Ka nuostabiai Iš pirmo žvilgsnio net nepasakyčiau, kad tai česnakas. Spalvos fantastiškos.
QUOTE(Iks @ 2013 11 21, 09:30)
Aš neturiu makro ir vargu, ar turėsiu kada Bet. Kažkaip nesu užsibrėžusi tikslo žūtbūt trūks plyš personifikuoti herojų, mane ir kiti žaidimai domina Nesakau, kad neįdomu tai, apie ką pati kalbi, įdomu, galvojasi ir ta linkme, ta proga pasipildžiau česnakų atsargas ir, regis, per smarkiai įsijaučiau pildydama
tai gerai, šeima sveika bus
Ka, nu va
Ka, labai patiko jusu cesnakas. Labai daug asociaciju kyla beziurint. Pirma mintis lyg liepsna, anta lyg begantis pienas... tulpe ir tt. net nepasakyciau, kad cesnakas
Tai nieks nezinot kaip gauti senojo Flickr slaptazodi?
Tai nieks nezinot kaip gauti senojo Flickr slaptazodi?
Ačiū, ačiū.
Dėl slaptažodžio, jei turi pridėjusi kitą naudojamą paštą, tai į jį gali gauti paprašiusi.
Dėl slaptažodžio, jei turi pridėjusi kitą naudojamą paštą, tai į jį gali gauti paprašiusi.
QUOTE(Ka @ 2013 11 21, 13:30)
Bais gražus dalykas tas česnakas. Kiek linijų, linkių, sluoksnių... Žaidžiau su makro filtrais.
fainas česnakiukas, tik gal visų nelipdyčiau kruvoj
eisiu googlint kas yr makro filtrai, aš tik makro ziedus turiu su jai irgi fotkijau savo česnakus
planavau jau nedalyvaut "česnakuose"- reikia parolimpiadai kauptis, Adventui...
bet neatsispyriau pabandyt
QUOTE(vienintelė @ 2013 11 21, 14:09)
fainas česnakiukas, tik gal visų nelipdyčiau kruvoj
eisiu googlint kas yr makro filtrai, aš tik makro ziedus turiu su jai irgi fotkijau savo česnakus
Man kažkaip norėjosi triptiko.
Na, va, o aš tik makro filtrus turiu. Įtariu, kad žiedai geriau, bet aš pagailėjau pinigų jiems, vis tiek tai tik pasižaidimai.
Birds
QUOTE(sayonara @ 2013 11 21, 13:36)
Ka, nu va
O tai tipo česnakas vulgaris temoj jau persona non grata? Įskaitomi tik makro Kadabriniai fokusai? Sakyčiau, kažkokie poįstatyminiai aktai greitosiomis kurpiami, nes temos apraše lyg ir mužikams dalyvauti neuždrausta , jei juos tokius motulė gamta pagimdė ir macro pasaulyjeeeeeeee jie pabuvos nebent kituose gyvenimuose
(rimtumo čia neieškoti, įspėju geruoju )
QUOTE(mamagute @ 2013 11 21, 17:49)
planavau jau nedalyvaut "česnakuose"- reikia parolimpiadai kauptis, Adventui...
Man tasai kt., flickre, atrodo geresnis variantas, jei nebūtų toks perdėm išblukęs/išblukintas
O kaip kitoms su parolimpiada einasi? Aš vis dar rymau vienam taške, tikrai pats metas būtų kokiam įžanginiam judesiui
----------
Ka, žiūriu, tiesiog pratrūko, o iki pirmadienio dar toli toli Ji gal su HP kartu mokinos, nes česnaką vartalioja kaip nori ir į ką nori Ir visi tie burtai atrodo tokia lengva ranka suraityti.
----------
Koks vaiduoklis Maggie nusinešė
QUOTE(Iks @ 2013 11 21, 20:49)
O tai tipo česnakas vulgaris temoj jau persona non grata? Įskaitomi tik makro Kadabriniai fokusai? Sakyčiau, kažkokie poįstatyminiai aktai greitosiomis kurpiami, nes temos apraše lyg ir mužikams dalyvauti neuždrausta , jei juos tokius motulė gamta pagimdė ir macro pasaulyjeeeeeeee jie pabuvos nebent kituose gyvenimuose
A nam...
oficialu: man - koma
QUOTE(Iks @ 2013 11 21, 21:13)
labai pavargusi. migrena. geriu vaistus. ir apskritai - gyventi šitoj tamsioj subinikėj ne-no-riu.
bleusiu
QUOTE(sayonara @ 2013 11 21, 21:17)
labai pavargusi. migrena. geriu vaistus. ir apskritai - gyventi šitoj tamsioj subinikėj ne-no-riu.
bleusiu
bleusiu
Keistai pažįstami punktai. Nebleuk Nes tada ir aš bleusiu. Koma - tai tik laikina silpnumo būsena (čia citata, jei ką )
Sveik, kiek galima