Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Reeeeee @ 2013 11 22, 23:54)
Pas Jus į grupę dar galima įsitrinti? biggrin.gif perksičiau n temų pradžiamokslio, žiūriu sava "šaika" susidarė?
Naujokę fotografę priimsit? Namų darbus atlikinėsiu biggrin.gif

Kaip tik susidaręs ND vakuumas, tad laukiam atlikėjos scenoje su audringais plojimais biggrin.gif
------------
Teoriškai knietėjo pasisakyti apie sunkių vaizdų trauką, bet.., gal koma užkrečiama, nes jaučiuos su kažkokia bige vietoj galvos rolleyes.gif
------------
Mačiau, kad adresai Kalėdiniams mainams pagaliau išdalinti. Teisingai suprantu, kad pageidautina stengtis, kad foto gavėjas gautų būtent Kalėdoms (±)?
Atsakyti
Gali gauti ir iki Kalėdų. smile.gif Na, pageidautina turbūt būtų, kad visas būtų pasiekę iki Naujų metų ar trijų karalių. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 11 23, 11:15)
Gali gauti ir iki Kalėdų. smile.gif Na, pageidautina turbūt būtų, kad visas būtų pasiekę iki Naujų metų ar trijų karalių.  rolleyes.gif

butu smagu nustatyti terminą iki kada išsiūsti, nes kiek pamenu iš seniau visos skirtingai suprasdavo ir kitos nuliūdusios laukdavo ax.gif Aš tokia jaa su terminais tai jei netiks akmenim nemėtykit:)
Atsakyti
Na, tai gal iki trijų karalių, sausio 6 dienos? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 23 lapkričio 2013 - 13:23
QUOTE(Ka @ 2013 11 23, 13:22)
Na, tai gal iki trijų karalių, sausio 6 dienosrolleyes.gif

pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 11 23, 13:22)
Na, tai gal iki trijų karalių, sausio 6 dienos?  rolleyes.gif

išsiusti ar turi gauti ? blush2.gif
Atsakyti
Gauti. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 11 23, 16:54)

nu va dabar ramiai miegot galėsiu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

retai užsuku, bet noriu pasidalinti šia diena. Buvau kaime bigsmile.gif Tikrų tikriausiame kaime. Buvo nuostabu wub.gif

user posted image

O čia yra trumpas reportažas

http://irma-foto.blo...imas-kaime.html
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 11 23, 21:33)
Sveikos,

retai užsuku, bet noriu pasidalinti šia diena. Buvau kaime  bigsmile.gif  Tikrų tikriausiame kaime. Buvo nuostabu  wub.gif

O kaimas Tavo?
Jau flickre sakiau, kad serija patiko. Kabinėtis visad galima, bet nesinori, užsimaniau į savo vaikystės vasarų kaimą, į kurį dabar itin retai benuvažiuoju...
Čia įdėtoji irgi tokia - labai kaimiška, atpažįstami visi pašaliai, rakandai, net tos užuolaidėlės:), tik man norėtųsi aktyvesnio JB, ne tokio prigesinto smile.gif

---

Ka, nežinau, kaip Tau beatsidėkoti dėl flickro reanimacijos oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 23 lapkričio 2013 - 23:06
QUOTE(Iks @ 2013 11 23, 22:42)
O kaimas Tavo?
Jau flickre sakiau, kad serija patiko. Kabinėtis visad galima, bet nesinori, užsimaniau į savo vaikystės vasarų kaimą, į kurį dabar itin retai benuvažiuoju...
Čia įdėtoji irgi tokia - labai kaimiška, atpažįstami visi pašaliai, rakandai, net tos užuolaidėlės:), tik man norėtųsi aktyvesnio JB, ne tokio prigesinto smile.gif

Deja, as neturiu ir net beveik neatsimenu seneliu kaimo sad.gif Praleidau fantastiska diena smile.gif
Atsakyti
Rarity, liuks serija smile.gif jauciu silpnuma tokioms serijoms.
Atsakyti