Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

nu pirmūne, Iks, pirmūne... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 11 19, 16:45)
nu pirmūne, Iks, pirmūne... cool.gif

Ne nu blink.gif , kas per diena biggrin.gif Iš pradžių Say kiaurai išilgai išdūrė su tuo lengvesniu klausimu (puoliau kaip visiška kukuškina atsakinėti, tik paskui pagalvojau biggrin.gif), po to Maggie pažvygavo atsigulusi (va ji - lotuliukas.gif), o dabar ateina mamagutė paerzinti, rrrrrrrrrr biggrin.gif Jei šitas sąmokslas nesiliaus, kitą savaitę skelbsiu be bulvių, be česnakų ir be patyčių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 19 lapkričio 2013 - 17:09
česnakinuosi ir aš, dedu man labiausiai patikusi
user posted image
dar kitų rasit čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 11 19, 17:09)
česnakinuosi ir aš, dedu man labiausiai patikusi

Man irgi šitas rolleyes.gif . Kažkuo priminė tokį gyvūnėlį armadillo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 19, 18:05)
kitą savaitę skelbsiu be bulvių, be česnakų ir be patyčių  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tada savaitės tema bus "Tolerancija" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 19, 17:05)
Ne nu blink.gif , kas per diena biggrin.gif Iš pradžių Say kiaurai išilgai išdūrė su tuo lengvesniu klausimu (puoliau kaip visiška kukuškina atsakinėti, tik paskui pagalvojau biggrin.gif), po to Maggie pažvygavo atsigulusi (va ji -  lotuliukas.gif), o dabar ateina mamagutė paerzinti, rrrrrrrrrr biggrin.gif Jei šitas sąmokslas nesiliaus, kitą savaitę skelbsiu be bulvių, be česnakų ir be patyčių  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

pala, aš nemačiau, ko buvai prirašiusi... unsure.gif

angel_sadangel.gif aš nuskriaustas angelas: angelo širdim, angelo akim, angelo laikysena. nu tikras tikras angelas.. tikrai tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 19, 18:41)
1. pala, aš nemačiau, ko buvai prirašiusi... unsure.gif 

2. angel_sadangel.gif aš nuskriaustas angelas: angelo širdim, angelo akim, angelo laikysena. nu tikras tikras angelas.. tikrai tikrai wub.gif

1. tiesą, kaip per išpažintį doh.gif biggrin.gif
2. va, laikysena - kažkas naujo smile.gif O kokia ji? Ir kas nuskriaudė angeliškai besilaikantį angelą? Ir... kodėl mes apie angelus, ksati? wink.gif (man šiandien labai sunkiai virškinasi informacija, tad atleisk, jei klausiu ko nors akivaizdaus biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 19 lapkričio 2013 - 18:52
QUOTE(Iks @ 2013 11 19, 18:51)
1. tiesą, kaip per išpažintį doh.gif  biggrin.gif
2. va, laikysena - kažkas naujo smile.gif O kokia ji? Ir kas nuskriaudė angeliškai besilaikantį angelą? Ir... kodėl mes apie angelus, ksati? wink.gif (man šiandien labai sunkiai virškinasi informacija, tad atleisk, jei klausiu ko nors akivaizdaus biggrin.gif)

taigi gerai, kaip per išpažintį. aš beveik neturėjau jokių kėslų, man šiaip įdomu, kokį darbą Tu dirbi. nereikia rašyti, kad kokioj nors ministerijoj ar kontoroje tokiu ir anokiu pavdinimu. pakaktų pobūdžio. aš pvz. pinigą užsidirbu liežIuviu ir pirštukais - kalbu, rašau, aiškinu..smile.gif

angelėlis - tai toks labai patikimas ir nekaltas personažas. tai va čia gryn apie mane biggrin.gif todėl..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 19, 19:22)
taigi gerai, kaip per išpažintį. aš beveik neturėjau jokių kėslų, man šiaip įdomu, kokį darbą Tu dirbi. nereikia rašyti, kad kokioj nors ministerijoj ar kontoroje tokiu ir anokiu pavdinimu. pakaktų pobūdžio. aš pvz. pinigą užsidirbu liežIuviu ir pirštukais - kalbu, rašau, aiškinu..smile.gif

