Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 11 26, 09:23)
Pagaliau smile.gif Dar minutė kita ir mane gal būtų išgriovusi isterija biggrin.gif Et, pripranti prie kažkokio nerašyto ciklo čia, ir imi nerimauti jam trinkant smile.gif
Priedo prie tulpių nebus?

priedo - tai gvazdikų? biggrin.gif ne, šį kartą nebus biggrin.gif čia ne floristikos tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 26, 13:55)
priedo - tai gvazdikų? biggrin.gif ne, šį kartą nebus biggrin.gif čia ne floristikos tema biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Na gyva turėjau omeny, nes pas mane pvz yra ir negyvų labai įdomių, medinių ir iš karoliukų biggrin.gif Na visokio bieso žmonės prisigalvoja juk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2013 11 26, 20:53)
Na gyva turėjau omeny, nes pas mane pvz yra ir negyvų labai įdomių, medinių ir iš karoliukų biggrin.gif Na visokio bieso žmonės prisigalvoja juk biggrin.gif

bijau ir įsivaizduot biggrin.gif

labas rytas, ciocės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 26, 12:55)
(...) biggrin.gif (...) biggrin.gif (...) biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2013 11 26, 13:11)

злые вы, уйду я от вас biggrin.gif

---
Kur ta saulė buvo aną savaitgąlį? blink.gif Kur bus šį? Antrą dieną erzina šviesos efektais, kai nėra kada, nėra kaip, nėra kur. Prakeikimas.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 27, 08:47)
<...> nėra kada, nėra kaip, nėra kur <...>

Jeigu šiais laikais ir mokinukai sugeba atrasti, kada ir kaip, ir kur, tai jau tamstai tikrai nederėtų tuo teisintis...
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Opšra @ 2013 11 27, 12:04)
Jeigu šiais laikais ir mokinukai sugeba atrasti, kada ir kaip, ir kur, tai jau tamstai tikrai nederėtų tuo teisintis...
biggrin.gif

Aš apie fotografiją ax.gif O tu apie ką - "bijau ir įsivaizduoti" biggrin.gif
Apsisprendei dėl technikos?; kada grįši čia su visa amunicija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 27 lapkričio 2013 - 14:51
QUOTE(Iks @ 2013 11 27, 14:49)
Aš apie fotografiją ax.gif  O tu apie ką - "bijau ir įsivaizduoti" biggrin.gif
Apsisprendei dėl technikos?; kada grįši čia su visa amunicija?

Apsispręsti tai lyg ir apsisprendžiau, akys įsimylėjo ir rankos tiesiasi tik į vieną, bet kankina vis kažkokie kirminėliai - ar tikrai reikia, ar tikrai tokio protingo, ar dabar, bet išsimokėtinai, ar palaukti keletą mėnesių ir tada ramiai nusipirkti... Žodžiu, kaip kokia trylikmetė ant dietos - suvalgyti man tą pomidorą pietums, ar užteks vien agurko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 27, 09:10)
bijau ir įsivaizduot biggrin.gif
labas rytas, ciocės smile.gif

o man idomu. parodyk smile.gif
nors omeny turejau ko gero gyvas geles.
QUOTE(Iks @ 2013 11 27, 09:47)
злые вы, уйду я от вас biggrin.gif

---
Kur ta saulė buvo aną savaitgąlį? blink.gif Kur bus šį? Antrą dieną erzina šviesos efektais, kai nėra kada, nėra kaip, nėra kur. Prakeikimas.

my prosto shutniki biggrin.gif

na.. sian ir sniego padave.
Atsakyti
Pas ka sniegas pas ka +17C biggrin.gif

Ka, berods turi lensbaby.... papasakok truputi, a blush2.gif Ar mielas daiktas? Ir kuris pas tave...composer?
As savo kaledu seniui pasakiau siemet isrinkti dovana nuo sirdies, nesvarbu ar triusikai ar siaip koks niekutis, svarbu kad galvotu apie mane ir rinktu...Tai po keliu dienu mastymo manasis senis pasake "as tau is savo sirdies noriu padovanoti objektyva, bet tikrai nezinau koki...buk gerute, issirink ir bus is mano sirdies..." lotuliukas.gif Tai pagalvojau kad noriu lensbaby ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Opšra @ 2013 11 27, 18:19)
Apsispręsti tai lyg ir apsisprendžiau, akys įsimylėjo ir rankos tiesiasi tik į vieną, bet kankina vis kažkokie kirminėliai - ar tikrai reikia, ar tikrai tokio protingo, ar dabar, bet išsimokėtinai, ar palaukti keletą mėnesių ir tada ramiai nusipirkti... Žodžiu, kaip kokia trylikmetė ant dietos - suvalgyti man tą pomidorą pietums, ar užteks vien agurko sad.gif

lia 4u.gif

i ka rankos tiesiasi?
nes yra cia tokiu dietininkiu daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 11 27, 23:41)
Pas ka sniegas pas ka +17C biggrin.gif

Ka, berods turi lensbaby.... papasakok truputi, a blush2.gif  Ar mielas daiktas? Ir kuris pas tave...composer?

Turiu lensbaby muse. Esu patenkinta. Fokusuoti nėra lengva, bet verta pasistengti. smile.gif Rezultatai savotiški, įdomūs.
Atsakyti