Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 11 23, 11:12)
Mačiau, kad adresai Kalėdiniams mainams pagaliau išdalinti. Teisingai suprantu, kad pageidautina stengtis, kad foto gavėjas gautų būtent Kalėdoms (±)?

Nezinau, ar cia lankosi ir perskaitys ta, kuri istrauke mane, bet... gruodzio vidury isvaziuoju i kelione ir grisiu tik gerokai po Naujuju. Taigi, jei nepavyks issiusti nuotraukos anksciau (kad NL ji pasiektu ne veliau nei gruodzio 13 d.), tada prasyciau siusti jau tik sausi. Tikrai nepyksiu, gavusi ja veliau mirksiukas.gif

QUOTE(rarity @ 2013 11 23, 21:33)
retai užsuku, bet noriu pasidalinti šia diena. Buvau kaime  bigsmile.gif  Tikrų tikriausiame kaime. Buvo nuostabu  wub.gif

O čia yra trumpas reportažas

http://irma-foto.blo...imas-kaime.html

Aciu uz reportaza 4u.gif Tokia nostalgija apeme, ir spinta visai kaip mociutes, iskaitant siuvinetas staltieseles ir lentynu turini. Tik man irgi noretusi kontrastingesnio j/b, o spalvotas nuotraukas kai kurias i j/b versciau, bet tai turbut subjektyvu ax.gif

Nuliudau, perskaiciusi bloge, kad jau ir Lietuvoj "nėra lengva rasti tikrą kaimą ir žmones, kurie įsileistų į savo gyvenimą"... kazkaip maniau, kad sociai dar pas mus like to autentisko kaimo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 24 lapkričio 2013 - 11:55
QUOTE(Jurzole @ 2013 11 24, 11:53)
Nezinau, ar cia lankosi ir perskaitys ta, kuri istrauke mane, bet... gruodzio vidury isvaziuoju i kelione ir grisiu tik gerokai po Naujuju. Taigi, jei nepavyks issiusti nuotraukos anksciau (kad NL ji pasiektu ne veliau nei gruodzio 13 d.), tada prasyciau siusti jau tik sausi. Tikrai nepyksiu, gavusi ja veliau mirksiukas.gif 
Aciu uz reportaza  4u.gif Tokia nostalgija apeme, ir spinta visai kaip mociutes, iskaitant siuvinetas staltieseles ir lentynu turini. Tik man irgi noretusi kontrastingesnio j/b, o spalvotas nuotraukas kai kurias i j/b versciau, bet tai turbut subjektyvu  ax.gif

Nuliudau, perskaiciusi bloge, kad jau ir Lietuvoj "nėra lengva rasti tikrą kaimą ir žmones, kurie įsileistų į savo gyvenimą"... kazkaip maniau, kad sociai dar pas mus like to autentisko kaimo unsure.gif

Kur jau išleki bigsmile.gif Lauksiu reportažo mirksiukas.gif

Spalvotai, nespalvotai, daugiau - mažiau kontrasto... žaidžiu dabar su tom foto - vakar labai norėjau pasidalinti šviežiais įspūdžiais.
Gal ir yra pas mus dar to kaimo, bet kiek aš klausinėjau draugų, pažįstamų, kolegų, tai arba jau neturi kaimo, arba ten gyvenantys žmonės nenori rodyti savo gyvenimo, savo buities. Labai norėčiau padaryti reportažų ciklą apie kaimą. Tikiuosi, kad pavyks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 11 24, 12:07)
Kur jau išleki  bigsmile.gif  Lauksiu reportažo  mirksiukas.gif

Labai norėčiau padaryti reportažų ciklą apie kaimą. Tikiuosi, kad pavyks  blush2.gif

I pietryciu Azija smile.gif Kalbant apie reportazus, tai Amerikos neseniai pabaigiau pagaliau. I Flickr isvis dar nesukeliau tos keliones nuotrauku, vis ner kada atrinkt ir sutvarkyt, nors jau vos ne pusmetis praejo. O ir peizazai ten daugiausia, gal ir tas faktorius kazkiek stabdo nuo rodymo... ax.gif

