu darbas:

Piktos tetos su bizūnais, bijūnais ir kitokiomis kankinimo priemonėmis šviežienoms neleidžia nuotraukų karpyti sad.gif

Tik įkišau ausis ir bėgu lauk. Gėda čia savo kailį rodyti. Prisižadėjau dalykų ir nesugebu padaryti, ką prisižadėjau. Bet aš dar pasitaisysiu, turiu vilties unsure.gif
Atsakyti