Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

labz, dalinuosi papludimys smile.gif

Vakar aplankiau dvi parodas: cia ir maciau siuos apdovanotuosius...labai patiko ir paliko ispudi abi.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 11 21, 21:52)

Vakar aplankiau dvi parodas: cia ir maciau siuos apdovanotuosius...labai patiko ir paliko ispudi abi.

o atviruko dar nesulaukei?
Atsakyti
L.rytas,
Ar teisingai suprantu, kad flickr nebeliko galimybės sugrįžti į senąją peržiūros versiją? Gaila, jei taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 22 lapkričio 2013 - 07:21
QUOTE(gotte @ 2013 11 21, 21:52)

nežinau, kodėl, bet T. Černiauską sunkiai pakenčiu smile.gif

kadaise Humanitas knygyne labai gera (tiesą pasakius, neįtikėtinai nesveika) kaina nusipirkau du foto albumus apie tai, kaip Vietnamo ir Libano karus išgyvenę žmonės gyvena dabar ir kaip jų vaikus, anūkus paveikė naudotas cheminis ginklas arba karo traumos. Kraupūs vaizdai, bet be galo stiprūs. Nedažnai vartau tuos albumus, nes vis tiek vaizdai neordinariniai, bet žinau, kad mane traukia karo, kančios vaizdai. Kaip musę medus; įklimpsti. Kuo tai paaiškinti, gal kas žino? smile.gif Savas versijas vartau galvoje kaip tuos albumus.

pavydžiu Tau gyvenimo vienoje iš pasaulio kultūrinių sostinių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 lapkričio 2013 - 08:22
QUOTE(sayonara @ 2013 11 22, 07:14)
o atviruko dar nesulaukei?

Taip taip taip!!!!!!!!!! nedėkingoji aš blush2.gif sulaukiau ir labai ačiū!!! Tiesą pasakius tavasis atvirukas mane įkvėpė pačiai įsigyti pirmus savo gyvenime atvirukus, nusipirkau aplankiusi fotoparodą ir kažkaip labai fainiai pasijaučiau ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 11 22, 08:17)
nežinau, kodėl, bet T. Černiauską sunkiai pakenčiu smile.gif

kadaise Humanitas knygyne labai gera (tiesą pasakius, neįtikėtinai nesveika) kaina nusipirkau du foto albumus apie tai, kaip Vietnamo ir Libano karus išgyvenę žmonės gyvena dabar ir kaip jų vaikus, anūkus paveikė naudotas cheminis ginklas arba karo traumos. Kraupūs vaizdai, bet be galo stiprūs. Nedažnai vartau tuos albumus, nes vis tiek vaizdai neordinariniai, bet žinau, kad mane traukia karo, kančios vaizdai. Kaip musę medus; įklimpsti. Kuo tai paaiškinti, gal kas žino? smile.gif Savas versijas vartau galvoje kaip tuos albumus.

pavydžiu Tau gyvenimo vienoje iš pasaulio kultūrinių sostinių smile.gif

Jis eina "pramoginiu", šou keliu, tiesiog rado būdą išgarsėti, jį įdomu stebėti kaip reiškinį.

Toje spaudos fotografijos parodoje vienoje pastato pusėje eksponuoti "ramesni" vaizdai, o kitoje - karo, kitų neramumų. Yra perspėjimai, kad silpnų nervų žmonėms nežiūrėti. Iš tiesų tai labai sukrėtė ne tik tai, ką mačiau, bet ir tai, kaip bandžiau įsivaizduoti fotografą toje vietoje. Nerandu dabar tos nuotraukos internete, bet ten tamsiame pastate sėdi žmonės su šautuvais, pasiruošę atakai ir matyti skylės nuo akstesnių šaudymų, pro kurias patenka saulės šviesa. Fotografas buvo prie pat, buvo pavojuje, kad tą įamžintų, vaizdas sukrečia.
Labai sunku žiūrėti į mirusių vaikų nuotraukas, verkiančius tėvus.
Sukrėtė ir iranietės moters bei jos dukros nuotraukos (jos vyras apipylė jas rugštimi).

Žodžiu, išėjau pilna emocijų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 22 lapkričio 2013 - 10:57
QUOTE(Iks @ 2013 11 22, 07:20)
L.rytas,
Ar teisingai suprantu, kad flickr nebeliko galimybės sugrįžti į senąją peržiūros versiją? Gaila, jei taip.

