Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 11 17, 18:33)
Užklausiu turbūt milijoną kartų girdėtą klausimą. Koks optimaliausias, įprastai pasirenkamas kalėdinių mainų foto dydis? Ačiū, kas netingės atsakyti, ir kas nepyks dėl maybe kasmetinio klausimo smile.gif

Kiek pamenu, tai lyg 20x30, t.y. A4, bet, jei gerai pamenu, tai neprivaloma, gali pati nuspresti kokio dydzio nori siusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 17, 15:16)

Aha, savaitės tema įdomi, bet ir pakankamai nelengva.

labai pritariu. Bet keli pabandymai

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai įdomi savaitinė tema. Niekada nebuvau bandžiusi tokio dalyko, taigi labai knietėjo išbandyti smile.gif Aš labai paprastai, bet vis tiek pasirodysiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kas man siųsite, tai nebūtinas didelis formatas.. užteks ir mažesnio, kad ir 10x15 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 11 17, 18:58)
Kiek pamenu, tai lyg 20x30, t.y. A4, bet, jei gerai pamenu, tai neprivaloma, gali pati nuspresti kokio dydzio nori siusti smile.gif

teisingai pameni..smile.gif kai kurie darbai geriausiai atrodo 6x6 su milžinišku paspartu smile.gif

bet kartu kviečiu visus prieš siunčiant pagalvoti, kokį vaizdelį patys norite gauti. ar mažam voke vieną mažutę pliką foto, ar galbūt pakietintą, su paspartuku ar įrėmintą. ta prasme, niekas neprivaloma, bet kartu ir nedraudžiama padaryti šventę kitam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 11 17, 18:58)

žadėtasis ačiū smile.gif

Maggie, atrodo, kad sprendimas savaitgalines pakeisti savaitės temomis visai pasiteisino wink.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 11 18, 08:55)
teisingai pameni..smile.gif kai kurie darbai geriausiai atrodo 6x6 su milžinišku paspartu smile.gif

et, kur dalinamas pajautimas, kaip geriausiai atrodytų? rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 18, 09:11)
žadėtasis ačiū smile.gif

Maggie, atrodo, kad sprendimas savaitgalines pakeisti savaitės temomis visai pasiteisino wink.gif
Papildyta:
et, kur dalinamas pajautimas, kaip geriausiai atrodytų? rolleyes.gif  smile.gif

aš šiemet gal mažutę siųsiu su apipavidalinimu..smile.gif nors aišku žiūrėsiu, ką ištraukiau, derinsiu smile.gif
Atsakyti
Ko tokios pasyvios skaičių traukime? rolleyes.gif

O dėl rėminimo. Aš tai prisibijau, kad toks dalykas neatlaikytų kelionės. Irrr.. o iš kur žinoti ar žmogui tiks namų interjere, patiks rėmelis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 18, 10:11)

aha, ir rezultatai labai faini. net knieti pratesti ja dar savaitei mirksiukas.gif ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 11 18, 13:22)
aha, ir rezultatai labai faini. net knieti pratesti ja dar savaitei mirksiukas.gif ka manot?

o kokia tema? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 11 18, 12:03)
O dėl rėminimo. Aš tai prisibijau, kad toks dalykas neatlaikytų kelionės. Irrr.. o iš kur žinoti ar žmogui tiks namų interjere, patiks rėmelis. smile.gif

jo, gali sutrupėti. man vienais metais sudužęs variantas atėjo. sugadina nutaiką siuntėjui..smile.gif nors užsieniai gi ir stiklines ploniausio stiklo sėkmingai atsiunčia, bet čia per daug vargo tikriausiai.
aš gal pasportu apsiribosiu. dar nesugalvojau smile.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 11 18, 12:24)
o kokia tema?  blush2.gif

Tu kaip iš dangaus nukritus biggrin.gif netingėk, pasiieškok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 18 lapkričio 2013 - 13:19
QUOTE(Maggie @ 2013 11 18, 12:22)

man tiktų visi variantai (baigimo/pratęsimo), bet bais kažko dar a la Say bulvių norėtųsi papildomai biggrin.gif
Atsakyti