Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Mano vienišas česnakėlis biggrin.gif

kas liko po pietų..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 11 20, 19:54)
Mano vienišas česnakėlis  biggrin.gif

kas liko po pietų..
[

bet gi žemėtas...Na jei pietums valgytumėte, tai kaži ,ar ant lentelės tokį dėtumėte... g.gif
Ir foto šiaip labai pilkuoja...
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 11 20, 22:30)
bet  gi žemėtas...Na jei pietums valgytumėte, tai kaži ,ar ant  lentelės tokį dėtumėte... g.gif
Ir foto šiaip labai pilkuoja...

g.gif žemėtas, nes iš mano daržo, ne parduotuvinis. o pietums suvalgyti kiti, šitas liko smile.gif

nu ssmė, kad negerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 11 20, 22:32)
g.gif žemėtas, nes iš mano daržo, ne parduotuvinis. o pietums suvalgyti kiti, šitas liko smile.gif

nu ssmė, kad negerai  g.gif

aš tai, pvz., tas žemes vistiek kažkaip nuvalyčiau... ,man tas užkliuvo... o jei fotografuot su žemėm, tada gal kažkur kitur, ne ant virtuvinės lentelės? Bent jau aš taip daryčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 11 20, 22:38)
aš tai, pvz., tas žemes vistiek kažkaip nuvalyčiau... ,man tas užkliuvo... o jei fotografuot su žemėm, tada gal kažkur kitur, ne ant virtuvinės lentelės? Bent jau aš taip daryčiau smile.gif

žinok neina nuvalyti, jei valyčiau tai viskas ten susigadintų.. nu dėkui už kritiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 20, 14:55)
kažko nepamenu Tavęs. ND tikrai darei? parodyk, gal prisiminsim pagal juos smile.gif

O man matytas nick'as. Kadangi SM daugiau niekur nesibastau, tikėtina, kad matytas čia, galbūt archyvuose. Nors ND nebūčiau atsisakiusi pamatyti, nes skyrelyje jau pasijuto šiokia tokia ND žanro krizė smile.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 11 20, 18:54)
Mano vienišas česnakėlis  biggrin.gif
kas liko po pietų..

Personažas visai nieko. Žemės man labai neužkliuvo, bet užkliuvo blankumas, išraiškingumo stoka, toks neišjaustas, objektyvo neužglamonėtas česnakas. Nors, ką aš žinau, gal spec. siekei pelės po šluota efekto, ko jau ko, o "šluotos" kadre tikrai esama wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 20 lapkričio 2013 - 23:06
QUOTE(Iks @ 2013 11 20, 23:58)
O man matytas nick'as. Kadangi SM daugiau niekur nesibastau, tikėtina, kad matytas čia, galbūt archyvuose. Nors ND nebūčiau atsisakiusi pamatyti, nes skyrelyje jau pasijuto šiokia tokia ND žanro krizė smile.gif
Personažas visai nieko. Žemės man labai neužkliuvo, bet užkliuvo blankumas, išraiškingumo stoka, toks neišjaustas, objektyvo neužglamonėtas česnakas. Nors, ką aš žinau, gal spec. siekei pelės po šluota efekto, ko jau ko, o "šluotos" kadre tikrai esama wink.gif

man labai patiko ta sluota , galvojau vien ja fotografuoti. Bet pto pamasciau kas maziau ptie ukio nesupras kas cia per daiktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 11 20, 23:24)
man labai patiko ta sluota , galvojau vien ja fotografuoti. Bet pto pamasciau kas maziau ptie ukio nesupras kas cia per daiktas smile.gif

Fotografuoji pirmiausia sau, dėl savęs, ieškodama savęs, mokydamasi kalbėti per fotografiją, kalbėti savais žodžiais... Tad skatinu nevaržyti polėkio pamąstymais/apsidraudimais, patiko - ir bandyk, nepavyks, vis tiek turėsi tokios ar kitokios naudos iš to, kad pabandei cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 21 lapkričio 2013 - 08:19
QUOTE(Mangute @ 2013 11 20, 22:08)
žinok neina nuvalyti, jei valyčiau tai viskas ten susigadintų.. nu dėkui už kritiką  4u.gif

Tu tiesiog neapgalvojai ir patalpinai jį į netinkamą jam ir jo šluotai aplinką. iš karto štai žmonėms ir disonansas - rėžia akį kažkas, o kas tiksliai - tarsi negalima įvardinti.

kita vertus, nebūtina, kad tai būtų česnako portretas. tiesiog IŠ česnako padarykite ką nors, kas liudytų vaizduotę, fantaziją, išradingumą. tai juk geras pratimas galvai.

kol kas kiek stebiu, tai su bulvėmis fantazijos daugiau buvo biggrin.gif iš bulvės gimė kiti objektai, o česnakas kol kas yra česnakas..biggrin.gif negi nė viena neturit makro objektyvo? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 21 lapkričio 2013 - 09:20
QUOTE(sayonara @ 2013 11 21, 09:18)
kita vertus, nebūtina, kad tai būtų česnako portretas. tiesiog IŠ česnako padarykite ką nors, kas liudytų vaizduotę, fantaziją, išradingumą. tai juk geras pratimas galvai.

kol kas kiek stebiu, tai su bulvėmis fantazijos daugiau buvo biggrin.gif iš bulvės gimė kiti objektai, o česnakas kol kas yra česnakas..biggrin.gif negi nė viena neturit makro objektyvo? biggrin.gif

Aš neturiu makro ir vargu, ar turėsiu kada smile.gif Bet. Kažkaip nesu užsibrėžusi tikslo žūtbūt trūks plyš personifikuoti herojų, mane ir kiti žaidimai domina wink.gif Nesakau, kad neįdomu tai, apie ką pati kalbi, įdomu, galvojasi ir ta linkme, ta proga pasipildžiau česnakų atsargas ir, regis, per smarkiai įsijaučiau pildydama hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 21 lapkričio 2013 - 09:35
QUOTE(Iks @ 2013 11 20, 22:58)

Tai jau tikrai, kad cia matytas, nes kitur ir as nebunu smile.gif O ir siaip vis maziau laiko kompui... Vaikai, namo statybos, matyt veiksmo per daug uztat ir meile viskam dingusi. Flickr nariu sarase as esu, galima pamatyti, ziuriu net seni ND yra uzsilike ten. Viena beda... nebezinau kaip ieiti su tuo paciu nicku doh.gif Niekaip neileidzia sad.gif Kai padare prisijungima per Yahoo matyt kazko nebesupranta... O nauju nicku visai nebesinori buti, juk net pirminiai mano kadrai ten like... Gal ir nepazengiau i prieki, bet vistiek smagu butu stebeti ar nors kiek tobuleju blush2.gif
Atsakyti
Bais gražus dalykas tas česnakas. Kiek linijų, linkių, sluoksnių... wub.gif Žaidžiau su makro filtrais. smile.gif
user posted image
Atsakyti