Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Afrė @ 2013 11 14, 08:43)
Sea Girl, pasakiškai perteikei 4u.gif  wub.gif

4u.gif

QUOTE(Iks @ 2013 11 15, 08:28)
Bet tikrai... visi išsislapstę, net ir ND niekas neatneša...

As vaiduokliu irgi turiu, bet sikart nenoriu buti pirmune- palauksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 11 15, 08:42)

As vaiduokliu irgi turiu, bet sikart nenoriu buti pirmune- palauksiu lotuliukas.gif

Parodyk smile.gif Jau nebūsi pirmūnė, nebent antrūnė biggrin.gif , nes viena jau flickre pasivaideno wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 11 15, 08:45)
Parodyk smile.gif Jau nebūsi pirmūnė, nebent antrūnė biggrin.gif , nes viena jau flickre pasivaideno wink.gif

Kol kas keli vaiduokliukai raw formate..tai siandien nebepasivaidensiu, nes gestu jau...
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 11 15, 08:48)
Kol kas keli vaiduokliukai raw formate..tai siandien nebepasivaidensiu, nes gestu jau...

Et... Labanaktis tada smile.gif
Atsakyti
kaip repeticijai, tai pradžiai pasivaidenau su plunksnomis...

pavadinau "Pingvinas ir vyras", ką ir mačiau toj foto. Iks parašė, kad jokio vyro ten nėr, ten- moteriškė. Dabar aš matau ir vyrą , ir moterį biggrin.gif

user posted image

šiaip rimčiau padirbėjus, galima labai įdomių vaizdelių išgaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 11 15, 10:05)
kaip repeticijai, tai pradžiai pasivaidenau su plunksnomis...

pavadinau "Pingvinas ir vyras", ką ir mačiau toj foto. Iks parašė, kad jokio vyro ten nėr, ten- moteriškė. Dabar aš matau ir vyrą , ir moterį biggrin.gif

šiaip rimčiau padirbėjus, galima  labai įdomių vaizdelių išgaut smile.gif

Jau yra biggrin.gif , net du, vienas - Tavo, kitas - mano biggrin.gif Ir moteris yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 15 lapkričio 2013 - 10:28
QUOTE(Iks @ 2013 11 15, 09:28)
*Bet tikrai... visi išsislapstę, net ir ND niekas neatneša...
**Ka, gal pats metas baigti kalėdinių mainų registraciją? Kaip tik lyginis skaičius rolleyes.gif

*Po Kaledu bus nemazai naujoku biggrin.gif
**nebutina lyginis skaicius, juk ir 3 gali pasidalinti smile.gif

Sea Girl, man abu variantai patiko, rudeniniai tokie 4u.gif
Mamagute, idomiai visai, nelauktai, i vaiduokli nepanasu man, as tema truputi kitaip supratau, bet norisi tyrineti 4u.gif as turiu vizija nuotraukai, bet nezinau as sia savaite pavyks igyvendinti....
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 11 15, 10:28)
**nebutina lyginis skaicius, juk ir 3 gali pasidalinti smile.gif

ok, tipo supratau iš kokio 5 karto wink.gif Bet vis tiek jau knieti gauti adresą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2013 11 15, 10:28)
Mamagute, idomiai visai, nelauktai, i vaiduokli nepanasu man, as tema truputi kitaip supratau, bet norisi tyrineti 4u.gif as turiu vizija nuotraukai, bet nezinau as sia savaite pavyks igyvendinti....

man taip patiko savaitinė tema, kad iš to džiaugsmo iki šiol neturiu nė vienos idėjos biggrin.gif Ir kuo daugiau suku galvą, tuo idėjų neturėjimas tik dar labiau tarpsta sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 15 lapkričio 2013 - 10:42
QUOTE(ich @ 2013 11 15, 11:28)

, i vaiduokli nepanasu man, as tema truputi kitaip supratau, bet norisi tyrineti 4u.gif

tai čia kaip preliudija į tą temą, aš ir kitaip įsivaizduoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iks @ 2013 11 15, 11:23)
Jau yra biggrin.gif , net du, vienas - Tavo, kitas - mano biggrin.gif

yes !!! friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 15 lapkričio 2013 - 10:49
Merginos,

labai retai filmuoju su fotiku. Vakar maze paprase - ir toki koncerta nufilmavau, bet laikiau fotika vertikaliai, todel vaizdas perkreiptas.. ar video galima rotate'int kaip foto? labai jau fainas irasas.. buciau dekinga uz pagalba.
Atsakyti
Atsinešu klausimą, neužmėtykit akmenais už neišmanymą biggrin.gif
Ar aš gerai suprantu, kad šiais laikais analoginė fotografija veikia taip - prifotkinau, išryškinau, nuskanavau ir turiu nuotrauką? Jokių žaidimų su didintuvais, raudonom lempom ir kitokios romantikos? Ir paskui norint turėti popierėlį tiesiog nuneši į fotolabą tą, ką nusiskanavai, ir prašai, kad atspausdintų?
Viskas tikrai taip paprasta?..
Atsakyti
QUOTE(Opšra @ 2013 11 15, 12:16)
Atsinešu klausimą, neužmėtykit akmenais už neišmanymą biggrin.gif
Ar aš gerai suprantu, kad šiais laikais analoginė fotografija veikia taip - prifotkinau, išryškinau, nuskanavau ir turiu nuotrauką? Jokių žaidimų su didintuvais, raudonom lempom ir kitokios romantikos? Ir paskui norint turėti popierėlį tiesiog nuneši į fotolabą tą, ką nusiskanavai, ir prašai, kad atspausdintų?
Viskas tikrai taip paprasta?..

kaip kas. aš namie pati neryškinu, nors įrangą tam turiu. neprisiruošiu, o ir šeima ne "v vostorgie" nuo chemijos. ryškinu pati.

analoginė fotografija gryniems romantikams gal ir yra gryna romantika. aš gal labiau pragmatikė, todėl fotkinu juoston išimtinai dėl kitokio rezultato, kurio su skaitmena pasiekti arba neįmanoma, arba jį pasiekti yra labai sudėtinga ir reikia ypatingai geros technikos bei nemažai pastangų apdirbant. todėl tokio tinginio kaip aš mentalitetas pasirinko iš karto gauti norimą rezultatą, o ne žaisti užsirišus akis ir nežinoti, ae gausis, kaip noriu, ar nesigaus. o dabar visada gaunasi. jei šivis gaunasi, bet šiuo požiūriu skaitmena nuo juostos nesiskiria biggrin.gif

p.s. visi aplink organizuoja visokias gerumo akcijas. aš, pvz., noriu suorganizuoti blogumo akciją. ir ne per kalėdas, nes būtų tipo gėda, o dabar. gal yra savanorių? ph34r.gif bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 15 lapkričio 2013 - 12:46