QUOTE(Gaziulka @ 2013 11 08, 15:54)
įsivažiavus - tai gana paprastas ir daug laiko nereikalaujantis užsiėmimas - ir filmą žiūrėdama, ir arbatą gerdama nubėgdavau į vonią bakelį pasukioti. Say, pasakyk

Bet negali, tai negali - yra gi tų labų.
ar fotografuoju? ta prasme?
aaaa. rodos tikrai tai tik atsikalbinejimai. na gerai, o kaip su kvapas? esu girdejus, kad ne itin gera tuom kvepuoti. ypac kai mazas butas, ner galimybiu kokioje mazoje
kamorkeje uzsidaryti
na tiesiogine - ar uzsiemi komercija (nors kazkodeltai manau, kad ne, o gal ir klystu); ar fotografuoji sau i seimos albuma; ar fotografuoji siaip; ar dedi kurnors foto ir t.t.
QUOTE(sayonara @ 2013 11 08, 15:58)
bet taip, nei laiko atima, nei ką. ir filmus ryškindama žiūriu, ir susirašinėju, ir pasigert galima sau linksmai
hmz. viskas aisku tadum.
QUOTE(Gaziulka @ 2013 11 08, 16:40)
mat kaip

taip kad, Maggie, kiekviena pagal save pritaiko - gal net su naujo outfit'o matavimuisi suderintum
kai man taip buvo (aišku, kitom gyvenimo aplinkybėm), šiek tiek į protą mane grąžindavo vieno draugo posakis - one thing at a time

apie jokį sąmoningą norą fotkinti daugiau net negalvojau. nu bet neblogas ženklas, jei jau norisi - tada ir galimybių atsiranda
oi ne, pamenu viena forumiete
liepe man eiti apsirengti
normaliai, t.y. persirengti, kai i procesa atejau su graziausiu megztiniu
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2013 11 08, 16:21)
Jo, o vaikų , tai pas mane užderėjo

Cielus du paauginau per nefotkinimo pertrauką. Dar plius namą statom ir studijuot užsiėmiau, tai kur jau ten namų ruošos ir t.t. Toms mažiausiai galiu skirt laiko

Va ir dabar egzas po egzo ir milijonas rašto darbų ant nosies kybo

Bet jaučiu, kad atėjo laikas reabilituotis, tad noriu noriu fotkint
neblogai sukiesi, kad ir nefotikinimo kaina - kitokio nemazai pozityvo yra.