Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2013 11 08, 14:12)
kstati - anei vienos bulvikes? kaip einasi, panos?

as galvoju fri nufotkint hehehehe

laiko dar yra iki pirmadienio smile.gif

fri netinka smile.gif tongue.gif

QUOTE(Iks @ 2013 11 08, 14:16)
Veddos bulves flickre mačiau smile.gif

O "fri"pagal Say koncepsiją, regis, netinka wink.gif

Aš, bijau, galiu patingėti blokštis į turgų, nes PC aplink namus radau tik kažkokias apkiautėles... O ir idėjos kol kas itin seklios wink.gif

a ko Vedda čia nededa? smile.gif
*****, gi apkiautėlės įdomesnės. pavytę, sudygę.. ot nu smile.gif

Gaziulka, mano atveju gurkšnojanyt vyną ir patiriant su tuo susijusių įvairių nuotykių biggrin.gif bet taip, nei laiko atima, nei ką. ir filmus ryškindama žiūriu, ir susirašinėju, ir pasigert galima sau linksmai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 08 lapkričio 2013 - 14:59
QUOTE(Gaziulka @ 2013 11 08, 14:54)
labas, labas, tikrai kad 100:) jau nepamenu, ko tavęs mokiau - ryškint, matyt doh.gif Nu ką aš žinau, nieko čia nepasakysi, reikia tiesiog imt ir fotkint - gi nusineši į labą išryškint, jei pati neprisiruoši:) Bet vis tiek - daugiau užsiėmimo su ta juosta (ryškinimas, skenavimas), tai vsk suprantama, kai turi vaikų, namų, maistų, darbų...

Aga, ryškinom pas tave namie.
Tai jo, reikia tik imti ir pradėt fotkint smile.gif Tai ir į šią temą užeinu, kad noras labiau apimtų. Tik kai nėr sava tema, tai kažkaip sunku ir užsibūti.
O kas dėl ryškinimo, tai kaip ir radau vaikinuką, kuris man tai galėtų padaryti gan nebrangiai. Na o skanerį aš turiu..
Jo, o vaikų , tai pas mane užderėjo lotuliukas.gif Cielus du paauginau per nefotkinimo pertrauką. Dar plius namą statom ir studijuot užsiėmiau, tai kur jau ten namų ruošos ir t.t. Toms mažiausiai galiu skirt laiko lotuliukas.gif Va ir dabar egzas po egzo ir milijonas rašto darbų ant nosies kybo biggrin.gif
Bet jaučiu, kad atėjo laikas reabilituotis, tad noriu noriu fotkint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 08, 14:58)
*****, gi apkiautėlės įdomesnės. pavytę, sudygę.. ot nu smile.gif

Ne jokia ne ***** tongue.gif Ten ne tasai estetiškasis, gerontofilinis apkiautimas, ten tokios be charakterio, be veido, garbės ir sąžinės. Sunku jas net bulvėmis pavadinti irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 08 lapkričio 2013 - 15:24
QUOTE(sayonara @ 2013 11 08, 15:58)
Gaziulka, mano atveju gurkšnojanyt vyną ir patiriant su tuo susijusių įvairių nuotykių biggrin.gif bet taip, nei laiko atima, nei ką. ir filmus ryškindama žiūriu, ir susirašinėju, ir pasigert galima sau linksmai biggrin.gif

mat kaip biggrin.gif taip kad, Maggie, kiekviena pagal save pritaiko - gal net su naujo outfit'o matavimuisi suderintum smile.gif

QUOTE(inc @ 2013 11 08, 16:21)
Aga, ryškinom pas tave namie.
Tai jo, reikia tik imti ir pradėt fotkint smile.gif Tai ir į šią temą užeinu, kad noras labiau apimtų. Tik kai nėr sava tema, tai kažkaip sunku ir užsibūti.
O kas dėl ryškinimo, tai kaip ir radau vaikinuką, kuris man tai galėtų padaryti gan nebrangiai. Na o skanerį aš turiu..
Jo, o vaikų , tai pas mane užderėjo  lotuliukas.gif Cielus du paauginau per nefotkinimo pertrauką. Dar plius namą statom ir studijuot užsiėmiau, tai kur jau ten namų ruošos ir t.t. Toms mažiausiai galiu skirt laiko  lotuliukas.gif Va ir dabar egzas po egzo ir milijonas rašto darbų ant nosies kybo biggrin.gif

kai man taip buvo (aišku, kitom gyvenimo aplinkybėm), šiek tiek į protą mane grąžindavo vieno draugo posakis - one thing at a time mirksiukas.gif apie jokį sąmoningą norą fotkinti daugiau net negalvojau. nu bet neblogas ženklas, jei jau norisi - tada ir galimybių atsiranda smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2013 11 08, 15:54)
įsivažiavus - tai gana paprastas ir daug laiko nereikalaujantis užsiėmimas - ir filmą žiūrėdama, ir arbatą gerdama nubėgdavau į vonią bakelį pasukioti. Say, pasakyk smile.gif Bet negali, tai negali - yra gi tų labų.