angelėlis - tai toks labai patikimas ir nekaltas personažas. tai va čia gryn apie mane biggrin.gif todėl..smile.gif

o aš ir taip žinau, ką Tu pvz. biggrin.gif Aš, pvz., ant daktarų (ne Kaunas hihihi.gif). Nors nei gydau, nei numarinu biggrin.gif Pobūdis - neišgėręs nesuprasi smile.gif
Tas nekaltas personažas truputį pjaunasi su kiek kaltesniu avataru.
O aš abrozdėlį jau šiandien atanešiau, va, bet turbūt nešiu dar ne kartą biggrin.gif Taigi įveikiau net ir sunkiuosius klausimus ir ramia dūšia keliauju į parduotuvę ko reikia ir ko nereikia smile.gif
P.S. "Ant" nuskambėjo gana pikantiškai, tai (nesugalvoju, kaip užbaigti sakinį doh.gif , tai dedu daugtaškį ir tiek žinių...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 19 lapkričio 2013 - 19:37
QUOTE(Iks @ 2013 11 19, 19:28)
o aš ir taip žinau, ką Tu pvz. biggrin.gif Aš, pvz., ant daktarų (ne Kaunas hihihi.gif). Nors nei gydau, nei numarinu biggrin.gif Pobūdis - neišgėręs nesuprasi smile.gif
Tas nekaltas personažas truputį pjaunasi su kiek kaltesniu avataru.
O aš abrozdėlį jau šiandien atanešiau, va, bet turbūt nešiu dar ne kartą biggrin.gif Taigi įveikiau net ir sunkiuosius klausimus ir ramia dūšia keliauju į parduotuvę ko reikia ir ko nereikia smile.gif
P.S. "Ant" nuskambėjo gana pikantiškai, tai (nesugalvoju, kaip užbaigti sakinį doh.gif , tai dedu daugtaškį ir tiek žinių...)

jeigu, ponička, būtumėt labiau išsilavinusi Hario Poterio tematika lotuliukas.gif žinotumėt, kad tas neva kaltas ir agresyviai nusiteikęs avataro herojus - nekaltas krikšto tėtis, va biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 19, 19:53)
jeigu, ponička, būtumėt labiau išsilavinusi Hario Poterio tematika lotuliukas.gif  žinotumėt, kad tas neva kaltas ir agresyviai nusiteikęs avataro herojus - nekaltas krikšto tėtis, va biggrin.gif

Tipo Sirijus Blekas? didis.gif Ane? O - šitą patį - ten flickre, prie mamagutės foto ir Voldemorto turėjo būti pedalinai ar padalinai? Nes dabar dukra man aiškina, kad pA, o ne pE lotuliukas.gif
Vsio, dabar pati guliu kaip Maggie lotuliukas.gif, o parduotuvė pati neateis.
Ai, žodžiu, nieko nesuprantu, dukra priėjo panagrinėt avataro, sakė, kad nepanašu į jokį Sirijų Bleką, nebent į naminį elfą, jei ką wink.gif
Ir dar dukra pareiškė, kad savaitgalį žiūrėsim HP noriu aš to ar nenoriu, žodžiu, viskas per Tave, angele brungiausiasai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 19 lapkričio 2013 - 20:17
QUOTE(Iks @ 2013 11 19, 19:57)
Tipo Sirijus Blekas? didis.gif Ane? O - šitą patį - ten flickre, prie mamagutės foto ir Voldemorto turėjo būti pedalinai ar padalinai? Nes dabar dukra man aiškina, kad pA, o ne pE  lotuliukas.gif
Vsio, dabar pati guliu kaip Maggie lotuliukas.gif, o parduotuvė pati neateis.
Ai, žodžiu, nieko nesuprantu, dukra priėjo panagrinėt avataro, sakė, kad nepanašu į jokį Sirijų Bleką, nebent į naminį elfą, jei ką wink.gif
Ir dar dukra pareiškė, kad savaitgalį žiūrėsim HP noriu aš to ar nenoriu, žodžiu, viskas per Tave, angele brungiausiasai cool.gif

teisingai, išsilavinimo spragas reik kamšyti biggrin.gif

labanakt. prisikimšom tikro plovo ir tikros charčio, noriu miegot smile.gif
Atsakyti