Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2013 11 16, 14:00)
SAIGHA, aš neturiu tavo adreso. Atsiųsk!  4u.gif

ji Paryziui, ryt/poryt turetu grizti smile.gif
Atsakyti
Tuomet labai lauksiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 11 16, 13:43)
Iks, pala, pala, tu man parašei adrese tik vardą. Ar paštui to pakanka, kad galėtų atsiųsti tau laišką?  rolleyes.gif

Iki siol pakako.
Jei kalbi apie registruotą - nežinau. Nors, kažkada, prieš 100 m. parašiau ant durniaus kažkokį komentarą (jau nepamenu apie ką) ir laimėjau kažkokį (jau nepamenu kokį) CD. Adresą nurodžiau dar registruodamasi, o nicką pasirinkau kažkokį baisiai idiotišką, lyg ir Spanguolė Bobelinė. Ir ką, ateina diskas (registruotas) kartu su paštininke į namus, tėvas veja tą paštininkę lauk: negyvena čia jokios Spanguolės biggrin.gif ir basta biggrin.gif Bet paštininkės atkaklios būta, įbruko nemirksėdama ir nesukdama galvos dėl spanguolių gyvenimo ypatumų hihihi.gif
Šiame žaidime dalyvauju pirmą kartą. Ar būtina fiksuotis į registruotą paštą? Turiu karčios patirties su juo. Nevienkartinės. Viena korespondencija dingo be žinios, kita, siųsta ekspresu ir registruota, vargais negalais atėjo po mėnesio, nors buvo patikinta, kad atkeliaus per 2-3 d.

Say, pikčiurna smile.gif , nukeliavau pas Baltėną. Tikrai čerez nemogu, bet tikrai nepasigailėjau. Ačiū už rekomendaciją.
Atsakyti
Ka, o kaip su advento kalendorium, flickre lyg maciau, kad vakar jau irgi paskutine registracijos diena buvo ax.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 11 16, 00:39)
Na pasivaidensiu ir as su vaiduokliu. Buvo labai smagu biggrin.gif  Niekad nieko panasaus nebuvau bandziusi... Aciu Maggie uz tokia tema. Visad norejau pabandyti vaiduoklius fotografuoti, bet vis neprisiversdavau, bet kai tema duota tai ir paskatinimas kazkoks yra.

Fainai, patinka smile.gif Ir as sia tema nieko niekad nebandzius, o labai noreciau pabandyt, tik, kad egzaminas man antradieni tai visa i mokslus pasinerus, fotikas ilsisi ramiai jau geras menesis turbut..
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 11 16, 15:48)
Ka, o kaip su advento kalendorium, flickre lyg maciau, kad vakar  jau irgi paskutine registracijos diena buvo  ax.gif
Fainai, patinka  smile.gif Ir as sia tema nieko niekad nebandzius, o labai noreciau pabandyt, tik, kad egzaminas man antradieni tai visa i mokslus pasinerus, fotikas ilsisi ramiai jau geras menesis turbut..

Gerai, kad pasakei dėl kalendoriaus, nemačiau, tai dar vis svarsčiau, ar labiau norisi, ar labiau badosi. Dilemos neliko. Pasitenkinsiu vieta žiūrovų salėje smile.gif

Sėkmės egzamine 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 16 lapkričio 2013 - 16:14
QUOTE(Iks @ 2013 11 16, 15:22)
Šiame žaidime dalyvauju pirmą kartą. Ar būtina fiksuotis į registruotą paštą?

Na, jei esi tikra, kad tave pasieks be pavardės, tai nesakyk. smile.gif
Aš pati tai visuomet siunčiu registruotu paštu, apsidraudimui, kad ramiau būtų. Nepavedė, karčios patirties neturiu šiuo klausimu.

QUOTE(gizzy @ 2013 11 16, 15:48)
Ka, o kaip su advento kalendorium, flickre lyg maciau, kad vakar  jau irgi paskutine registracijos diena buvo  ax.gif

Ačiū, kad priminei, tuojau išdalinsiu. mirksiukas.gif Ieškokite žinučių flickrmail. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 16 lapkričio 2013 - 16:24
QUOTE(Ka @ 2013 11 16, 16:23)
Na, jei esi tikra, kad tave pasieks be pavardės, tai nesakyk. smile.gif
Aš pati tai visuomet siunčiu registruotu paštu, apsidraudimui, kad ramiau būtų. Nepavedė, karčios patirties neturiu šiuo klausimu.

Na, nenubiednėsiu pasakiusi, man negaila, tuoj išsiųsiu AŽ smile.gif
Atsakyti
Jėj, viskas, išdalinau dienas ir kažkokia Kalėdų nuotaika pakibo ore, lengvai juntama. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 11 16, 13:43)
Iks, pala, pala, tu man parašei adrese tik vardą. Ar paštui to pakanka, kad galėtų atsiųsti tau laišką?  rolleyes.gif

paprastam laiškui pakanka. registruotam tikriausiai ne, bet reiktų pasitikslint.

aš visada registruotu paštu siunčiu, berods. tiksliai nepamenu, bet lyg ir registruotu..

Iks, mane vyras vienoje parduotuvėje užregistravo Aldute Bėriene, nuolaidą gavau, išpūstas akis irgi ir krizenimą už nugaros irgi... biggrin.gif tą dieną maniau, kad jį nudaušiu, o paskui labai juokinga buvo biggrin.gif
Atsakyti
Vis tik islindau ir as i lauka, nes nu labai norejau pabandyt kazka nufotografuot vaiduokliu temai smile.gif Isivaizdavau, kad bus lengviau.. Rezultatais nelabai likau patenkinta, todel tikrai bandysiu dar, bet pries tai reiks dar pasiskaitinet daugiau apie tai. Rodau viena, bet cia dvi nuotraukas lipdziau ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 16, 19:02)
Iks, mane vyras vienoje parduotuvėje užregistravo (...)

biggrin.gif (tiktų prie Tavojo SM avataro wink.gif)
QUOTE(gizzy @ 2013 11 16, 21:39)
Vis tik islindau ir as i lauka, nes nu labai norejau pabandyt kazka nufotografuot vaiduokliu temai  smile.gif Isivaizdavau, kad bus lengviau.. Rezultatais nelabai likau patenkinta, todel tikrai bandysiu dar, bet pries tai reiks dar pasiskaitinet daugiau apie tai. Rodau viena, bet cia dvi nuotraukas lipdziau  ax.gif

Aha, savaitės tema įdomi, bet ir pakankamai nelengva. Galva visai parėjusi, tad į ilgus eksperimentus nesileidau, bet pabandžiusi supratau, kad tinkamesniu laiku teks prie lektūros pasėdėti ir įsikirsti į kai kuriuos niuansus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 17 lapkričio 2013 - 14:35
Užklausiu turbūt milijoną kartų girdėtą klausimą. Koks optimaliausias, įprastai pasirenkamas kalėdinių mainų foto dydis? Ačiū, kas netingės atsakyti, ir kas nepyks dėl maybe kasmetinio klausimo smile.gif
Atsakyti