Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 11 15, 12:45)
p.s. visi aplink organizuoja visokias gerumo akcijas. aš, pvz., noriu suorganizuoti blogumo akciją. ir ne per kalėdas, nes būtų tipo gėda, o dabar. gal yra savanorių? ph34r.gif  bash.gif

kuo ji pasireikštų?
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 15, 12:51)
kuo ji pasireikštų?

nežinau biggrin.gif projektas dar neparuoštas viešinimui biggrin.gif gali būti, kad pilnatis nuslinks - nuslinks ir akcija.. piktas aš. piktas ir nelaimingas. ir sergu. ir nervuotas aš. biaka.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 15, 13:53)
nežinau biggrin.gif projektas dar neparuoštas viešinimui biggrin.gif gali būti, kad pilnatis nuslinks - nuslinks ir akcija.. piktas aš. piktas ir nelaimingas. ir sergu. ir nervuotas aš. biaka.

pateikite akcijos koncepciją aiškiau biggrin.gif Negalim gi katės maiše pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 11 15, 12:58)
pateikite akcijos koncepciją aiškiau biggrin.gif Negalim gi katės maiše pirkti smile.gif

ooo, aš pirkt nesiūlau...biggrin.gif
muštis noriu, nu. any volunteers? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 15, 14:04)
ooo, aš pirkt nesiūlau...biggrin.gif

ieškai bendrininkių... nenori likti viena kalta biggrin.gif Nu suprantama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 15, 13:04)

davaj smile.gif , sako, kad už vieną muštą 10 nemuštų duoda biggrin.gif
Atsakyti
mmm, ideja blogumo akcija man labai patinka. ilgiau pabrandinus, gali buti labai idomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 11 15, 13:11)
mmm, ideja blogumo akcija man labai patinka. ilgiau pabrandinus, gali buti labai idomu biggrin.gif

jo, šlapi marškinėliai, aliejus, maudymkės, makiažas, palaidi plaukai.. atsirastų žiūrovų..biggrin.gif

p.s. iš tos "akcijos" savaitės tema gali gimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 15, 14:12)
jo, šlapi marškinėliai, aliejus, maudymkės, makiažas, palaidi plaukai.. atsirastų žiūrovų..biggrin.gif

nu tokiu oru... bet, suprantama, čia ne mes taip turėtume plaikstytis? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 11 15, 13:17)
nu tokiu oru... bet, suprantama, čia ne mes taip turėtume plaikstytis? biggrin.gif

jo, ne mes, o ilgaplaukiai, raumeningi, seksualūs, ištroškę meilės, švelniai aistringi taksai biggrin.gif nu tie, dešrainiai biggrin.gif nu tokie:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 11 15, 10:28)
**nebutina lyginis skaicius, juk ir 3 gali pasidalinti smile.gif

drinks_cheers.gif
Baigiam šiandien vakare. Nes kaip matau atsirado dar žmonių šį rytą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 11 15, 12:45)
<...>aš namie pati neryškinu <...> ryškinu pati. <...>

say, atleisk, vakar lyg ir negėriau, bet vis tiek nesuprantu... biggrin.gif

Blogumo akcijoms visada pasirašau. Galiu ir sumušti, ir leistis sumušama - pagal poreikį biggrin.gif
Atsakyti