Maggie, fotkinu kaip ir šimtai jau senokai fotografuojančių žmonių - kai jau nebėra poreikio nei kam ką parodyt, nei įrodyt nebesikeliu 6 ryto gaudyt šviesos, nebėgu su fotiku į lauką iškritus pirmam sniegui/šerkšnui ir pražydus aguonoms, praktiškai nebenoriu jokios naujos technikos, nebesiekiu išbandyt savęs 100 naujų žanrų Žinau, ką moku, ir kas man patinka. Komercija neužsiimu, nors retkarčiais kam nors paprašius, pafotkinu. Esu vedus fotografijos terapijos užsiėmimus - bandžiau derinti pomėgį ir savo pagrindinę specialybę. Šiuo metu daugiausia fotkinu "po namus", nes tuo gyvenu. Mėgstu kam nors priklausyti, todėl esu čia:) Turiu savo puslapį (senokai beatnaujintą) ir šiaip taip gyvuojantį profilį kūdroje.
Labas :)sorry jaigu sutrugdysiu,bet jaigu nesunku ar galit man paaiskint:ar imanoma su canon 550d 18-55 sulieti vaizda ? Nes maziausia diafragma man iseina nustatyti 3.5...Jaigu fotografuoju vaika gamtoi,nesigauna ,kad butu graziai sulietas vaizdas.Aciu !
QUOTE(Maike @ 2013 11 08, 21:22)
Labas :)sorry jaigu sutrugdysiu,bet jaigu nesunku ar galit man paaiskint:ar imanoma su canon 550d 18-55 sulieti vaizda ? Nes maziausia diafragma man iseina nustatyti 3.5...Jaigu fotografuoju vaika gamtoi,nesigauna ,kad butu graziai sulietas vaizdas.Aciu !
Jeigu perskaitytumėte 1psl informaciją apie namų darbus (3 ir 4) būtent apie tai,kaip keičiasi fonas už objekto
Afre Aciu,kartais atrodo skaitau , o ten taip viskas neaiskiai parasyta , kad nieko nesuprantu.Temsiu ryt vaikus i parka bandymams
QUOTE(Maike @ 2013 11 09, 03:21)
Afre Aciu,kartais atrodo skaitau , o ten taip viskas neaiskiai parasyta , kad nieko nesuprantu.Temsiu ryt vaikus i parka bandymams
Manau,kad šitie ND tokie aiškūs, kad nėra ko nesuprasti. P.S. nebent instrukcija visiškai neskaityta
Gaziulka, vakar kartu su vyru Tavo foto tyrinėjom O plačią juostą kur ryškinat? Man aktualu tik spalvota.
mėgaujuos jūsų
spalvotas plačias ryškina Procentras, šiaip daug info, reikalingos juostininkams, yra Senosios fotografijos temos pradžioj, naudokitės į sveikatą
spalvotas plačias ryškina Procentras, šiaip daug info, reikalingos juostininkams, yra Senosios fotografijos temos pradžioj, naudokitės į sveikatą
mano bulviu bandymai
kad ir kaip ieskojau sudygusiu ar pavytusiu neradau ir kazin ar imanoma kai dar visai neseniai po bulviakasio
nemoku i flirck'o tema ideti
kad ir kaip ieskojau sudygusiu ar pavytusiu neradau ir kazin ar imanoma kai dar visai neseniai po bulviakasio
nemoku i flirck'o tema ideti
Idedu ir as savo bulves interpretacija
http://farm8.staticf..._c6a876b9a3.jpg
http://farm8.staticf..._c6a876b9a3.jpg
Gaziulka, kai kurios Tavo foto iki šiol stovi prieš akis. Ačiū
Say, nevidone , man kiaurą šeštadienį maniakinė cherchez la bulvė depresija Įsitraukiau kaip visiškas ligonis
Gavau atviruką, gerumėlis tiek reversas, tiek aversas AČIŪ
Say, nevidone , man kiaurą šeštadienį maniakinė cherchez la bulvė depresija Įsitraukiau kaip visiškas ligonis
Gavau atviruką, gerumėlis tiek reversas, tiek aversas AČIŪ
Gaziulka, su malonumu pasiziurinejau
Bulvikes
Bulvikes