Įmanoma. smile.gif Apačioje nuotraukos, prieš komentarus, kairėje, dairykis užrašo "help and feedback", spausk jį, o paskui kažkas yra parašyta apie old, tai ten reikia paspausti. Aš kažkodėl nebematau naujo flickr'o pateikimo, tai tik iš atminties pasakoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 11 22, 12:18)
Įmanoma. smile.gif Apačioje nuotraukos, prieš komentarus, kairėje, dairykis užrašo "help and feedback", spausk jį, o paskui kažkas yra parašyta apie old, tai ten reikia paspausti. Aš kažkodėl nebematau naujo flickr'o pateikimo, tai tik iš atminties pasakoju.  4u.gif

Hmm. Šitą fokusą žinau, bet... Šįryt čekinant namų kompe buvo likusi tik ta suknista naujoji versija, iš kurios sugrįžti neradau kaip (to užrašo nėra) verysad.gif O štai darbe viskas kaip ir anksčiau. Jau geriau būtų atvirkščiai, žiauriai nepatinka ta naujoji versija, gerokai apkarpanti malonumą nardyti po flickrą cool.gif
Atsakyti
Na, tai tada prireiks kantrybės. Skaičiau, kad flickr'o naujovės ne idealiai veikia, vyksta tvarkymo darbai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 11 22, 12:35)
Na, tai tada prireiks kantrybės. Skaičiau, kad flickr'o naujovės ne idealiai veikia, vyksta tvarkymo darbai.  smile.gif

norėčiau, kad ją iš viso atšauktų, nes ji grynas nesusipratimas. Lengviau būtų susitaikyti, jei pakeitimas būtų visuotinis, o dabar... Et schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 19, 18:05)
Ne nu blink.gif , kas per diena biggrin.gif Iš pradžių Say kiaurai išilgai išdūrė su tuo lengvesniu klausimu (puoliau kaip visiška kukuškina atsakinėti, tik paskui pagalvojau biggrin.gif)

o gaila smile.gif
QUOTE(sayonara @ 2013 11 19, 20:22)
aš pvz. pinigą užsidirbu liežIuviu ir pirštukais - kalbu, rašau, aiškinu..smile.gif

na cia labai jau abstrakciai mirksiukas.gif

gal skelbt savaitine tema...mano...darbas? smile.gif hehe
QUOTE(JEma @ 2013 11 20, 16:37)
Ojj tas buvo seniai... jauciu pries kokius 1,5m kaip minimum...  ND reiktu paieskot jei jie dar tebera... Kazi ar prie flickr prisijungima savo beprisiminsiu, ten lyg buvau savo ND patalpinusi smile.gif Jau kai tik uzeidavau cia paskaitineti, bet beveik nebesirodziau ir nebebendravau matydavau save vis sarasiuke kol jis buvo 1psl...  blush2.gif

ND nepamenu, bet nicka gerai pamenu.
welcome back. apnestejusi biggrin.gif
QUOTE(mamagute @ 2013 11 20, 22:38)
aš tai, pvz., tas žemes vistiek kažkaip nuvalyčiau... ,man tas užkliuvo... o jei fotografuot su žemėm, tada gal kažkur kitur, ne ant virtuvinės lentelės? Bent jau aš taip daryčiau smile.gif

nematau as zemiu doh.gif arba darbinis kompas, arba akys, tixliau ziauri darbo savaite.
QUOTE(Iks @ 2013 11 20, 23:58)
Personažas visai nieko. Žemės man labai neužkliuvo, bet užkliuvo blankumas, išraiškingumo stoka, toks neišjaustas, objektyvo neužglamonėtas česnakas. Nors, ką aš žinau, gal spec. siekei pelės po šluota efekto, ko jau ko, o "šluotos" kadre tikrai esama wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas Jus į grupę dar galima įsitrinti? biggrin.gif perksičiau n temų pradžiamokslio, žiūriu sava "šaika" susidarė?
Naujokę fotografę priimsit? Namų darbus atlikinėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2013 11 22, 23:54)
Pas Jus į grupę dar galima įsitrinti? biggrin.gif perksičiau n temų pradžiamokslio, žiūriu sava "šaika" susidarė?
Naujokę fotografę priimsit? Namų darbus atlikinėsiu biggrin.gif

Sveika, junkis mirksiukas.gif
Atsakyti