Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2013 11 25, 13:06)
na net nezinau. as, nors nedalyvauju mainuose, manau, kad reiketu ankstint. visada budavo iki triju karaliu ir visdelto vykdavo nesusipratimai. manau naujoje temoje, 1 psl reiketu parasyti raudonu shriftu info, nes dar pasipils klausimai sia tema tai tikrai. as siulyciau issiusti iki 24d. nes tikrai nemaza dalis laukia iki sausio pabaigos wink.gif buvo fintu, kai nesulauke ir iki vasaros.

---------------------------------

Ka, netycia neissisaugojau nuorodos su vaiduokliais, labai norejau pasiziureti, gal galetum priminti..?

Gal ne taip perskaitei? smile.gif Buvo parašyta, kad GAVUSIOS iki sausio 6 dienos turi būti visos. Taip, kad merginos turi pasiskaičiuoti kiek laiko reikės laiškui pasiekti, LT trumpiau, užsienin ilgiau keliauja.
Ir be abejo drinks_cheers.gif , kad reikia parašyti ir temoje apie tai.

Buvo fintas, kad erikamaja taip ir nesulaukė visai iš Tigos nuotraukos. Iki vasaros laukimas, tai čia pavasario mainuose buvo ir netyčia gavosi taip, žmogus gero norėjo, bet paštas bjaurybė pakišo koją.
Tu apie David Galstyan? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 25, 10:42)
Su parolimpiada kol kas vargo vakarienė. Neveikia stūmoklis, neužsiveda variklis. Kažkodėl.

NETIKIU NĖ VIENU ŽODŽIU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 11 25, 14:19)
Gal ne taip perskaitei? smile.gif
Tu apie David Galstyan?  smile.gif

matyt man kazkas susimaise doh.gif

taip. aciu.
Atsakyti
gal taip įdomiau g.gif

user posted image
Atsakyti
Savaites tema: "Tulpe"

viena tulpe, daug tulpiu, macro tulpe, natiurmortine tulpe, nespalvota tulpe ir t.t. pazaiskime su formom, nebijokite fotografuoti is arciau, gali net nesimatyti, jog tai tulpe, pvz.: cia ir cia ir cia

bet susikoncentruokime ties tulpe, kuri yra pagrindinis musu objektas, kuo maziau daiktu nuotraukoje. Ikeliu kelis pvz, kad butu aiskiau kaip kas kur kada.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 11 25, 20:09)
Savaites tema: "Tulpe"

O dar tu tulpiu yra kur nors pirkti? unsure.gif Pas mus tik pavasari buna ju visur, turejom mes pas "mokytoja" sia tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 11 25, 14:48)
NETIKIU NĖ VIENU ŽODŽIU biggrin.gif

Ar apgavau kada? bebe.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 11 25, 17:04)
gal taip įdomiau  g.gif

Man rėžia akį tasai gedulingas rėmas, šiuo atveju, drįstu teigti, netinka toks cool.gif Ir česnakas man lyg per suodinas, šluotgalis beveik pradingęs, O va be lentelės krašto tikrai geriau.

QUOTE(ich @ 2013 11 25, 19:20)
O dar tu tulpiu yra kur nors pirkti? unsure.gif Pas mus tik pavasari buna ju visur, turejom mes pas "mokytoja" sia tema smile.gif

Man savaitės užduotis irgi pasirodė kiek netikėta. LT pirkti gal ir yra, kaip kad braškių ar serbentų. Tiesa, specialiai nesidomėjau, retai kada perku gėlių. Maggie, matyt, žino, kad yra pirkti ir žino, kur gauti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 25 lapkričio 2013 - 21:44
Tulpė būtinai turi būt gyva, "firminė" tradicinė tulpė?
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2013 11 26, 00:16)

manau, kad gyva.
plastmasinę pamačius nuotraukoje tikriausiai nugriūčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 26, 09:14)
manau, kad gyva.

Pagaliau smile.gif Dar minutė kita ir mane gal būtų išgriovusi isterija biggrin.gif Et, pripranti prie kažkokio nerašyto ciklo čia, ir imi nerimauti jam trinkant smile.gif
Priedo prie tulpių nebus?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 26, 10:14)
manau, kad gyva.

aš tai labai įsivaizdavau- ir kaip šešėlį, ir iš popieriaus pagamintą... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 25, 22:43)
Man savaitės užduotis irgi pasirodė kiek netikėta. LT pirkti gal ir yra, kaip kad braškių ar serbentų. Tiesa, specialiai nesidomėjau, retai kada perku gėlių. Maggie, matyt, žino, kad yra pirkti ir žino, kur gauti wink.gif

Maggie myli geles ir zino, kad tulpiu sezonas prasideda blush2.gif isvis geliu zinove del tam tikru aplinkybiu hehe. yra tulpiu, ivairiu, tiek parduotuvese, tiek turgeliuose - klasikines ir kitu rusiu, ivairiu spalvu. nezinau kaip del kitu saliu (ir kokios salys), bet LT ju yra. jei kazkur nera, gal tada kita alternatyvine gele? gal roze? bet cia jau visai kita uzduotis gautusi g.gif gal austoma?
QUOTE(Reeeeee @ 2013 11 26, 01:16)

o kokios buna nefirmines?
taip, butinai tikra, ne dirbtine.
Atsakyti