Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Taigi taigi kaipgis, į česnakus PC nė nežvilgtelėjau doh.gif Estradinė dienelė.
Aldute, mano žiniomis, angelai kur kas kukliau maitinasi hihihi.gif
Atsakyti
Aš su klausimuku: gal parekomenduotumėt kur nors on line kokią knygą apie fotografijos istoriją g.gif man reikės tokį ale referatuką parašyt, bet turi būti savais žodžiais, reikia įdėti literatūros sąrašą. Aišku knyga geriausia būtų angliška, bet tiktų ir kažkas iš LT g.gif
Atsakyti
Ryto skaitiniai: Pokalbis su N. Kuzmicku
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 20, 09:10)

šitos rubrikos jau buvau pasigedusi, ačiū smile.gif
(p.s. būsi užsiundžiusi ne tik ant HP, bet ir ant literatūrmenio. Negaliu praeit abejinga po to bulvinio Nr. biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 20, 09:41)
šitos rubrikos jau buvau pasigedusi, ačiū smile.gif
(p.s. būsi užsiundžiusi ne tik ant HP, bet ir ant literatūrmenio. Negaliu praeit abejinga po to bulvinio Nr. biggrin.gif)

he he he, jaučiuosi naudinga biggrin.gif
Atsakyti
Erikamaja, viktorija09, ir RiR, jūs dar netraukėte adresų šių metų Kalėdiniuose mainuose. Būkite geros, padarykite tai, nes man labai smalsu kas liks. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 20 lapkričio 2013 - 11:56
Sveikos, nezinau ar dar mane pamenate. Buvau isijungusi i jusu buri, atsiskaiciusi ND ax.gif Pafotografavau... apnestejau antra karta... ir kazkaip sustojau. Dabar galvoju, kal laiko maza kai jau ir mazyle metuku laiko, bet visgi norisi mokintis toliau...
Vis uzbegdavau paskaitinedavau ir pasigrozedavau... Taip toli visos pazengusios jau, o as vietoje... Geda blush2.gif Bandysiu taisytis...

Beja gal galit parekomenduoti www psl kur tikrai kokybiskai atspausdintu fotoknyga? Nes kiek maciau ju pas draugus, tai man labiau pasityciojimas is nuotrauku nei fotoknyga sad.gif Labai noreciau savo dukryciu krikstynu knyga pasidaryti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 11 20, 11:59)
Sveikos, nezinau ar dar mane pamenate. Buvau isijungusi i jusu buri, atsiskaiciusi ND  ax.gif  Pafotografavau... apnestejau antra karta... ir kazkaip sustojau. Dabar galvoju, kal laiko maza kai jau ir mazyle metuku laiko, bet visgi norisi mokintis toliau...
Vis uzbegdavau paskaitinedavau ir pasigrozedavau... Taip toli visos pazengusios jau, o as vietoje... Geda  blush2.gif  Bandysiu taisytis...

Beja gal galit parekomenduoti www psl kur tikrai kokybiskai atspausdintu fotoknyga? Nes kiek maciau ju pas draugus, tai man labiau pasityciojimas is nuotrauku nei fotoknyga sad.gif Labai noreciau savo dukryciu krikstynu knyga pasidaryti... ax.gif

kažko nepamenu Tavęs. ND tikrai darei? parodyk, gal prisiminsim pagal juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 20, 14:55)
kažko nepamenu Tavęs. ND tikrai darei? parodyk, gal prisiminsim pagal juos smile.gif

Ojj tas buvo seniai... jauciu pries kokius 1,5m kaip minimum... ND reiktu paieskot jei jie dar tebera... Kazi ar prie flickr prisijungima savo beprisiminsiu, ten lyg buvau savo ND patalpinusi smile.gif Jau kai tik uzeidavau cia paskaitineti, bet beveik nebesirodziau ir nebebendravau matydavau save vis sarasiuke kol jis buvo 1psl... blush2.gif
Atsakyti
Radau! Tai sveika sugrįžusi. mirksiukas.gif

♚ mano virtuvės karalius ♚

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 20 lapkričio 2013 - 16:31
QUOTE(Ka @ 2013 11 20, 16:25)
Radau! Tai sveika sugrįžusi.  mirksiukas.gif

Ooo pasirodo dar galima mane atrasti blush2.gif biggrin.gif Tai tada liux... Reiks vel bandyti i Jusu gretas. O tai su nauju nestumu, dviem vaikais kazkaip buvo dingusi meile viskam... O fotografijai ji liko tik akyse... ziureti grazu smagu, o kad kas gautusi... Matyt nebuvo meiles uzsiemimui.
Net nezinau nuo ko cia reikes pas jus sugrizti rolleyes.gif Atitrukau... doh.gif
Papildyta:
Beja jus cia linksmai gyvenat su darzovemis biggrin.gif
Atsakyti
Tai va, ir pradėk nuo savaitinių temų. "Vaiduokliai", "Česnakas". Yra ir ilgesnis konkursas "Atspindžiai". mirksiukas.gif Puikūs pajudėjimo iš užsibūvimo taško užsiėmimai.
Atsakyti