QUOTE(Ka @ 2013 11 23, 14:22)
Na, tai gal iki trijų karalių, sausio 6 dienos?
na net nezinau. as, nors nedalyvauju mainuose, manau, kad reiketu ankstint. visada budavo iki triju karaliu ir visdelto vykdavo nesusipratimai. manau naujoje temoje, 1 psl reiketu parasyti raudonu shriftu info, nes dar pasipils klausimai sia tema tai tikrai. as siulyciau issiusti iki 24d. nes tikrai nemaza dalis laukia iki sausio pabaigos
buvo fintu, kai nesulauke ir iki vasaros.
QUOTE(sayonara @ 2013 11 22, 09:17)
Nedažnai vartau tuos albumus, nes vis tiek vaizdai neordinariniai, bet žinau, kad mane traukia karo, kančios vaizdai. Kaip musę medus; įklimpsti. Kuo tai paaiškinti, gal kas žino?
Savas versijas vartau galvoje kaip tuos albumus.
gal del to, jog paprasciausiai tai .. idomu? nekasdieniski vaizdai, tokie, kuriu mes nematem. ir is tikru tikriausio zmogisko smalsumo. mane irgi traukia tokie vaizdai. dar patinka erotika/nude - labai ivairaus pateikimo.
QUOTE(Iks @ 2013 11 21, 21:49)
----------
Koks vaiduoklis
Maggie nusinešė
esu esu, galvoju jums nauja tema, kolkas neturiu ideju, bet to nenoriu
tad iki vakaro ieskosiu kazko tokio m.
Ka, netycia neissisaugojau nuorodos su vaiduokliais, labai norejau pasiziureti, gal galetum priminti..?
QUOTE(Sea Girl @ 2013 11 24, 21:53)
Ach...su malonumu perziurejau
As net neturejau savo kaimo...
tiesa anksti jo netekau, mociute pardave sodyba ir atvaziavo su mumis i miesta gyventi kai man buvo ~3-4 metukai. Tai siek tiek miglotai atsimenu jos virtuve, krosni ir pora kambariu, kiema, tvarta...bet visa tai kaip sapnas koks tik likes atmintyje. Veliau nuvaziuodavom i mociutes sesers kaima kartais...Bet tikrai buciau norejusi tureti savo kaima, mielai buciau leidusi vasaras ten...labai patikdavo pas mociutes seseri...deja... O mano vaikai to net nemate
Papildyta:
Jurzole, kur JAV buvai? Kokiose valstijose?
pas mane panasi situacija. kudikystej buvo kaimas. bet kaimas vilniuje. dabar toje vietoje tiek visko, kad baisu. mano tetis, manau, nebutu net apie tai pagalvojes, kad jo tevu namu vietoje bus parduotuves, keliai, namai..
pamenu, pirma karta pamaciau karve, arkli - pas drauge kaime, nzn kiek tixliai metu man buvo. bet man tai buvo taaaip keista. gal del to, jog augau "gatvese" (hehe, nuskambejo, ka), vasaras leidau kiemuose, arciau gamtos netraukia, namo statytis nenoriu (gal tik kolkas? who knows). miestas man - viskas. bet su malonumu ziuriu i kaimo reportazus, daug neiprastu dalyku pamatau.