Linkiu, kad pavyktu, nes butu labai idomu pamatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 11 24, 12:18)
I pietryciu Azija  smile.gif Kalbant apie reportazus, tai Amerikos neseniai pabaigiau pagaliau. I Flickr isvis dar nesukeliau tos keliones nuotrauku, vis ner kada atrinkt ir sutvarkyt, nors jau vos ne pusmetis praejo. O ir peizazai ten daugiausia, gal ir tas faktorius kazkiek stabdo nuo rodymo... ax.gif

Jurzole, kokios Amerikos? JAV labai domintų, bet ir visa likusioji, Šiaurės ar Pietų - t.p. Lauksiu smile.gif

P.S. Parolimpinių įsipareigojimų nepamirši kraudama lagaminus? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 24 lapkričio 2013 - 12:39

Vieno ko pasigedau skerstuvių reportaže, tai kiaulės svilinimo. Gi jis vienas iš tokių svarbių elementų šiame dalyke. Na, o visa kita gerai parodyta. Atgaivina prisiminimus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 24, 12:26)
Jurzole, kokios Amerikos? JAV labai domintų, bet ir visa likusioji, Šiaurės ar Pietų - t.p. Lauksiu smile.gif

P.S. Parolimpinių įsipareigojimų nepamirši kraudama lagaminus? biggrin.gif

JAV sikart buvau smile.gif Ir namu darbu ta proga buvau gavusi, bet ir tu neprisiruosiu pabaigt ir parodyt... say nesibara, tai as ir neskubu blush2.gif biggrin.gif

Meginsiu nepamirsti ax.gif Nors jau nebezinau, kaip viska suspeti, toks ispudis, kad koki menesi pries Kaledas laikas dvigubu greiciu pradeda pro sali svilpt... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 11 24, 15:06)
JAV sikart buvau smile.gif Ir namu darbu ta proga buvau gavusi, bet ir tu neprisiruosiu pabaigt ir parodyt... say nesibara, tai as ir neskubu  blush2.gif  biggrin.gif

hehehe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2013 11 23, 00:54)
Pas Jus į grupę dar galima įsitrinti? biggrin.gif perksičiau n temų pradžiamokslio, žiūriu sava "šaika" susidarė?
Naujokę fotografę priimsit? Namų darbus atlikinėsiu biggrin.gif

Liabz 4u.gif man dar pries akis viskas, todel labai cekauna su kokiu aparatura atlikinesi namu darbus ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 11 24, 15:06)
JAV sikart buvau smile.gif Ir namu darbu ta proga buvau gavusi, bet ir tu neprisiruosiu pabaigt ir parodyt... say nesibara, tai as ir neskubu  blush2.gif  biggrin.gif

Tai tada, kad nebūtų per lengva kvėpuoti, įpareigoju parodyti biggrin.gif Su Say tarkitės savais kanalais ar per gastronomą, aš tuo tarpu nepaperkama cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 11 24, 17:04)
Liabz  4u.gif  man dar pries akis viskas, todel labai cekauna su kokiu aparatura atlikinesi namu darbus ?smile.gif

canon 600d 18-55 IS II, nieko ypatingo blush2.gif
Bet man pradžiai labai užtenka : ]
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 11 23, 22:33)
Sveikos,

retai užsuku, bet noriu pasidalinti šia diena. Buvau kaime  bigsmile.gif  Tikrų tikriausiame kaime. Buvo nuostabu  wub.gif

O čia yra trumpas reportažas

http://irma-foto.blo...imas-kaime.html

pažiūrėjau viską.. ech... wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ach...su malonumu perziurejau wub.gif As net neturejau savo kaimo... sad.gif tiesa anksti jo netekau, mociute pardave sodyba ir atvaziavo su mumis i miesta gyventi kai man buvo ~3-4 metukai. Tai siek tiek miglotai atsimenu jos virtuve, krosni ir pora kambariu, kiema, tvarta...bet visa tai kaip sapnas koks tik likes atmintyje. Veliau nuvaziuodavom i mociutes sesers kaima kartais...Bet tikrai buciau norejusi tureti savo kaima, mielai buciau leidusi vasaras ten...labai patikdavo pas mociutes seseri...deja... O mano vaikai to net nemate sad.gif
Papildyta:
Jurzole, kur JAV buvai? Kokiose valstijose?
Atsakyti