Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ka nuostabiai wub.gif Iš pirmo žvilgsnio net nepasakyčiau, kad tai česnakas. Spalvos fantastiškos.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 21, 09:30)
Aš neturiu makro ir vargu, ar turėsiu kada smile.gif Bet. Kažkaip nesu užsibrėžusi tikslo  žūtbūt trūks plyš personifikuoti herojų, mane ir kiti žaidimai domina wink.gif Nesakau, kad neįdomu tai, apie ką pati kalbi, įdomu, galvojasi ir ta linkme, ta proga pasipildžiau česnakų atsargas ir, regis, per smarkiai įsijaučiau pildydama hihihi.gif

tai gerai, šeima sveika bus biggrin.gif

Ka, nu va biggrin.gif
Atsakyti
Ka, labai patiko jusu cesnakas. Labai daug asociaciju kyla beziurint. Pirma mintis lyg liepsna, anta lyg begantis pienas... tulpe ir tt. net nepasakyciau, kad cesnakas wink.gif

Tai nieks nezinot kaip gauti senojo Flickr slaptazodi?
Atsakyti
Ačiū, ačiū. ax.gif

Dėl slaptažodžio, jei turi pridėjusi kitą naudojamą paštą, tai į jį gali gauti paprašiusi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 11 21, 13:30)
Bais gražus dalykas tas česnakas. Kiek linijų, linkių, sluoksnių...  wub.gif  Žaidžiau su makro filtrais.  smile.gif

fainas česnakiukas, tik gal visų nelipdyčiau kruvoj
eisiu googlint kas yr makro filtrai, aš tik makro ziedus turiu su jai irgi fotkijau savo česnakus smile.gif
Atsakyti
planavau jau nedalyvaut "česnakuose"- reikia parolimpiadai kauptis, Adventui...
bet neatsispyriau pabandyt smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 11 21, 14:09)
fainas česnakiukas, tik gal visų nelipdyčiau kruvoj
eisiu googlint kas yr makro filtrai, aš tik makro ziedus turiu su jai irgi fotkijau savo česnakus smile.gif

Man kažkaip norėjosi triptiko. ax.gif
Na, va, o aš tik makro filtrus turiu. Įtariu, kad žiedai geriau, bet aš pagailėjau pinigų jiems, vis tiek tai tik pasižaidimai. ax.gif

Birds
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 21 lapkričio 2013 - 17:50
QUOTE(sayonara @ 2013 11 21, 13:36)

O tai tipo česnakas vulgaris temoj jau persona non grata? verysad.gif rolleyes.gif Įskaitomi tik makro Kadabriniai fokusai? biggrin.gif Sakyčiau, kažkokie poįstatyminiai aktai greitosiomis kurpiami, nes temos apraše lyg ir mužikams dalyvauti neuždrausta smile.gif , jei juos tokius motulė gamta pagimdė ir macro pasaulyjeeeeeeee jie pabuvos nebent kituose gyvenimuose ax.gif
(rimtumo čia neieškoti, įspėju geruoju smile.gif)

QUOTE(mamagute @ 2013 11 21, 17:49)
planavau jau nedalyvaut "česnakuose"- reikia parolimpiadai kauptis, Adventui...
bet neatsispyriau pabandyt smile.gif

Man tasai kt., flickre, atrodo geresnis variantas, jei nebūtų toks perdėm išblukęs/išblukintas wink.gif

O kaip kitoms su parolimpiada einasi? Aš vis dar rymau vienam taške, tikrai pats metas būtų kokiam įžanginiam judesiui rolleyes.gif
----------
Ka, žiūriu, tiesiog pratrūko, o iki pirmadienio dar toli toli wink.gif Ji gal su HP kartu mokinos, nes česnaką vartalioja kaip nori ir į ką nori smile.gif Ir visi tie burtai atrodo tokia lengva ranka suraityti.

----------
Koks vaiduoklis Maggie nusinešė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 21 lapkričio 2013 - 21:07
QUOTE(Iks @ 2013 11 21, 20:49)
O tai tipo česnakas vulgaris temoj jau persona non grataverysad.gif  rolleyes.gif  Įskaitomi tik makro Kadabriniai fokusai? biggrin.gif Sakyčiau, kažkokie poįstatyminiai aktai greitosiomis kurpiami, nes temos apraše lyg ir mužikams dalyvauti neuždrausta smile.gif , jei juos tokius motulė gamta pagimdė ir macro pasaulyjeeeeeeee jie pabuvos nebent kituose gyvenimuose ax.gif
(rimtumo čia neieškoti, įspėju geruoju smile.gif)

A nam... smile.gif

oficialu: man - koma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 21, 21:07)
oficialu: man - koma rolleyes.gif

?
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 21, 21:13)

labai pavargusi. migrena. geriu vaistus. ir apskritai - gyventi šitoj tamsioj subinikėj ne-no-riu.
bleusiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 21, 21:17)
labai pavargusi. migrena. geriu vaistus. ir apskritai - gyventi šitoj tamsioj subinikėj ne-no-riu.
bleusiu biggrin.gif

Keistai pažįstami punktai. Nebleuk smile.gif Nes tada ir aš bleusiu. Koma - tai tik laikina silpnumo būsena (čia citata, jei ką wink.gif)
Sveik, kiek galima cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 21 lapkričio 2013 - 21:52