QUOTE(Opšra @ 2013 11 15, 12:16)
Atsinešu klausimą, neužmėtykit akmenais už neišmanymą
Ar aš gerai suprantu, kad šiais laikais analoginė fotografija veikia taip - prifotkinau, išryškinau, nuskanavau ir turiu nuotrauką? Jokių žaidimų su didintuvais, raudonom lempom ir kitokios romantikos? Ir paskui norint turėti popierėlį tiesiog nuneši į fotolabą tą, ką nusiskanavai, ir prašai, kad atspausdintų?
Viskas tikrai taip paprasta?..
kaip kas. aš namie pati neryškinu, nors įrangą tam turiu. neprisiruošiu, o ir šeima ne "v vostorgie" nuo chemijos. ryškinu pati.
analoginė fotografija gryniems romantikams gal ir yra gryna romantika. aš gal labiau pragmatikė, todėl fotkinu juoston išimtinai dėl kitokio rezultato, kurio su skaitmena pasiekti arba neįmanoma, arba jį pasiekti yra labai sudėtinga ir reikia ypatingai geros technikos bei nemažai pastangų apdirbant. todėl tokio tinginio kaip aš mentalitetas pasirinko iš karto gauti norimą rezultatą, o ne žaisti užsirišus akis ir nežinoti, ae gausis, kaip noriu, ar nesigaus. o dabar visada gaunasi. jei šivis gaunasi, bet šiuo požiūriu skaitmena nuo juostos nesiskiria
p.s. visi aplink organizuoja visokias gerumo akcijas. aš, pvz., noriu suorganizuoti blogumo akciją. ir ne per kalėdas, nes būtų tipo gėda, o dabar. gal yra savanorių?