ar fotografuoju? ta prasme? bigsmile.gif

aaaa. rodos tikrai tai tik atsikalbinejimai. na gerai, o kaip su kvapas? esu girdejus, kad ne itin gera tuom kvepuoti. ypac kai mazas butas, ner galimybiu kokioje mazoje kamorkeje uzsidaryti smile.gif

na tiesiogine - ar uzsiemi komercija (nors kazkodeltai manau, kad ne, o gal ir klystu); ar fotografuoji sau i seimos albuma; ar fotografuoji siaip; ar dedi kurnors foto ir t.t.
QUOTE(sayonara @ 2013 11 08, 15:58)
bet taip, nei laiko atima, nei ką. ir filmus ryškindama žiūriu, ir susirašinėju, ir pasigert galima sau linksmai biggrin.gif

hmz. viskas aisku tadum.
QUOTE(Gaziulka @ 2013 11 08, 16:40)
mat kaip biggrin.gif taip kad, Maggie, kiekviena pagal save pritaiko - gal net su naujo outfit'o matavimuisi suderintum smile.gif
kai man taip buvo (aišku, kitom gyvenimo aplinkybėm), šiek tiek į protą mane grąžindavo vieno draugo posakis - one thing at a time mirksiukas.gif apie jokį sąmoningą norą fotkinti daugiau net negalvojau. nu bet neblogas ženklas, jei jau norisi - tada ir galimybių atsiranda smile.gif

oi ne, pamenu viena forumiete liepe man eiti apsirengti normaliai, t.y. persirengti, kai i procesa atejau su graziausiu megztiniu biggrin.gif
drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(inc @ 2013 11 08, 16:21)
Jo, o vaikų , tai pas mane užderėjo  lotuliukas.gif Cielus du paauginau per nefotkinimo pertrauką. Dar plius namą statom ir studijuot užsiėmiau, tai kur jau ten namų ruošos ir t.t. Toms mažiausiai galiu skirt laiko  lotuliukas.gif Va ir dabar egzas po egzo ir milijonas rašto darbų ant nosies kybo biggrin.gif

neblogai sukiesi, kad ir nefotikinimo kaina - kitokio nemazai pozityvo yra.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 08, 15:22)
Ne jokia ne ***** tongue.gif Ten ne tasai estetiškasis, gerontofilinis apkiautimas, ten tokios be charakterio, be veido, garbės ir sąžinės. Sunku jas net bulvėmis pavadinti irnesakyk.gif

bet tai tokia ir buvo užduotis - iš bile ko paaryti kažką biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2013 11 08, 16:29)
aaaa. rodos tikrai tai tik atsikalbinejimai. na gerai, o kaip su kvapas? esu girdejus, kad ne itin gera tuom kvepuoti. ypac kai mazas butas, ner galimybiu kokioje mazoje kamorkeje uzsidaryti smile.gif

ryškalai bjauraus kvapo neturi, va o fiksažas ne visiems pakeliamas. bet smarvė aktuali tik jei prilaistai. mano vyras labai pyksta, jei pajunta kvapą, bet jo uslė neeilinė. o aš išmokau neprilaistyti biggrin.gif
Atsakyti
Pamėginau ir aš su tom bulvėm... Tik nemoku flickre į diskusijas įkelt, o gal ir neverta g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 08, 17:30)
bet tai tokia ir buvo užduotis - iš bile ko paaryti kažką biggrin.gif

OOook ok ok. Tik aš va blynų po viso to ketinau išsikepti. Iks karalystėje bulvės nelaikomos už žmogų, vienintelė Iks jas visai mėgsta. Nors įprato gyventi be jų, bet prie progos būtų pasidariusi sau šventę. Na ne, tai ne biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 11 08, 18:42)
Pamėginau ir aš su tom bulvėm... Tik nemoku flickre į diskusijas įkelt, o gal ir neverta  g.gif

http://farm3.staticf..._96d90d71ff.jpg

nukopijuoji http laukelį ir keli flickro temoje tarp laužtinių [ ] skliaustų. Man regis, kad šitaip wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 08 lapkričio 2013 - 18:48
Nea, kažkaip ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 11 08, 19:14)
Nea, kažkaip ne taip  g.gif

man tai veikia taip, kaip sakiau.
Paspausk prie posto "WANT TO FORMAT YOUR REPLY?" - gal ten daugiau pasirinkčių duotų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 08 lapkričio 2013 - 19:32
Iks atsiprašau už savo klaidinančius akių drąskymus blush2.gif viskas puikiai veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2013 11 08, 19:44)
Iks atsiprašau už savo klaidinančius akių drąskymus  blush2.gif  viskas puikiai veikia  thumbup.gif

su kuo ir svekinu wink.gif
Atsakyti